QUOTE(kritike @ 2009 09 21, 10:17)
o kaip del svorio padidejimo? zianu, kad hormonu kiekis nedidelis, bet gal vistiek veikia? ne? ar kam buvo pakites soris? pries tai naudojau pleistra, o vat sian nusprendziau (ginekologe patare) idomumo ir patogumo delei pleistra pakeisti ziedu
Man svoris nekito, žiedą jau gerą pusmetį naudoju. Prieš tai naudojau KT ir jokio svorio pakitimų nebuvo.
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 21, 11:12)
noras dingsta siaip nuo betkokiu KP, na man kolkas nedingo ))) o apetitas, is esmes manau nuo ziedo, bet reik tiesiog valdyt savo norus gal, nes as geriau anksciau KT, viskas ok buvo, svoris nedidejo, ir prie ziedo manau galima priprast ir tiek
Noras dingsta??? Nuo bet kokių KT??? Man dar taip nėra buvę. Viskas kuo puikiausiai su tais norais.
QUOTE(kritike @ 2009 09 21, 11:38)
na taip, reiks stabdzius junginet del to matyt o kaip del tepimo? aisku cia kiekvienam individualiai, bet ar daznai pasitaiko ilgas tepimas ir kaip del to salutinio poveikio - specifinis kvapas?
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 21, 13:14)
bet man jau antra savaite tesiasi mm ... buvo kam nors taip su pirmu ziedu?
Dėl tepimo, tai man po mm, viskas buvo gerai. Tik spėjau pasimylėti ir kitą dieną prasidėjo tepimas, jis jau apie dvi savaites tęsiasi. Čia kaip ir pirmas žiedas. Na, tiksliau po mėnesio pertraukos jį vėl įsidėjus.
Konsultavausi su savo gine, sakė, kad taip pasitaiko, kad nieko baisaus. Jei su antru žiedu nepraeis, tada liepė ateiti apžiūrai
Papildyta:
QUOTE(Voveryyte @ 2009 09 23, 10:35)
Manyciau kiekvienos is musu organizmai labai individualus ir ivairias medziagas reaguoja skirtingai, todel nedristu teigti, kad kitoms bus tas pats kaip man. Bet deja man pradzioj kaip tik viskas idealu, o jau po kokiu metu prasidejo visos sitos bedos
Aš iš savo gydytojos gavau rekomendaciją, kad kas kurį laiką reikia daryti pertrauką naudojant bet kokias KP. Kas 9 mėn, ar kas 12, vienos ir kas 6mėn daro. Todėl manau nėra gerai jį taip ilgai naudoti be pertraukos.