Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(metine @ 2009 11 06, 23:32)
man ginekologe israse novaringa, labai isgyre...bet pasiskaicius visu atsiliepimus, net bloga pasidare...ir siaip esu pries visus KT bet dabar galutinai noras atsoko prasideti su visu situ reikalu  schmoll.gif  blink.gif

Na ka as galiu pasakyt,taip mes kiekvienas turim savo nuomone,bet ... KT ir KZ yra du skirtingi dalykai. KT- eina per skandi, zarnyna, nuo paciu kenkdamas kepenim . O KZ veikia buten ten kur reikia, ir kenkimas organizmui is viso minimalus. Cia tik mano nuomone, naudojau zieda 4 metus, ir po gimdymo tikrai prie jo grisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 01 08, 13:28)
[SOFIJA5,2009 01 07, 18:22]
Tik ramesnė pasidariau, nes nebijau pamiršti išgerti tabletę biggrin.gif

Na, pamirst ir pleistro neimanoma smile.gif o ziedas tai siek tiek kartais nepatogu... sad.gif

o man daktare sake, kad santykiu metu ji galima isimti, tai ir nepatogumas dingsta. na, as taip ir nepanaudojau jo, tad negaliu daugiau komentuoti
Atsakyti
O man teko ji issiimti, labai pradejo galva skaudeti verysad.gif Dabar vel turiu galvoti ka naudoti doh.gif
Atsakyti
as naudoju jau 4a menesi, thumbup.gif jokiu salutiniu poveikiu, svorio padidejimo ( na padidejo biski bet cia nuo ziemos), jokiu nepatogumu, viena karta buvo iskrites ir viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kontraceptinį žiedą naudoju pirmą mėnesį,šiaip jo nejaučiu,tik kartais užplūsta nuotaikų kaita,ir visą mėnesį man teplioja....Jau tuoj laikas bus jį išsiimti,ir nežinau ką daryti ar dėtis vėl žiedą,nes bijau kad vėl gali teplioti....Gal kurioms taip buvo,kad pirmą mėnesį tepliojo,o po to ne???????? Pasidalinkit patirtimi..... Ačiū..... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2010 01 02, 18:54)
Sveikos merginos,
Kontraceptinį žiedą naudoju pirmą mėnesį,šiaip jo nejaučiu,tik kartais užplūsta nuotaikų kaita,ir visą mėnesį man teplioja....Jau tuoj laikas bus jį išsiimti,ir nežinau ką daryti ar dėtis vėl žiedą,nes bijau kad vėl gali teplioti....Gal kurioms taip buvo,kad pirmą mėnesį tepliojo,o po to ne???????? Pasidalinkit patirtimi..... Ačiū..... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man visa pirma menesi tepliojo, paskui susitvarke - tiek su ziedu, tiek su tabletem. Taip kad panaudokite sekanti menesi ir ziurekite, jei kitu salutiniu poveikiu nejausite, tai ir teskite. Man tai labai patogi priemone buvo. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, na va as pirma kart pradejau naudoti zieda nuo vakar blush2.gif smagu, kad as jo nejauciu, tik va ydomu kaip bus per smileysex.gif blush2.gif jei bus nepatoku galima tio metu ji issiimti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 03, 13:44)
sveikos mergaites, na va as pirma kart pradejau naudoti zieda nuo vakar blush2.gif smagu, kad as jo nejauciu, tik va ydomu kaip bus per  smileysex.gif  blush2.gif jei bus nepatoku galima tio metu ji issiimti? bigsmile.gif

Man jis nieko nemaise, MB kazkiek jautesi, bet tikrai neikyriai. As issiimti nerizikuociau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 03, 12:53)
Man jis nieko nemaise, MB kazkiek jautesi, bet tikrai neikyriai. As issiimti nerizikuociau.

aisku, na pabandysim ir bus aisku trukdis mums ar ne 4u.gif vat man iskilo toks klausimas biggrin.gif juk kai isidedame zieda, jis buna lanku i apacia, tai vat man ydomu ar jis prisitaiko prie maksties ar ir lieka taip doh.gif na nesuprantu doh.gif atsiprasau uz kvailus klausimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 03, 21:30)
aisku, na pabandysim ir bus aisku trukdis mums ar ne 4u.gif vat man iskilo toks klausimas biggrin.gif

Jis ir lieka gulscias, todel ji patogu pirstu uzkabinus istraukti po 3 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 03, 22:33)
Jis ir lieka gulscias, todel ji patogu pirstu uzkabinus istraukti po 3 savaiciu.

aciu uz atsalyma.na eigpoje viskas bus aisku, nors dabar kyla daug klausimu doh.gif
Atsakyti
Merginos,aš jau panikoje.....Keturios dienos kaip išsiėmus žiedą esu ir laukiu kada pradėsiu sirgti,bet mm taip ir neateina..... doh.gif Kas čia gali būti - ar čia šalutinis koks poveikis,kad dingsta pirmą mėnesį mėnesinės,O gal aš jau.... nestuke.gif ????? Nežinau ką reiks daryti,po trijų dienų reikėtų įsidėti žiedą.... Patarkit merginos,jai nesulauksiu mėnesinių dėtis žiedą????Gal kurioms irgi buvo taip nutikę???????? Beje,žiedą naudojau pirmą menesį....
Atsakyti