Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

man kartais irgi lyg svaigsta galva bet nezinau ar nuo KZ ar nuo nuovargio... tas svaigulys toks kartais uzeinantis ir dingstantis... nezinau net ar tikrai KZ... siaip jis man lyg ir tinka, tad nuo jo ne nuo jo ta galva svaigsta nezinau.. g.gif
Atsakyti
siandien isimu zieda, tai taip isivaizduoju vel ideti turiu 11 d? niekaip nesuprantu, ir dar, per tas 7 d. kaip suprantu galiu nesisaugot?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 10 01, 15:25)
Nesuprantu kaip merginos raso, kad jis taip toli yra, kad net sunku rasti  blink.gif  As tai ji labai arti apciuopiu, bet man jis niekada iskrites nebuvo ir netrukdo. Idomiai kazkaip visoms kitaip  g.gif  Gal cia priklauso no taku formos kazkokiu, ar cia pas mane jis per arti yra vadinasi?  Bet kad toliau jau nebeisikisa  doh.gif

Va, ir man taip. smile.gif Jis arti, lengva ištraukti, tačiau man dar nebuvo iškritęs. Nei man, nei MB jis netrukdo.

QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 05, 11:36)
siandien isimu zieda, tai taip isivaizduoju vel ideti turiu 11 d? niekaip nesuprantu, ir dar, per tas 7 d. kaip suprantu galiu nesisaugot?

Jei šiandien išsiėmei, tai turi įdėti kitą pirmadienį panašiu metu. O ištraukti pirmadienį po trijų savaičių nuo įdėjimo. mirksiukas.gif
Prieš porą dienų įsidėjau jau antrą (čia po pertraukos), kol kas netepa, viskas gerai. Skambinausi savo gydytojai, sakė, kad gali tepti, čia nieko tokio. Žiūrėsiu kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 05, 16:07)
Va, ir man taip.  smile.gif Jis arti, lengva ištraukti, tačiau man dar nebuvo iškritęs. Nei man, nei MB jis netrukdo.
Jei šiandien išsiėmei, tai turi įdėti kitą pirmadienį panašiu metu. O ištraukti pirmadienį po trijų savaičių nuo įdėjimo. mirksiukas.gif
Prieš porą dienų įsidėjau jau antrą (čia po pertraukos), kol kas netepa, viskas gerai. Skambinausi savo gydytojai, sakė, kad gali tepti, čia nieko tokio. Žiūrėsiu kaip bus toliau.

ir per tas 7 dienas buvo mm? ir nesisaugot galima tas 7 dienas, kaip suprantu
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 05, 11:36)

ideti 12 d tuo paciu laiku kaip isemei. arba lygiai po 4 sav kai idejai pirma. manau.
ir gali nesisaugoti.
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 05, 16:50)
ir per tas 7 dienas buvo mm? ir nesisaugot galima tas 7 dienas, kaip suprantu

Taip man buvo. Prasidėjo po poros dienų išėmus. Viskas gerai.
O per tą 7 dienų pertrauką gali nesisaugoti. Nes hormonai veikia ir neturėtum pastoti.
O jūs neskaitėt tos knygelės, kuri būna dėžutėje. Ten viskas taip aiškiai surašyta. Dar ir ginė viską nuodugniai paaiškino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 10 02, 12:20)
man kartais irgi lyg svaigsta galva bet nezinau ar nuo KZ ar nuo nuovargio... tas svaigulys toks kartais uzeinantis ir dingstantis... nezinau net ar tikrai KZ... siaip jis man lyg ir tinka, tad nuo jo ne nuo jo ta galva svaigsta nezinau..  g.gif

man ginekologe sake kad gali ir tris men tekti pratintis prie to ziedo. ir kad retai kuriai buna tie pasaliniai poveikiai nuo ziedo. o jei nenoriu pratintis pasiule kita men Yaz pradeti, bet negarantuoja kad nebus blogiau. ne nu kas per vargas tris men kentet ir jei netinka dar neisku kiek... vargas vienas.
Atsakyti
siaip atsisiunciau tokia programele i kompa, nuva ring, kuri sako kada isimt, kada idet ir primena kad nepamirst
Atsakyti
o kaip mm jums eina, gausios, ne gausios? ar vos vos?
Atsakyti
Na va, as tai jau 3 men turiu zieda, ir galiu pasakyti kad gal visai tinka jis man 4u.gif Pirmiausia tai mmm sutrumpejo nuo 5 dienu iki 3 thumbup.gif thumbup.gif Ir dar baigesi visos ligos del grybeliu ir pienligiu. Nezinau ar sutapimas toks, bet manau kad gal ne. Tikiuosi ir toliau bus taip gerai. Jei viskas liks taip ir toliau, tai galiu pasakyti, kad tas ziedas puiki priemone thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 06, 16:03)
o kaip mm jums eina, gausios, ne gausios? ar vos vos?

Na, kaip kitoms nežinau. Tačiau mano ir anksčiau kai nieko nevartojau ir kai gėriau KT ir su KŽ mmm visada tokios pat. 3 dienos, negausios, jokių skausmų, maudimų ar dar kažko.
Atsakyti
na mano mm minimalios, ir tai dziugina labai, o siaip kai isimu zieda, man nuotaikos kaita labai didele eina, ir kai isidedu pirmom dienom
Atsakyti