Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(kritike @ 2009 09 28, 12:02)
va jau savaite praejo ir jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, nei jis iskrenta, nei tepa... nieko smile.gif bet vat didziausia problema del kurios tikirausiai po dvieju sav issiimsiu ir nebenaudosiu tai ta, kad maniskis labai jau ji jaucia... ir sako visai jam nemalonu smile.gif o issiiminet ir isidedinet tai kazkaip nepatogu manu, vis begti ir perplaudinet... ai... matyt teks prie pleistro grizt  g.gif

na tada jo..bet siaip labai jaust ji neimanoma, jis gi plonas, galetu ir nekreipt demesio tongue.gif man plestras kazkaip labai bepatikimai atrodo, bet nebandziau, nieko negaliu sakyt
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 28, 12:43)
na tada jo..bet siaip labai jaust ji neimanoma, jis gi plonas, galetu ir nekreipt demesio tongue.gif  man plestras kazkaip labai bepatikimai atrodo, bet nebandziau, nieko negaliu sakyt

drinks_cheers.gif Dėl pleistro tikrai taip. Tiesiog man vis atrodo, kad užsiklijuosiu ir bus kaip su kitais, maudantis man atsilupa ir nukrenta. doh.gif
Atsakyti
as tai penktadieni pirma karta isidejau tai kolkas viskas thumbup.gif sirgau kaip daznai kad ir sergu 3 dienas.kolkas nieko neteplioja thumbup.gif o kai naudojau KT Janine tai buvo mm dingusios visai 4 menesius tipo perstiprios KT pasake ginekologe tai nutariua zieda pabandyt tai ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
maniskis sako jam idomiai su tuo ziedu. kartais visai nejaucia, kartais pjauna kaip su viela... jis gal ten slankioja? ar siaip ne savo vietoj yra? nors grudu kiek galima giliau...
Atsakyti
QUOTE(kritike @ 2009 09 30, 10:02)
maniskis sako jam idomiai su tuo ziedu. kartais visai nejaucia, kartais pjauna kaip su viela... jis gal ten slankioja? ar siaip ne savo vietoj yra? nors grudu kiek galima giliau...

gal nuo pozos priklauso, nes jeigu pjauna tai isivaizduoju kad kazkaip i ziedo vidu pataiko g.gif
Atsakyti
Aš jau naudoju labai senai apie 3 metus, buvau padarius pora mėnesių pertrauką ir vėl naudoju ir niekada dar nebuvo iškritęs, na gal kartą ar du kai ėmiau tamponą tai kartu išsitraukė, gal čia priklauso makšties raumenų ar kokio kitokio fizinio faktoriaus, bet iškritinėti jis tikrai neturėtų.
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 28, 09:34)
Na bent jau man jis iskrenta mylintis... baigiant MB ir ziedas iskrenta.... manau jis nuo kuno silumo suminksteja ir tada lengvai keicia forma, ir susipaudzia kaip kad dedant suspaudziama pirstais ir visaip kaip jis ta forma gali lengvai keisti...
Siaip ji isidejus jis niekada nekrenta.... bet va kai jau myletis tai karts nuo karto ima ir iskrenta... ir jeigu jau man jis iskrenta tai isidedu po to smile.gif
o del tepliojimo tai man su antru ziedu nteplioja  lotuliukas.gif  tfu tfu tfu per kairi peti kad ir netepliotu  smile.gif

as pradejus naudoti zieda, savaite jauciaus puikiai, po to menesines baigesi ir pradejo tepti, svaigti galva ir pykinti nestipriai, bet visa laika. ar tai gali buti normalu, ar geriau ilgiau nelaukti mest lauk ar keliaut pas gydytoja? keista kad bloga pasidare tik po savaites naudojimo ir jau trecia diena taip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele sirdele @ 2009 10 01, 00:20)
as pradejus naudoti zieda, savaite jauciaus puikiai, po to menesines baigesi ir pradejo tepti, svaigti galva ir pykinti nestipriai, bet visa laika. ar tai gali buti normalu, ar geriau ilgiau nelaukti mest lauk ar keliaut pas gydytoja? keista kad bloga pasidare tik po savaites naudojimo ir jau trecia diena taip sad.gif

butinai pas gydytoja, matyt jums ziedas netinka, reikes kitu KP
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 10 01, 12:05)
butinai pas gydytoja, matyt jums ziedas netinka, reikes kitu KP

o tai zieda uzkart issiimti ? nes pas gydytoja eile tai tik 5 d sad.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip merginos raso, kad jis taip toli yra, kad net sunku rasti blink.gif As tai ji labai arti apciuopiu, bet man jis niekada iskrites nebuvo ir netrukdo. Idomiai kazkaip visoms kitaip g.gif Gal cia priklauso no taku formos kazkokiu, ar cia pas mane jis per arti yra vadinasi? Bet kad toliau jau nebeisikisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 10 01, 15:25)
Nesuprantu kaip merginos raso, kad jis taip toli yra, kad net sunku rasti  blink.gif  As tai ji labai arti apciuopiu, bet man jis niekada iskrites nebuvo ir netrukdo. Idomiai kazkaip visoms kitaip  g.gif  Gal cia priklauso no taku formos kazkokiu, ar cia pas mane jis per arti yra vadinasi?  Bet kad toliau jau nebeisikisa  doh.gif

man irgi jis arti bet lyg netrukdo. yra buve kad nori listi laukan bet pastumi atgali i viskas. tai ar kamnors yra svaige galva pradejus naudoti zieda? ar praeina? nes nzn ka daryt pakentet kelias dienas iki gydytojos ar mest ji lauk uzkart, kad nekenkt organizmui nes atsibodo jau svaiginet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele sirdele @ 2009 10 02, 08:18)
man irgi jis arti bet lyg netrukdo. yra buve kad nori listi laukan bet pastumi atgali i viskas. tai ar kamnors yra svaige galva pradejus naudoti zieda? ar praeina? nes nzn ka daryt pakentet kelias dienas iki gydytojos ar mest ji  lauk uzkart, kad nekenkt organizmui nes atsibodo jau svaiginet sad.gif

butinai reikia eiti pas gydytoja
Atsakyti