Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Geiša @ 2009 01 14, 04:18)
Vakar camelia vaistinej pirkau, tai be nuoalidos 56.49, o su nuolaida sumokejau 51 . Nesakyciau, kad labai zymus pabrangimas  thumbup.gif

O aš šiandien Camelijoj pirkau, tai 47,95 su nuolaidų kortele sumokėjau smile.gif
Atsakyti
na, ziuriu cia labai skirtingai visoms biggrin.gif as tai ji naudodama isvis jokiu naujoviu savo savijautoje nepastebejau... nors tikrai nepriestarauciau, kad krutine padidetu biggrin.gif

aciu, uz info wink.gif manau, kad dabar pirksiu Norfos vaistinej laimingom valandom smile.gif o jei neturiu Norfos nuolaido korteles, o pirksiu laimingom valandom, gausiu nuolaida kokia nors? smile.gif o beje, kiek ta pati Norfos nuolaidu kortele kainuoja? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 01 15, 15:59)
na, ziuriu cia labai skirtingai visoms biggrin.gif as tai ji naudodama isvis jokiu naujoviu savo savijautoje nepastebejau... nors tikrai nepriestarauciau, kad krutine padidetu biggrin.gif

aciu, uz info wink.gif manau, kad dabar pirksiu Norfos vaistinej laimingom valandom smile.gif o jei neturiu Norfos nuolaido korteles, o pirksiu laimingom valandom, gausiu nuolaida kokia nors? smile.gif o beje, kiek ta pati Norfos nuolaidu kortele kainuoja? wink.gif

be korteles negausi nuolaidos, o kortele tai nezinau kiek kainuoja nes jau kokius 3m turiu... nebepamenu kaip gavau...
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 01 13, 23:18)
Vakar camelia vaistinej pirkau, tai be nuoalidos 56.49, o su nuolaida sumokejau 51 . Nesakyciau, kad labai zymus pabrangimas   thumbup.gif

QUOTE(Saule222 @ 2009 01 15, 15:58)
O aš šiandien Camelijoj pirkau, tai 47,95 su nuolaidų kortele sumokėjau smile.gif

Pirkau ir aš šiandien KŽ Camelia vaistinėj, su nuolaida mokėjau 49,43Lt (be nuolaidos kainavo 54,92Lt). Nesuprantu, kaip gali būt skirtinga kaina toj pačioj vaistinėj doh.gif g.gif

QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 14, 23:33)
g.gif  tuoj ir mane ikalbesit KZ naudoti...

Mes čia nieko neįkalbinėjam, tiesiog dalinamės įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 15 sausio 2009 - 17:08
o as tik pradejus vartoti zieduka pirma savaite tikrai jutau, kad kazkas su organizmu vyksta: ir galvyte pasisukdavo ir silpnumas apimdavo, na o krutine tai skaudejo gerus pora menesiu, jei ne daugiau unsure.gif gal del to, kad ji augo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai geras isradimas tas KZ, ir pavydziu toms kam jis tinka thumbup.gif

Taciau mano orgamizmui jis netiko visiskai. Tik pradejus vartoti zieda visa 1a menesi tepliojo. Atsirado salutinis poveikis pradejau pustis kaip hormonu gera doze uzvalgius, bet kaskaip su KZ naudojimu nesusiejau, siaip pamaniau daugokai sau leidziu pavalgyt ir kadangin auginu vaikuti tikriausiai truksta man veiklos, stresu kad butu sudeginti kilogramai. Preis 3 men pradejau daryti intensyviai manksta, net nevalgiau koki menesi normaliai, nukrito 2 kg, taciau vel greit atsistate verysad.gif
KZ naudoju beveik metus, neseniai pradejau sirgti anksciau (1 savaite) iki ziedo isiemimo. Gydytoja patare isimti 1 sav anksciau zieda prasirgti ir automatiskai anksciau isidet. 2 men padejo, paskui vel menstruacijos prasidejo savaite anksciau. Dabar situacija tokia kad menstruacijos yra 2 savaites viena su ziedu kita be.
Nezinau ka daryti, gydytoja patare vel bandyti anksciau isimt zieda arba
sake k. zieda pakeisti tabletemis jei noriu, sako vartok tas kur anksciau naudojau (bet kaip matau mano naudotos Mercilon ir Marvelon yra kaskokiu priedu kur gali sukelti inkstu tromboze ar pan.)
Dar vienas keistas reiskinys, kai prasideda menstruacijos ziedas yra
praktiskai ant iskritimo ribos, jauciasi net isoreje. Pabandzius giliau
istumti, to padaryti neimanoma, atrodo jog kaskas trukdo (anksciau taip nebuvo).
Taigi susinervinau ir isiemiau KZ visiems laikams ir dabar nebezinau kokia kontraceptine priemone pasirinkt verysad.gif Gydytojai irgi negali pasiulyt kasko labai argumentuotai.
Oda mano pasidare nelabai grazi,atsirado spuogu, sasiuku, bet gal cia ne KZ kalte, gal tiesiog cia gimdymo pasekme ir po jo pasikeitusi hormonu pusiausvyra, o gal bloga mityba norint suleknet.

