Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ddeirita962 @ 2010 01 07, 17:02)
Merginos,aš jau panikoje.....Keturios dienos kaip išsiėmus žiedą esu ir laukiu kada pradėsiu sirgti,bet mm taip ir neateina..... doh.gif Kas čia gali būti - ar čia šalutinis koks poveikis,kad dingsta pirmą mėnesį mėnesinės,O gal aš jau.... nestuke.gif  ????? Nežinau ką reiks  daryti,po trijų dienų reikėtų įsidėti žiedą.... Patarkit merginos,jai nesulauksiu mėnesinių dėtis žiedą????Gal kurioms irgi buvo taip nutikę????????  Beje,žiedą naudojau pirmą menesį....

Tik be panikos, viskas naturalu, zieda dekite po 7 dienu, kaip ir priklauso, nesvarbu, jei dar ir kraujuosite. MMM niekur nedings, atsiras. Taip organizmas reaguoja i netiketa hormonu kieki. Man pirmus kartus menesines po 4-5 dienu atsirasdavo, paskui jau po 3-4. Svarbiausia - laikykites grafiko, o organizmas adaptuosis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2010 01 02, 18:54)
Sveikos merginos,

Kontraceptinį žiedą naudoju pirmą mėnesį,šiaip jo nejaučiu,tik kartais užplūsta nuotaikų kaita,ir visą mėnesį man teplioja....Jau tuoj laikas bus jį išsiimti,ir nežinau ką daryti ar dėtis vėl žiedą,nes bijau kad vėl gali teplioti....Gal kurioms taip buvo,kad pirmą mėnesį tepliojo,o po to ne???????? Pasidalinkit patirtimi..... Ačiū..... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man ir pirma menesi tepliojo. Bet po to susitvarke. Naudoju jau metai ir nejauciu jokiu salutiniu poveikiu. Net pamirstu kad ji turiu smile.gif
Atsakyti
mano vyras nepatenkintas ziedu...sako man ten kieta nemalonus jausmas...man jis gerai kol neprieinam prie intymiu akimirku...ir paciai geriau be ziedo...gal man ji issiimti "tuo" metu?manau nieko blogo nenutiktu.na net nezinau
Atsakyti
Na merginos,man jau neramu....Vis nesusergu,o ryt jau reiktų dėtis žiedą,o mėnesinių kaip nėra taip nėra....Nežinau ką daryti,ar dėtis žiedą ar ne????? Juk regis naudojau jį kaip reikia,o va še tau,dabar suku galvą,ką daryti,ar dėtis žiedą ar ne..... ax.gif O gal netyčia užkibo ir aš jau nestuke.gif Patarkit panos,nes aš pasimetus....Gal kuri irgi pirmą kart naudojant žiedą nesulaukė mėnesinių?????
Atsakyti
As naudojau ziada pora metu, viskas buvo super jokio salutinio poveikio ir tik karta i menesi reikejo prisiminti, bet paskui padariau pertrauka ir kai vel isidejau visa menesi tepliojo ir taip labai nemazai unsure.gif tai MB jau maldavo ji issimt, kad nenukraujuociau, nuejau pas gine, sake tikriausiai per maza hormonu doze man, tai tenka tabletem tenkintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2010 01 09, 18:19)
Na merginos,man jau neramu....Vis nesusergu,o ryt jau reiktų  dėtis žiedą,o mėnesinių kaip nėra taip nėra....

Dekites pagar grafika, jei neramu-testa pasidarykite.
Atsakyti
man ir visai patiko žiedas. norėčiau pamegint, bet turiu žaizdele verysad.gif man gine sake, kad su žaizdele nu visi kontracepcijos metodai tinka. gal kuri naudojat su žaizdele g.gif
Atsakyti
Prieš pastojant žiedą naudojau 2 metus, jis buvo superinis. Labai man patiko, jokių šalutinių reiškinių, MB taip pat nieko nejautė, vienu žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik dabar jo nenaudoju, nes šiek tiek per brangus doh.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos noriu papasakoti savo istoriją pie žiedą naudojau jį tris metus, buvau labai patenkinta, bet kai pasidariau onkocitologinį tyrimą ir jisai buvo teigiamas gydytoja pasakė kad žiedas savo davė. Taigi merginos geriau nanaudokite žiedų!
Atsakyti
QUOTE(amfa @ 2010 01 13, 16:34)
Sveikos merginos noriu papasakoti savo istoriją pie žiedą naudojau jį tris metus, buvau labai patenkinta, bet kai pasidariau onkocitologinį tyrimą ir jisai buvo teigiamas gydytoja pasakė kad žiedas savo davė. Taigi merginos geriau nanaudokite žiedų!

nenoriu pasirodyti neismanele, bet gal galite paaiskinti, kas tai yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 13, 23:28)
nenoriu pasirodyti neismanele, bet gal galite paaiskinti, kas tai yra? unsure.gif

Onkocitologinis tyrimas - kai paimama lasteliu meginys ir ziurima, ar ner pakitusiu, kurios turi tikimybe pavirsti piktybinem ir sukelti vezi.
Atsakyti
na man po pleistro naudojimo ziedas buvo kazkoks stebuklas bigsmile.gif Bet... mano MB pradejo skustis, kad jaucia ji...Bandziau raminti, gal tau taip atrodo, nes zinai, kad jis yra ten ir jauti... Deja tai kiekviena karta!!! Be to man jis pradejo isslysti daznai unsure.gif Kas kuris laikas vis pasiziriu ar jis giliai ar prie pat doh.gif Gal mano makstis trumpa, nu bet bandau kisti giliau nelenda ir viskas blink.gif Ar jums ziedas nekrenta ir ar giliai isitaises? Galvoju vis dazniau sugryzti vel prie pleistru...
Atsakyti