Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(kritike @ 2009 09 21, 10:17)
o kaip del svorio padidejimo? zianu, kad hormonu kiekis nedidelis, bet gal vistiek veikia? ne? smile.gif ar kam buvo pakites soris? pries tai naudojau pleistra, o vat sian nusprendziau (ginekologe patare) idomumo ir patogumo delei pleistra pakeisti ziedu smile.gif

Man svoris nekito, žiedą jau gerą pusmetį naudoju. Prieš tai naudojau KT ir jokio svorio pakitimų nebuvo.

QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 21, 11:12)
noras dingsta siaip nuo betkokiu KP, na man kolkas nedingo  ))) o apetitas, is esmes manau nuo ziedo, bet reik tiesiog valdyt savo norus gal, nes as geriau anksciau KT, viskas ok buvo,  svoris nedidejo, ir prie ziedo manau galima priprast ir tiek

Noras dingsta??? Nuo bet kokių KT??? blink.gif Man dar taip nėra buvę. Viskas kuo puikiausiai su tais norais. thumbup.gif

QUOTE(kritike @ 2009 09 21, 11:38)
na taip, reiks stabdzius junginet del to matyt smile.gif o kaip del tepimo? aisku cia kiekvienam individualiai, bet ar daznai pasitaiko ilgas tepimas ir kaip del to salutinio poveikio - specifinis kvapas?  g.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 21, 13:14)
bet man jau antra savaite tesiasi mm ... buvo kam nors taip su pirmu ziedu?

Dėl tepimo, tai man po mm, viskas buvo gerai. Tik spėjau pasimylėti ir kitą dieną prasidėjo tepimas, jis jau apie dvi savaites tęsiasi. Čia kaip ir pirmas žiedas. Na, tiksliau po mėnesio pertraukos jį vėl įsidėjus.
Konsultavausi su savo gine, sakė, kad taip pasitaiko, kad nieko baisaus. Jei su antru žiedu nepraeis, tada liepė ateiti apžiūrai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Voveryyte @ 2009 09 23, 10:35)
Manyciau kiekvienos is musu organizmai labai individualus ir ivairias medziagas reaguoja skirtingai, todel nedristu teigti, kad kitoms bus tas pats kaip man. Bet deja man pradzioj kaip tik viskas idealu, o jau po kokiu metu prasidejo visos sitos bedos  verysad.gif

Aš iš savo gydytojos gavau rekomendaciją, kad kas kurį laiką reikia daryti pertrauką naudojant bet kokias KP. Kas 9 mėn, ar kas 12, vienos ir kas 6mėn daro. Todėl manau nėra gerai jį taip ilgai naudoti be pertraukos.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 23, 15:26)

Noras dingsta??? Nuo bet kokių KT??? blink.gif Man dar taip nėra buvę. Viskas kuo puikiausiai su tais norais. thumbup.gif

cia vienas is salutiniu pozymiu, gali atsirast naudojant bet kokias KP, nebutinai zieda
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 24, 09:05)
cia vienas is salutiniu pozymiu, gali atsirast naudojant bet kokias KP, nebutinai zieda

Naudojau tris skirtingas KT, dabar jau ketvirtas dalykas žiedas. Kaip gerai, kad tokio šalutinio poveikio neturiu biggrin.gif Pasireiškė tik tas vienas, o ir tai praėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 24, 21:57)
Naudojau tris skirtingas KT, dabar jau ketvirtas dalykas žiedas. Kaip gerai, kad tokio šalutinio poveikio neturiu biggrin.gif Pasireiškė tik tas vienas, o ir tai praėjo. biggrin.gif

neteplioja jau? na man irgi jau nebe g.gif na arba nebent labai mazai ... as geriau pries tai tabletes kontr, na man irgi nebuvo noras dinges... nei pikina mane, nej dar kazkas, gal kazkiek apetitas padidejes ( bet jis ir nera mazas), na kai visiskai dings tas tepliojimas, tai bus nuostabu, na tiesa gal issausejo kazkiek viduj g.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 25, 12:40)
neteplioja jau? na man irgi jau nebe  g.gif  na arba nebent labai mazai ... as geriau pries tai tabletes kontr, na man irgi nebuvo noras dinges... nei pikina mane, nej dar kazkas, gal kazkiek apetitas padidejes ( bet jis ir nera mazas), na kai visiskai dings tas tepliojimas, tai bus nuostabu, na tiesa gal issausejo kazkiek viduj  g.gif

