Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Geiša @ 2009 09 15, 13:38)
Isisemei sestadieni ,ir isidedi sestadieni  4u.gif

Bet tai palaukit, jei ji issieme rugsejo 5d, tai buvo sestadienis, tai ir isideti sestadieni, t.y. 12 diena. O kodel ten pries tai merginos rase, kad isideti reikia 11d?

Tai kaip cia is tikruju teisingai? blink.gif
Atsakyti
o pačiai net iš pradžių jis nesijaučia?
Atsakyti
Merginos, o kai mylites jus ji issimat ar su juo bunat? jeigu neissiimat neiskrenta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 16, 11:52)
Merginos, o kai mylites jus ji issimat ar su juo bunat? jeigu neissiimat neiskrenta? g.gif

Man tai niekas neiskrenta, kaip buvo taip ir lieka vietoje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 09 16, 07:08)
Bet tai palaukit, jei ji issieme rugsejo 5d, tai buvo sestadienis, tai ir isideti sestadieni, t.y. 12 diena. O kodel ten pries tai merginos rase, kad isideti reikia 11d?

Tai kaip cia is tikruju teisingai?  blink.gif

4. Naujas žiedas kišamas lygiai po savaitės (vėl tokią pačią savaitės dieną ir maždaug tokiu pačiu laiku), net jei kraujavimas iš makšties dar nesibaigė.
Jei žiedas įkišamas daugiau negu po 3 valandų, kontraceptinis efektyvumas gali sumažėti.
Jei žiedas naudojamas taip, kaip reikalauja instrukcija, kraujavimas po jo pašalinimo prasidės kiekvieną mėnesį maždaug tokią pačią dieną. ci ainformacija is "NUVARING" aprašymas.100metu.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2009 09 15, 13:36)
Žiedą naudoju jau apie trejus metus.
Tikrai tobulas variantas tokioms kaip aš, kurios pamiršta laiku išgert tabletę ir pan.
Apsauga tobula.
Vyras tikrai žiedo nejaučia, arba kaip minėjot iš laimės nieko nesakys  lotuliukas.gif

Tarkim man šalutinio poveikio niekada nebuvo, niekad jis neiškrenta ir netrukdo.
Manau šiai dienai "patogiausia" apsaugos priemonė.  mirksiukas.gif

o man toks klausimukas iskilo, gine liepe pirma kart zieda isidet pirma menesiniu diena, kazin ar galesiu naudoti tamponus per tas mmm? Veliau tai viskas oki, nes bus isimtas...
Atsakyti
Sveikos, turiu šiokių tokių bėdų ir net nežinau kur rasti atsakymą. Pirmiau norėčiau sužinoti ar kam jau taip yra buvę ir tik vėliau kreiptis į savo ginekologę.
Jau daugiau nei pusę metų naudoju KMŽ 'NuvaRing'. Taip gavosi, kad vieną mėnesį aš išvažiavau į užsienį ir negalėjau jo ten įsigyti. Dėl to vienas mėnuo gavosi be jo. Grįžusi namo ir sulaukusi menstruacijų pirmos dienos vėl jį įsidėjau. Taip kaip ir buvo sakius gydytoja. Sirgau 4d., kaip kad man būna visada, po jų kelias dienas patepliojo ir viskas praėjo. Nuo pirmos sirgimo dienos praėjau jau 13d (dvi savaitės), prieš kelias dienas, pastebėjau, kad vėl teplioja, ko niekad nebuvo, o šiandien pasirodė ir gausesnis kraujavimas. Ne toks kaip menstruacijų, mažiau, bet stipriau nei tepliojimas.
Nežinau ar viską aiškiai surašiau, bet man labai neramu dėlto.
Ar kam yra panašiai buvę? Bučiau dėkinga už pasidalinimą mintimis. 4u.gif
Atsakyti
Man teplioja vos ne kiekviena diena su pirmu ziedu... doh.gif kaip bus toliau nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 17, 20:14)
Man teplioja vos ne kiekviena diena su pirmu ziedu... doh.gif  kaip bus toliau nezinau blush2.gif

g.gif Įdomiai. Patį pirmą įsidėjus nieko panašaus nebuvo. O čia, še, kad nori g.gif Nežinau ką ir galvoti. unsure.gif
Atsakyti
norejau uzklausti, as isidejau dabar pirma karta zieda, mm man dar eina, bet kazkaip ilgokai g.gif gali but del ziedo?? as tikiuos man neteps pora savaiciu, kaip buvo su KT blush2.gif ziuriu visoms taip, jau perskaiciau, kiek zinau pirmus potra menesiu gali teplioti nereguliariai, man su KT buvo taip, kad ne is to, ne is sio prasidedavo mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 18 rugsėjo 2009 - 10:00
Pasirodo ne man vienai čia taip. Kažkaip galvoju, kad čia nuo hormonų visokių ir t.t. Tik kas keista, kad su pirmu, antru, trečiu nieko panašaus nebuvo. Mmm, visada būdavo labai reguliarios, tikslios kaip laikrodukas. O po mėn pertraukos nežinau kas darosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 18, 12:05)
Pasirodo ne man vienai čia taip. Kažkaip galvoju, kad čia nuo hormonų visokių ir t.t. Tik kas keista, kad su pirmu, antru, trečiu nieko panašaus nebuvo. Mmm, visada būdavo labai reguliarios, tikslios kaip laikrodukas. O po mėn pertraukos nežinau kas darosi.  unsure.gif

tiesiog organizmas pailsejo, negavo reikalingos hormonu dozes ir pradejo streikot, manau menesio begy susitvarkis viskas, bet aisku geriausia butu su ginekologe pasikonsultuoti del viso ko )
Atsakyti