as tai patenkinta KZ pradzioje nebuvo jokiu salutiniu pojuciu... dabar pradesiu ji vel po nemazai laiko naudot ir tikuiosi, jog neatsiras jokiu nepatogumu
o kurioj vaistinej ziedas 47 lt kainuoja? nes ziuriu, labai svyruoja kaina, priklausomai nuo vaistines
as va snd gavau recepta is ginekologes tik gaila, kad reikes men laukt, nes menesines kaip tik ka tik baiges kaip suprantu, reikia laukt menesiniu ir isidet pirma menesiniu diena...
o kuriai nors buvo taip, kad nuo KZ krutine padidejo? nes daug kam nuo kontraceptiku padideja kazkiek...
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 12, 12:17)
na man viskas su ta istorija pasibaige labai gerai menesines jau cia, tai pranesiau brangiausiam kad teveliais dar nebusim
Kaip gerai, kad ilgai nerimauti neteko ir viskas taip greit paaiškėjo
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 01 12, 13:02)
merginos, man klausimas iskilo: kodel rasoma, kad ziedo negalima nuplauti karstu vandeniu jei jis iskrenta? negi jo poveikis sumazeja?
Gali sumažėti poveikis. Plauk šiltu vandeniu
QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 12, 21:15)
Sveikutes,
senai ieskojau ko pasiklausineti apie KŽ.
Siuo metu turiu spirale, tik labai gausios mm kankina
Ir gydytoja jau sake, kad, ko gero teks imti lauk... Tai va, ieskau pakaitalo.
O jus, ziuriu patenkintos?
senai ieskojau ko pasiklausineti apie KŽ.
Siuo metu turiu spirale, tik labai gausios mm kankina
Ir gydytoja jau sake, kad, ko gero teks imti lauk... Tai va, ieskau pakaitalo.
O jus, ziuriu patenkintos?
Aš tai labai patenkinta
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 01 12, 21:34)
o kurioj vaistinej ziedas 47 lt kainuoja? nes ziuriu, labai svyruoja kaina, priklausomai nuo vaistines
as va snd gavau recepta is ginekologes tik gaila, kad reikes men laukt, nes menesines kaip tik ka tik baiges kaip suprantu, reikia laukt menesiniu ir isidet pirma menesiniu diena...
Palauk mėnesinių ir KŽ įdėk pirmą mėnesinių dieną.
Kaina tikrai priklauso nuo vaistinės. Aš visada pirkdavau Camelia vaistinėj su 10% nuolaida, kainuodavo apie 42Lt. Bet dabar po naujų metų kainos pasikeitę, tai neaišku kiek ta kaina bus padidėjus Pirksiu kaip tik jau šią savaitę, tai sužinosiu
QUOTE(Finna @ 2009 01 13, 00:51)
Kaip gerai, kad ilgai nerimauti neteko ir viskas taip greit paaiškėjo
Kaina tikrai priklauso nuo vaistinės. Aš visada pirkdavau Camelia vaistinėj su 10% nuolaida, kainuodavo apie 42Lt. Bet dabar po naujų metų kainos pasikeitę, tai neaišku kiek ta kaina bus padidėjus Pirksiu kaip tik jau šią savaitę, tai sužinosiu
aciu
o del kainytes gal parasykit kai jau zinosit? nes as pirkdavau eurovaistinej, vis kokiu eurolitu turedavau...ten kainuodavo 45 lt berods...ateinu po tu svenciu - 53 lt ir dar jokiu eurolitu negavau, tai dabar eiti ir moketi tokia kaina, sokas man ieskosiu kur pigiau yra
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 01 12, 21:34)
as tai patenkinta KZ pradzioje nebuvo jokiu salutiniu pojuciu... dabar pradesiu ji vel po nemazai laiko naudot ir tikuiosi, jog neatsiras jokiu nepatogumu
o kuriai nors buvo taip, kad nuo KZ krutine padidejo? nes daug kam nuo kontraceptiku padideja kazkiek...
man ne milimetru nepadidejo, o gaila....