Aš tai paklausiau mamos ir padariau taip: į stiklinę vandens įdėjau šaukštelį sodos, išmaišiau ir tuo tirpalu su kriauše išploviau. Ir taip du kart per dieną, keletą dienų. Ir praėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 25, 15:39)
Aš tai paklausiau mamos ir padariau taip: į stiklinę vandens įdėjau šaukštelį sodos, išmaišiau ir tuo tirpalu su kriauše išploviau. Ir taip du kart per dieną, keletą dienų. Ir praėjo smile.gif

o i vidu, ar tik isore?
Atsakyti
[quote=Adera,2009 09 14, 21:11]
mylintis tai as ji issiimu dazniausiai ,bet problemu jokiu nesukele.

cia tai naujiena!!! rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Daivuzele,2009 09 27, 19:41]
[quote=Adera,2009 09 14, 21:11]
mylintis tai as ji issiimu dazniausiai ,bet problemu jokiu nesukele.

cia tai naujiena!!! rolleyes.gif
[/quote]

tai yra ne butina, bet kadangi jeigu ziedas iskrenta, dar 'galioja" 3 valandas, tai nieko baisaus )
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 27, 17:23)
o i vidu, ar tik isore?

Į vidų smile.gif

Na, aš mylintis neišsiimu, nes nei man, nei MB jis visai netrukdo. smile.gif Niekad ir nebuvo iškritęs, nežinau ką reiktų daryt, kad jis iškristų g.gif Kažkaip įdomiai skamba. Juk jį ten įkišant reikia suspausti, kad tilptų, o jis ten jau būdamas prasiplečia toks koks yra, į tą savo ratą, tai neįsivaizduoju, jei nieko nedarai kaip gali pats iškristi. g.gif
Pirmą mėnesį jei yra naudojami tamponai, ir traukiant jį už virvelės, tai gal ir galimas dalykas, kad ir žiedas užsikabins, daugiau... man fantazija neišneša.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 28, 09:10)
Į vidų smile.gif

Na, aš mylintis neišsiimu, nes nei man, nei MB jis visai netrukdo. smile.gif Niekad ir nebuvo iškritęs, nežinau ką reiktų daryt, kad jis iškristų g.gif Kažkaip įdomiai skamba. Juk jį ten įkišant reikia suspausti, kad tilptų, o jis ten jau būdamas prasiplečia toks koks yra, į tą savo ratą, tai neįsivaizduoju, jei nieko nedarai kaip gali pats iškristi. g.gif
Pirmą mėnesį jei yra naudojami tamponai, ir traukiant jį už virvelės, tai gal ir galimas dalykas, kad ir žiedas užsikabins, daugiau... man fantazija neišneša.

na mums irgi netrukdo, as naudoju tamponus, kazkaip neiskrenta, aplamai cia kazkada tikrinau ar jis vietoj, tai kol radau, laaabai toli jis ten ax.gif
Atsakyti
Na bent jau man jis iskrenta mylintis... baigiant MB ir ziedas iskrenta.... manau jis nuo kuno silumo suminksteja ir tada lengvai keicia forma, ir susipaudzia kaip kad dedant suspaudziama pirstais ir visaip kaip jis ta forma gali lengvai keisti...
Siaip ji isidejus jis niekada nekrenta.... bet va kai jau myletis tai karts nuo karto ima ir iskrenta... ir jeigu jau man jis iskrenta tai isidedu po to smile.gif
o del tepliojimo tai man su antru ziedu nteplioja lotuliukas.gif tfu tfu tfu per kairi peti kad ir netepliotu smile.gif
Atsakyti
va jau savaite praejo ir jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, nei jis iskrenta, nei tepa... nieko smile.gif bet vat didziausia problema del kurios tikirausiai po dvieju sav issiimsiu ir nebenaudosiu tai ta, kad maniskis labai jau ji jaucia... ir sako visai jam nemalonu smile.gif o issiiminet ir isidedinet tai kazkaip nepatogu manu, vis begti ir perplaudinet... ai... matyt teks prie pleistro grizt g.gif
Atsakyti