Tikrai geras isradimas tas KZ, ir pavydziu toms kam jis tinka
Taciau mano orgamizmui jis netiko visiskai. Tik pradejus vartoti zieda visa 1a menesi tepliojo. Atsirado salutinis poveikis pradejau pustis kaip hormonu gera doze uzvalgius, bet kaskaip su KZ naudojimu nesusiejau, siaip pamaniau daugokai sau leidziu pavalgyt ir kadangin auginu vaikuti tikriausiai truksta man veiklos, stresu kad butu sudeginti kilogramai. Preis 3 men pradejau daryti intensyviai manksta, net nevalgiau koki menesi normaliai, nukrito 2 kg, taciau vel greit atsistate
KZ naudoju beveik metus, neseniai pradejau sirgti anksciau (1 savaite) iki ziedo isiemimo. Gydytoja patare isimti 1 sav anksciau zieda prasirgti ir automatiskai anksciau isidet. 2 men padejo, paskui vel menstruacijos prasidejo savaite anksciau. Dabar situacija tokia kad menstruacijos yra 2 savaites viena su ziedu kita be.
Nezinau ka daryti, gydytoja patare vel bandyti anksciau isimt zieda arba
sake k. zieda pakeisti tabletemis jei noriu, sako vartok tas kur anksciau naudojau (bet kaip matau mano naudotos Mercilon ir Marvelon yra kaskokiu priedu kur gali sukelti inkstu tromboze ar pan.)
Dar vienas keistas reiskinys, kai prasideda menstruacijos ziedas yra
praktiskai ant iskritimo ribos, jauciasi net isoreje. Pabandzius giliau
istumti, to padaryti neimanoma, atrodo jog kaskas trukdo (anksciau taip nebuvo).
Taigi susinervinau ir isiemiau KZ visiems laikams ir dabar nebezinau kokia kontraceptine priemone pasirinkt
Gydytojai irgi negali pasiulyt kasko labai argumentuotai.
Oda mano pasidare nelabai grazi,atsirado spuogu, sasiuku, bet gal cia ne KZ kalte, gal tiesiog cia gimdymo pasekme ir po jo pasikeitusi hormonu pusiausvyra, o gal bloga mityba norint suleknet.
Pats naudojimo principas KZ labai geras
, kad nereikia kas diena prisiminti apie isgerima ir bent jau as jo nejauciau, nei vyras nejuto, tik va gaila kad mano organizmas priesinosi jam
Noreciau isideti nebent Mirena spirale, bet jei po metu, 2 ju ar net anksciau uzsinoretume vaikelio su vyru, finansiskai nelabai gal apsimoka.
Tikiuosi, kad pades mano situacija apsisprest del KZ
Bet pabandyti verta manau, nes gal butent jums KZ tiks.