Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(pykstu @ 2009 10 21, 21:26)
Ir as jauciu dideli diskomforta su juo.Nuo sekmadienio (siandien treciadienis)kankisuosi tikraja sio zodzio prasme, nes per diena po kelis ar net keliolika kartu ji turiu vis persideti,nes jsi nuolat smunka.Bandziau ivairiausiom pozom detis, kuri laik aviskas gerai, o jei pavaikstau, atsisedu, iskart smunka zemyn...
Kiek dar laukti?Labai noreciau visgi ji naudoti, nes tai patogiau negu  tabletes.

man pirma men irgi smuko jis daznau, antras ziedas kazkotai geriau laikosi, nereikia taisinetis, tfu tfu tfu, gal ir tau taip bus, gal kai nebetepa nera taip dregna ir jis laikos kur jam priklauso. tik su antru ziedu vistiek galva svaigalioja sad.gif sad.gif
Atsakyti
O man šis žiedas visai netiko atsirado sausumas,perštėjimas,galvojau praeis.naudojau 3 mėn. daktarė pasiūlė padaryt pertrauka pažiūrėt ar praeis tie negalavimai.nebedėjus jau po savaitės viskas susitvarkė nebenaudoju nes matyt organizmui mano nepatiko šis svetimkūnis schmoll.gif
Atsakyti
Tikriausiai nei viena kontraceptine priemone kaip KZ neturi tokio pasalinio poveikio. O reklama gera padaryta, veikia vietiskai, minimalus hormonu kiekis, vos ne vienintele stebuklinkoji KP. Man jis irgi siaubingai netiko, maniau kad cia mano organizmas kaskoks isiderines po gimdymo, bet kaip matau cia ne man vienai, netgi daugeliaui smile.gif
Baisu kai taip ekspermentuojama su zmonemis, niekas iki galo neistiria salutinio poveikio arba kasko nedasako, kad tik didetu pardavimai. Menustebsiu kad po kokiu 10 metu bus kaip didziausias nuodas ir sakys isivysto nuo jo g. kaklelio vezys.
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2009 10 23, 12:49)
Tikriausiai nei viena kontraceptine priemone kaip KZ neturi tokio pasalinio poveikio. O reklama gera padaryta, veikia vietiskai, minimalus hormonu kiekis, vos ne vienintele stebuklinkoji KP. Man jis irgi siaubingai netiko, maniau kad cia mano organizmas kaskoks isiderines po gimdymo, bet kaip matau cia ne man vienai, netgi daugeliaui smile.gif
Baisu kai taip ekspermentuojama su zmonemis, niekas iki galo neistiria salutinio poveikio arba kasko nedasako, kad tik didetu pardavimai. Menustebsiu kad po kokiu 10 metu bus kaip didziausias nuodas ir sakys isivysto nuo jo g. kaklelio vezys.

absoliuciai bet koks vaistas turi salutini poveiki ir gali visiskai netikti, net maisto papildai,nematau nieko stebuklingo, kad vieniems tinka, kitiems ne
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2009 10 23, 12:49)

Aišku kad geriau butu nieko nenaudoti, bet kaip mano ginekologe sako - uz malonuma reikia kazkuom tai sumoketi. Ir kad ne visos moterys pripranta pirie KT KZ ir t.t. ir tada jau kaip Dievas duos smile.gif tikėkimės medicina zino ka daro, jei ka tai po 10 metu is ju tokius milijonus issieškosim kad atsoks noras naujoves isradineti smile.gif
Atsakyti
turiu toki klausima, naudoju kontraceptini zieda, antra menesi, istraukt ji man reiketu lapkricio 2 d., bet siandien prasidejo kraujavimas - tepimas, ar viskas gerai, verta nerimauti?
Atsakyti
Na va merginos tiek prisiskaiciau ivairios info apie zieda, kad net nezinau ar noriu ji detis kita savaite. Mano mama gyvena JAV, per telika vakar ziurejo laida apie Nuvaring. paaiskejo, kad jo kurejai labai daug salutiniu poveikiu nuslepe nuo vartotoju. Jungtinese valstijojse prasiejo didziuliai teismai, kur moterys nukentejusios nuo ziedo gauna kompensacijas ir t.t. Buvo net ir mirties atvejis. Kiti salutiniai poveikiai tai tokie, kaip infarktas, venu trombozes, kraujo kresejimas, dar daug ivairiu anglisku ligu pavadinimu kuriu as nesuprantu. doh.gif Kurios mokat angliskai galit pasiskaityti:

http://www.resource4...s/nuvaring.html

Gal tikrai verta labiau susirupinti kas tas ziedas is tikruju yra, ir kokias pasekmes gausim visos po keliu metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 10 30, 19:21)
Na va merginos tiek prisiskaiciau ivairios info apie zieda, kad net nezinau ar noriu ji detis kita savaite. Mano mama gyvena JAV, per telika vakar ziurejo laida apie Nuvaring. paaiskejo, kad jo kurejai labai daug salutiniu poveikiu nuslepe nuo vartotoju. Jungtinese valstijojse prasiejo didziuliai teismai, kur moterys nukentejusios nuo ziedo gauna kompensacijas ir t.t. Buvo net ir mirties atvejis. Kiti salutiniai poveikiai tai tokie, kaip infarktas, venu trombozes, kraujo kresejimas, dar daug ivairiu anglisku ligu pavadinimu kuriu as nesuprantu.  doh.gif Kurios mokat angliskai galit pasiskaityti:

http://www.resource4...s/nuvaring.html

Gal tikrai verta labiau susirupinti kas tas ziedas is tikruju yra, ir kokias pasekmes gausim visos po keliu metu  blink.gif

pasikratosiu, bet absoliuciai visos KP turi salutini poveiki, jeigu pergyvenat del savo sveikatos, tomet reiketu atsisakyti betkokiu KP, ir saugotis naturaliais budais smile.gif
Atsakyti
Man KŽ tinka- nejaučiu jokio šalutinio poveikio, tik kad praeitą mėn dingo mmm unsure.gif Klausiau vaistininkės,ar gali būti,kad nuo KŽ dingtų mmm,tai sakė kad gali. g.gif
Atsakyti
As kalbu ne apie salutini poveiki, o apie tai kad isaiskejo, kad kurejai nuslepe nuo vartotoju daug daugiau nei salutinis poveikis. Ta moteris kuri mire taip pat nejaute salutinio poveikio. Tik viena diena bam ir mire. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 11 01, 22:12)
Man KŽ tinka- nejaučiu jokio šalutinio poveikio, tik kad praeitą mėn dingo mmm  unsure.gif  Klausiau vaistininkės,ar gali būti,kad nuo KŽ dingtų mmm,tai sakė kad gali. g.gif

informaciniam lapelyje parasyta, kad jeigu mm dingo, reikia pasirodyt gydytojui, kadangi gali but nestumas, man asmeniskai kaip tik prasidejo anksciau laiko, na irgi sake kad atseit viskas ok

QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 11 02, 10:08)
As kalbu ne apie salutini poveiki, o apie tai kad isaiskejo, kad kurejai nuslepe nuo vartotoju daug daugiau nei salutinis poveikis. Ta moteris kuri mire taip pat nejaute salutinio poveikio. Tik viena diena bam ir mire.  doh.gif

kazkaip Lietuvoje nesu girdejus tokiu atveju, gal amerikietiskas skiriasi kuom nors g.gif manau jeigu bac ir mirsta ten, manau pas mmus irgi butu panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 11 02, 10:23)
informaciniam lapelyje parasyta, kad jeigu mm dingo, reikia pasirodyt gydytojui, kadangi gali but nestumas, man asmeniskai kaip tik prasidejo anksciau laiko, na irgi sake kad atseit viskas ok
kazkaip Lietuvoje nesu girdejus tokiu atveju, gal amerikietiskas skiriasi kuom nors  g.gif  manau jeigu bac ir mirsta ten, manau pas mmus irgi butu panasiai smile.gif

Na as pas mus irgi negirdejau tokiu, bet kita vertus jis atsirado Lietuvoje ne taip jau seniai. Jis yra lygiai toks pat Nuvaring kaip ir pas mus.

As pati pasimeciau nezinau ka daryti blink.gif Zinau kad salutinis poveikis gali buti nuo visu KP, taciau gal reiktu atsizvelgti i tokius dalykus. g.gif
Atsakyti