pirkit norfoj su norfos kortele laimingom valandom 8-9 val arba 14-15val. pries naujus mokejau 37 ten su visom nuolaidom, tai dabar turetu 14% but padidejus kaina ... tai turetu kainuot apie 42 lt as taip manau
Zinokit, merginos, nesiskundziau ir pries tai krutines dydziu, buvo C. pradejau naudoti KZ ir mano dydis jau D nemeluoju. suprasciau, kad buciau pastambejus visa, o dabar svoris tas pats, o krutine uzaugo
Gaila, kad norfos neturiu nuolaidu korteles
As pirkau Seimos vaistinej uz 47 su puse.
laukiam naujienu is Camelia vaistines, nes ten turiu 10 % nuolaidele irgi
Gaila, kad norfos neturiu nuolaidu korteles
As pirkau Seimos vaistinej uz 47 su puse.
laukiam naujienu is Camelia vaistines, nes ten turiu 10 % nuolaidele irgi
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 13, 10:13)
aciu
o del kainytes gal parasykit kai jau zinosit? nes as pirkdavau eurovaistinej, vis kokiu eurolitu turedavau...ten kainuodavo 45 lt berods...ateinu po tu svenciu - 53 lt ir dar jokiu eurolitu negavau, tai dabar eiti ir moketi tokia kaina, sokas man ieskosiu kur pigiau yra
Gi PVM nuo 5 iki 19 proc. nekompensuojamiems vaistams padidejo, todel ir pabrango
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 13, 10:13)
o del kainytes gal parasykit kai jau zinosit?
Parašysiu
Dabar pačiai labai įdomu kiek kainuos
QUOTE(azen @ 2009 01 13, 10:50)
pirkit norfoj su norfos kortele laimingom valandom 8-9 val arba 14-15val. pries naujus mokejau 37 ten su visom nuolaidom, tai dabar turetu 14% but padidejus kaina ... tai turetu kainuot apie 42 lt as taip manau
O Norfos vaistinėse laimingos valandos visada tos pačios?
Vakar camelia vaistinej pirkau, tai be nuoalidos 56.49, o su nuolaida sumokejau 51 . Nesakyciau, kad labai zymus pabrangimas
QUOTE(Finna @ 2009 01 13, 23:14)
Parašysiu
taip visada tos pacios
QUOTE(Geiša @ 2009 01 13, 23:18)
Vakar camelia vaistinej pirkau, tai be nuoalidos 56.49, o su nuolaida sumokejau 51 . Nesakyciau, kad labai zymus pabrangimas
pries naujus lapkriti berods, ten su nuolaida kazkur 42 ar 43 mokejau... tai kur jau cia nezymus pabrangimas
QUOTE(Geiša @ 2009 01 13, 23:18)
Prieš naujus metus pirkau, mokėjau 42Lt Camelia vaistinėj, tai pabrango nemažai
Na, kai perskaiciau, kad kazkuri pirko uz 65 litus, tikrai brangu pasirode, bet, kai nusipirkau uz 51 nesakyciau , kad brangu vaiko auginimas gerokai brangesnis
Sveikutes.
na ka KZ naudoju 2 metus.labai geras daiktas.nes nuo tableciu nuotaikos labai bjaurios budavo ir svoris augo ir galvos skausmai vargino.... kai pradejau naudoti KZ susireguliavo menesines,svoris ,savijauta.visai kitaip jauciausi be to dariau pries puse metu 3 men.pertrauka nuo KZ tai pertraukos metu svoris soktelejo 5kg i virsu!!!!!!!!!! kai vel pradejau naudoti -atsistate....ar gali sitaip buti? na nei draugas nei as nejauciame diskomforto.ezu patenkinta
na ka KZ naudoju 2 metus.labai geras daiktas.nes nuo tableciu nuotaikos labai bjaurios budavo ir svoris augo ir galvos skausmai vargino.... kai pradejau naudoti KZ susireguliavo menesines,svoris ,savijauta.visai kitaip jauciausi be to dariau pries puse metu 3 men.pertrauka nuo KZ tai pertraukos metu svoris soktelejo 5kg i virsu!!!!!!!!!! kai vel pradejau naudoti -atsistate....ar gali sitaip buti? na nei draugas nei as nejauciame diskomforto.ezu patenkinta