Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 10 30, 19:21)
Na va merginos tiek prisiskaiciau ivairios info apie zieda, kad net nezinau ar noriu ji detis kita savaite. Mano mama gyvena JAV, per telika vakar ziurejo laida apie Nuvaring. paaiskejo, kad jo kurejai labai daug salutiniu poveikiu nuslepe nuo vartotoju. Jungtinese valstijojse prasiejo didziuliai teismai, kur moterys nukentejusios nuo ziedo gauna kompensacijas ir t.t. Buvo net ir mirties atvejis. Kiti salutiniai poveikiai tai tokie, kaip infarktas, venu trombozes, kraujo kresejimas, dar daug ivairiu anglisku ligu pavadinimu kuriu as nesuprantu.  doh.gif Kurios mokat angliskai galit pasiskaityti:

http://www.resource4...s/nuvaring.html

Gal tikrai verta labiau susirupinti kas tas ziedas is tikruju yra, ir kokias pasekmes gausim visos po keliu metu  blink.gif

Tai kad ir KT šie pašaliniai poveikiai nurodyti... Aš asmeniškai kartą per metus tikrinuosi kraujo krešumą ax.gif
Beje, man KŽ tiko idealiai, bet netiko jo kaina verysad.gif kai grįžau prie anksčiau naudotų KT supratau, KAIP jis man tiko - nuo KT patinsta kojos, o nuo KŽ - netindavo cool.gif Na, aišku dar ir tai, kad nereikia kadien prisiminti išgerti tabletę...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 11 02, 10:23)
informaciniam lapelyje parasyta, kad jeigu mm dingo, reikia pasirodyt gydytojui, kadangi gali but nestumas, man asmeniskai kaip tik prasidejo anksciau laiko, na irgi sake kad atseit viskas ok
kazkaip Lietuvoje nesu girdejus tokiu atveju, gal amerikietiskas skiriasi kuom nors  g.gif  manau jeigu bac ir mirsta ten, manau pas mmus irgi butu panasiai smile.gif

nėštumo nėra biggrin.gif O pas gydytoją pasirodyt g.gif tikra problema. Neįmanoma net prisiregistruot,nes registratūroj nežino,kada bus talonai,ar išvis jie bus, nežino net kada gydytoja dirbs schmoll.gif Mat gydytoja iš kito miesto atvažiuja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 11 04, 19:21)
nėštumo nėra biggrin.gif O pas gydytoją pasirodyt g.gif tikra problema. Neįmanoma net prisiregistruot,nes registratūroj nežino,kada bus talonai,ar išvis jie bus, nežino net kada gydytoja dirbs schmoll.gif Mat gydytoja iš kito miesto atvažiuja unsure.gif

na tuomet viskas gerai, matyt organizmas sureagavo taip, nes mani irgi kazkaip mm eina jau savaite g.gif ir prasidejo dar anksciau nei reikia g.gif nors praeita menesi viskas gerai buvo g.gif
Atsakyti
As prisiskaiciau apie viska turbut, sumasciu ka reiktu KZ naudot, o ji pacia pirma mmm diena det ar palaukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutka: 05 lapkričio 2009 - 23:13
QUOTE(KaZantipA @ 2009 11 05, 11:52)
na tuomet viskas gerai, matyt organizmas sureagavo taip, nes mani irgi kazkaip mm eina jau savaite  g.gif  ir prasidejo dar anksciau nei reikia  g.gif  nors praeita menesi viskas gerai buvo  g.gif

Ne taip jau ir gerai unsure.gif Šį mėnesį mmm tikras siaubas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
man ginekologe israse novaringa, labai isgyre...bet pasiskaicius visu atsiliepimus, net bloga pasidare...ir siaip esu pries visus KT bet dabar galutinai noras atsoko prasideti su visu situ reikalu schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Kiek jis dabar kainuoja?Kur pigiausiai pirkt gal zinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2009 11 07, 13:07)

50-60 lt doh.gif Praeitą mėnesį Eurovaistinėj su Medaus kortele už 40 lt papirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 11 08, 21:55)
50-60 lt doh.gif Praeitą mėnesį Eurovaistinėj su Medaus kortele už 40 lt papirkau smile.gif

as camelia perku su nuolaidos kortele 43 lt iseina smile.gif
Atsakyti
dejevau kad man jis per brangus nes kainuodavo jau su nuolaidu kortelem virs 50 , bet ana menesi buvau lengvai nustebinta kad eurovaistinej ( ce paskutiniu metu perku) jus piges kazkur ant 8 litu, klausiu vaistininkes ar atpigo ar akcija kokia, o ji man " tagi juk su kortele perki" galvoju durne tu, visada su kortele perku, ( bet aisku patylejau smile.gif ) paskutines KT kures naudojau jau irgi virs 30lt kainavo tai manau kad ce jau nera taip baisiai ir brangiau.
Papildyta:
QUOTE(Birutka @ 2009 11 07, 13:07)

visas vaistines ir visas nuolaidu korteles isbandziau tai pigiause buvo eurovaistineje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 09 lapkričio 2009 - 23:09
laba
norejau paklaust vartojanciu kz, kai ji isimat is pakuotes, jis slapias ar sausas turi but?
Atsakyti
QUOTE(milju @ 2009 11 13, 14:34)
laba
norejau paklaust vartojanciu kz, kai ji isimat is pakuotes, jis slapias ar sausas turi but?

nu as kai isimu tai jis saltas bunas nes sadytuve guli.slapias nelabai gali but juk uzpakuotas sandariai. 4u.gif
Atsakyti