Pats naudojimo principas KZ labai geras thumbup.gif , kad nereikia kas diena prisiminti apie isgerima ir bent jau as jo nejauciau, nei vyras nejuto, tik va gaila kad mano organizmas priesinosi jam verysad.gif Noreciau isideti nebent Mirena spirale, bet jei po metu, 2 ju ar net anksciau uzsinoretume vaikelio su vyru, finansiskai nelabai gal apsimoka.

Tikiuosi, kad pades mano situacija apsisprest del KZ ax.gif Bet pabandyti verta manau, nes gal butent jums KZ tiks.
Atsakyti
As KZ naudoju puse metu ir kol kas jokiu rupesciu. Tik tiek, kad kartais jis nuslenka zemyn tad tenka ji pastumti giliau ax.gif siaip vyrui ne tik, kad nekelia jokio diskomforto, bet pradzioje netgi patiko, nes papildomai dirgindavo blush2.gif
Man didziausias jo pliusas, kad nereikia ziureti laiko kada is gert (nebaisu, kad pamirsi - paveluosi).
Atsakyti
NaujokeS, o tavo kraujo tyrimai geri? Man, taip budavo(anksciau laiko prasidedavo menesines), pasidariau kraujo tyrimus, ir ka gi, hemoglobinas zemas buvo doh.gif
Atsakyti
NaujokeS - prezervatyvus naudokit!!! Nes manau kad tavo organizmui jau gana visos tos chemijos juolab, kad dar apie vaikus galvojat.
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 01 14, 08:32)
pries naujus lapkriti berods,  ten su nuolaida kazkur 42 ar 43 mokejau... tai kur jau cia nezymus pabrangimas g.gif

Farma vaistinej gruodžio 31 d. po 41 lt buvo bigsmile.gif 3 dežutes nusipirkau..vartoju jau antri metai, man labai patinka thumbup.gif Tik va vakar turėjau įsidėti maždaug 10 ryto, ir pamiršau blink.gif blink.gif doh.gif prisiminiau tik vakare...kažin kuo čia man pasibaigs, nes ryte išdykavom unsure.gif
Atsakyti
Geiša tiesa pasakius nesidariau dar kraujo tyrimu, gal tikrai vertetu, nes priekspermentavau jau ir su kontraceptikais ir su savo nenormalia mityba.
azen pritariu del prezervatyvu, kuri laika bandysiu pagyventi be chemijos, net paciai idomu kokie pasikeitimai laukia organizmo saugantis paprastomis ne hormoninemis priemonemis.
Dar pastebejau toki dalyka, nzn sutapimas ar ne, bet nebenaudojant ziedo atrodo kad net lytinis potraukis padidejo.

Papildyta:
Milinga as ir buvau pamirsus isideti zieda kaskada, tai tikrai neuzkibo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 01 18, 14:54)
Farma vaistinej gruodžio 31 d. po 41 lt buvo  bigsmile.gif 3 dežutes nusipirkau..vartoju jau antri metai, man labai patinka  thumbup.gif Tik va vakar turėjau įsidėti maždaug 10 ryto, ir pamiršau  blink.gif  blink.gif  doh.gif prisiminiau tik vakare...kažin kuo čia man pasibaigs, nes ryte išdykavom  unsure.gif

as tai priminima ant telefono uzsidejus, po to dar kompe issoka toks laikrodukas is nuva ring puslapio parsisiunciau...

QUOTE(NaujokeS @ 2009 01 18, 15:13)
Geiša  tiesa pasakius nesidariau dar kraujo tyrimu, gal tikrai vertetu, nes priekspermentavau jau ir su kontraceptikais ir su savo nenormalia mityba.
azen pritariu del prezervatyvu, kuri laika bandysiu pagyventi be chemijos, net paciai idomu kokie pasikeitimai laukia organizmo saugantis paprastomis ne hormoninemis priemonemis.
Dar pastebejau toki dalyka, nzn sutapimas ar ne, bet nebenaudojant ziedo atrodo kad net lytinis potraukis padidejo.

Papildyta:
Milinga as ir buvau pamirsus isideti zieda kaskada, tai tikrai neuzkibo smile.gif

na siaip tai gal ir ne sutapimas nes kontraceptikai daug kam potrauki sumazina (man jis deja taip pat sumazejo)
Atsakyti