Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 09, 12:52)
na mano mm minimalios, ir tai dziugina labai, o siaip kai isimu zieda, man nuotaikos kaita labai didele eina, ir kai isidedu pirmom dienom

man jau greitai pirmakarta teks issiimti, bet abejoju ar vel detis ta zieda, nors atrodo neliko tu pasaliniu poveikiu, bet tas ziedas man vis nori slysti lauk. tai nesamone vis ji pasitaisineti, nes uzkart jauciasi vos tik galiukas islenda, o giliau jis man nesideda (gal pas mene ten vietos maziau nes esu smulki) , be to jau nebe apvalus o ovalus toks susispaudes paliko. ar kuriai taip yra? ir as visai nepamirstu kad jis ten yra kaip kad kitos raso verysad.gif
Atsakyti
As tai kelis men. panaudojau zieda - nepatiko, nes atrodo, kad ji jauciu visa laika. Tada panaudojau pleistra - nepatiko, nes pasidaro purvina aplinkui. Ir vel grizau prie chemijos doh.gif Gal man reikia ilgiau islaukti teigiamo efekto? Gal per greitai ranka numoju? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 21:47)
As tai kelis men. panaudojau zieda - nepatiko, nes atrodo, kad ji jauciu visa laika. Tada panaudojau pleistra - nepatiko, nes pasidaro purvina aplinkui. Ir vel grizau prie chemijos doh.gif Gal man reikia ilgiau islaukti teigiamo efekto? Gal per greitai ranka numoju? verysad.gif

o keiciant zieda i kitka ar budavo vel salutiniu poveikiu?
Atsakyti
Man nebudavo salutiniu poveikiu, gal todel jog jau keleta metu naudoju KT. Galvoju, kad organizmas priprates prie viso sito...
Atsakyti
kas kiek lajko reike keisti zieda? smile.gif ir ar jis labaj patvarus... kaj su vyru.... jis neissiims? blush-anim-cl.gif as geriu ir jau atsibodo noreciau i ka nors pakeist tik nzn i ka smile.gif kas geriau smile.gif aciu uz ivairiausius atsakymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_zibute_ @ 2009 10 13, 15:29)
kas kiek lajko reike keisti zieda?  smile.gif ir ar jis labaj patvarus...  kaj su vyru....  jis neissiims? blush-anim-cl.gif  as geriu ir jau atsibodo noreciau i ka nors pakeist tik nzn i ka smile.gif  kas geriau  smile.gif  aciu uz ivairiausius atsakymus  rolleyes.gif

kas menesi vis naujas ziedas. man tai nekrisdavo smile.gif as dabar galvoju kad gal gerti tabletes ir geriau nes kazkaip psichologiskai veikia kai svetimkunis idetas nors ir nesijaucia.
Atsakyti
kas kiek lajko reike keisti zieda?  smile.gif ir ar jis labaj patvarus...  kaj su vyru....  jis neissiims? blush-anim-cl.gif  as geriu ir jau atsibodo noreciau i ka nors pakeist tik nzn i ka smile.gif  kas geriau  smile.gif  aciu uz ivairiausius atsakymus  rolleyes.gif

karta i menesi, paskui pertrauka 7 d., man tao jokiu salutiniu poveikiu nera, apart pirma menesi tepliojo, dabar viskas tvarkoj, jau antra isidejau, del jutimo tai gal priklauso nuo partnerio jautrumo ir pozos, ir kaip cia jau minejo anksciau " gal ir jaucia, bet is laimes nieko nesako" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Man irgi teko naudoti kontraceptini zieda, nejutau jokio salutinio poveikio, nebuvo tepliojimo ciklo metu. Na, o kas liecia patvaruma, tai jis tikrai viskam patvarus ir is vyro negirdejau, jokiu pretenziju, kad kazkas negerai mirksiukas.gif
Atsakyti

Na, kad reikia kas mėn keisti tai jau pasakė. Tačiau su tuo kritimu. Vienom nekrenta, kitom krenta. Vienos negali psichologiškai susitaikyti su ta mintimi, kad ten kažkas yra ir "jaučia" jį. Kartais ir vyras jaučia.
Man pačiai nieko nebuvo. Jokių šalutinių poveikių (tik po pertraukos tepliojimas), nei aš, nei MB nejaučiam. Ir psichologiškai man viskas puiku. Aš net pamirštu, kad jis ten yra.
Dar žinau vieną merginą, kuriai, tuštinantis jis pasislenka arčiau ir ji jį jaučia. Tačiau čia viskas nuo organizmo priklauso. Man daug lengviau kas mėn prisiminti jį, nei kiekvieną dieną gerti kažką, kas veikia mano virškinamąjį traktą. Jis veikia tiesiai ten kur ir reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 14, 10:52)
Na, kad reikia kas mėn keisti tai jau pasakė. Tačiau su tuo kritimu. Vienom nekrenta, kitom krenta. Vienos negali psichologiškai susitaikyti su ta mintimi, kad ten kažkas yra ir "jaučia" jį. Kartais ir vyras jaučia.
Man pačiai nieko nebuvo. Jokių šalutinių poveikių (tik po pertraukos tepliojimas), nei aš, nei MB nejaučiam. Ir psichologiškai man viskas puiku. Aš net pamirštu, kad jis ten yra.
Dar žinau vieną merginą, kuriai, tuštinantis jis pasislenka arčiau ir ji jį jaučia. Tačiau čia viskas nuo organizmo priklauso. Man daug lengviau kas mėn prisiminti jį, nei kiekvieną dieną gerti kažką, kas veikia mano virškinamąjį traktą. Jis veikia tiesiai ten kur ir reikia. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif visiskai
dar parsisiuskit programele is puslapio, visada primins kada istraukt ir kada deti vel
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 14, 13:07)
drinks_cheers.gif  visiskai
dar parsisiuskit programele is puslapio, visada primins kada istraukt ir kada deti vel

Aš tai turiu savo darbo kalendorių. Jį vartau kiekvieną dieną, o ten pas mane suklijuoti lipdukai iš "NuvaRing" knygelės. Visad matau, kada ką padaryti turiu. biggrin.gif Tad net jei ir pamirštu, kad jis pas mane yra, tai atsivertus kalendorių, matau kada turiu jį keisti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele sirdele @ 2009 10 10, 09:51)
man jau greitai pirmakarta teks issiimti, bet abejoju ar vel detis ta zieda, nors atrodo neliko tu pasaliniu poveikiu, bet tas ziedas man vis nori slysti lauk. tai nesamone vis ji pasitaisineti, nes uzkart jauciasi vos tik galiukas islenda, o giliau jis man nesideda (gal pas mene ten vietos maziau nes esu smulki) , be to jau nebe apvalus o ovalus toks susispaudes paliko. ar kuriai taip yra? ir as visai nepamirstu kad jis ten yra kaip kad kitos raso  verysad.gif

QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 21:47)

Ir as jauciu dideli diskomforta su juo.Nuo sekmadienio (siandien treciadienis)kankisuosi tikraja sio zodzio prasme, nes per diena po kelis ar net keliolika kartu ji turiu vis persideti,nes jsi nuolat smunka.Bandziau ivairiausiom pozom detis, kuri laik aviskas gerai, o jei pavaikstau, atsisedu, iskart smunka zemyn...
Kiek dar laukti?Labai noreciau visgi ji naudoti, nes tai patogiau negu tabletes.
Atsakyti