Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 18, 12:21)
tiesiog organizmas pailsejo, negavo reikalingos hormonu dozes ir pradejo streikot, manau menesio begy susitvarkis viskas, bet aisku geriausia butu su ginekologe pasikonsultuoti del viso ko )

Ir aš taip galvoju. Šį mėn palauksiu. Jei po to niekas nepasitaisys, iškart pas savo ginekologę. smile.gif
Atsakyti
o kaip del svorio padidejimo? zianu, kad hormonu kiekis nedidelis, bet gal vistiek veikia? ne? smile.gif ar kam buvo pakites soris? pries tai naudojau pleistra, o vat sian nusprendziau (ginekologe patare) idomumo ir patogumo delei pleistra pakeisti ziedu smile.gif
Atsakyti
Deja, man ziedas netiko, panaudojau penkis menesius. Nors buvo labai patogu, nekrisdavo ir nesijausdavo jis, bet visiskai dingo noras. Beje, ir apetitas padidejo, bet cia jau nezinau, ar ziedas kaltas...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 09 21, 11:07)
Deja, man ziedas netiko, panaudojau penkis menesius. Nors buvo labai patogu, nekrisdavo ir nesijausdavo jis, bet visiskai dingo noras. Beje, ir apetitas padidejo, bet cia jau nezinau, ar ziedas kaltas...

noras dingsta siaip nuo betkokiu KP, na man kolkas nedingo ))) o apetitas, is esmes manau nuo ziedo, bet reik tiesiog valdyt savo norus gal, nes as geriau anksciau KT, viskas ok buvo, svoris nedidejo, ir prie ziedo manau galima priprast ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 21 rugsėjo 2009 - 10:16
na taip, reiks stabdzius junginet del to matyt smile.gif o kaip del tepimo? aisku cia kiekvienam individualiai, bet ar daznai pasitaiko ilgas tepimas ir kaip del to salutinio poveikio - specifinis kvapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike @ 2009 09 21, 11:38)
na taip, reiks stabdzius junginet del to matyt smile.gif o kaip del tepimo? aisku cia kiekvienam individualiai, bet ar daznai pasitaiko ilgas tepimas ir kaip del to salutinio poveikio - specifinis kvapas?  g.gif

kvapo nera, o tepia tai kaipirma kart isidedi, man jjau mm eina savaite... bet zinau kad praeis, tepimas taip pat su KP visom, siaip salutiniai poveikiai sakyciau vienodi visu KP, taip kad, bet ziedas tuom patogu, kad neveiksia skrandzio, nereik gert kasdien tabletes, ir hormonu kiekis mazesnis, kiek supratau, gal kas mane pataisis del hormonu kiekio g.gif
Atsakyti
bet man jau antra savaite tesiasi mm ... buvo kam nors taip su pirmu ziedu?
Atsakyti
O man su pirmu zieda tepe vos ne kasdien, reta diena kad netepliotu doh.gif ziuresim kaip su kitu bus ax.gif
Apetitas bent jau man nelabai padidejo kartais lyg uzeidavo noras sunemniot ka vakare ar siaip ... bet va kokia morka sugriauzi ar arbatos atsigeri ir viskas smile.gif nera ko tam svoriui augti smile.gif gal krutine kokiu cm padidejo, putlesne pasidare smile.gif ir viskas 4u.gif
O noras nedingo lotuliukas.gif
na man taip viskas su juo vyksta, kad toliau nezinau smile.gif
Atsakyti
O as tiesa sakant issiauginau neapykanta sitam ziedui. Naudoju gal du metus. Issiemiau ana savaite ir prisizadejau daugiau nebenaudoti.
Pliusai - patogu,nereikia galvoti,svorio neaugina, noras nedingsta.
O minusai - nuolatinis tepliojimas, bei pienlige, ko niekada iki ziedo naudojimo nebuvau patyrus...tai taip nemalonu, gal net skausminga...brrrrr paskutini menesi tai isvis patyriau kosmara - kraujavimas nepraejo nuo isidejimo iki isemimo doh.gif verysad.gif o gydytoja pritaria, kad cia normalus salutinis poveikis doh.gif
Gaila, nebeturiu fantazijos ka dar naudoti, nes tableciu salutini poveiki jau patyriau, todel manyciau si zieda teks keisti i vestuvini lotuliukas.gif bus geriausia apsauga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2009 09 22, 19:32)
O as tiesa sakant issiauginau neapykanta sitam ziedui. Naudoju gal du metus. Issiemiau ana savaite ir prisizadejau daugiau nebenaudoti.
Pliusai - patogu,nereikia galvoti,svorio neaugina, noras nedingsta.
O minusai - nuolatinis tepliojimas, bei pienlige, ko niekada iki ziedo naudojimo nebuvau patyrus...tai taip nemalonu, gal net skausminga...brrrrr paskutini menesi tai isvis patyriau kosmara - kraujavimas nepraejo nuo isidejimo iki isemimo doh.gif  verysad.gif o gydytoja pritaria, kad cia normalus salutinis poveikis  doh.gif
Gaila, nebeturiu fantazijos ka dar naudoti, nes tableciu salutini poveiki jau patyriau, todel manyciau si zieda teks keisti i vestuvini  lotuliukas.gif bus geriausia apsauga  lotuliukas.gif

bet tepliojo visus du metus??? kiek supratau pirma menesi gali teplioti, bet ne pastoviai g.gif
Atsakyti
Manyciau kiekvienos is musu organizmai labai individualus ir ivairias medziagas reaguoja skirtingai, todel nedristu teigti, kad kitoms bus tas pats kaip man. Bet deja man pradzioj kaip tik viskas idealu, o jau po kokiu metu prasidejo visos sitos bedos verysad.gif
Atsakyti
mane neramina tas tepimas jau antra savaite verysad.gif
Atsakyti