Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Galėtų ir Lietuvoj būt tokios Medical card smile.gif O dabar tokius pinigus reik mokėt,kad leliukų nebūtų smile.gif
Atsakyti
Rimtai issijimi? blink.gif man iskrito tai siaubas baubas.. blush2.gif unsure.gif issijimi ir nieko tokio? ka ginekologe sake, galima issiimti mylintis? g.gif
O kokia cia kortele? imanoma paprastiem mirtingiesiems ja gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 14, 19:33)
Rimtai issijimi? blink.gif  man iskrito tai siaubas baubas.. blush2.gif  unsure.gif issijimi ir nieko tokio? ka ginekologe sake, galima issiimti mylintis?  g.gif
O kokia cia kortele? imanoma paprastiem mirtingiesiems ja gauti? ax.gif

nu man tai jokiu problemu issiemu po nuplaunu svariu vandeniu ir isidedu atgal nieko cia tokio o jau 3 metai taip ir viskas labai thumbup.gif .o vat man idomu kaip ji iskrist gali?o del Medikal card tai as cai airijoj gyvenu tai turiu LT tokiu tikrai nera
Atsakyti
iskrentai tai labai paprastai... vat brangiausiasis baigia ir iskart iskrenta, kitaip sakant MB kartu ji pasiima ax.gif .. nu vat ir nemoku paaiskint blush2.gif doh.gif bet taip ir iskrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 14, 20:15)
iskrentai tai labai paprastai... vat brangiausiasis baigia ir iskart iskrenta, kitaip sakant MB kartu ji pasiima  ax.gif .. nu vat ir nemoku paaiskint  blush2.gif  doh.gif  bet taip ir iskrenta smile.gif

viskas aisku o as lol galvojau kad jis siaip vaikstant iskrenta blush2.gif
Atsakyti
ziurekit, as issemiau zieda rugsejo 5d, kada man vel isidet? 11d?? ar kaip cia skaiciuoti tas 7 dienas?
Atsakyti
Taip 11 diena, ta pacia val mazdaug kaip ir issemei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 15, 10:00)
ziurekit, as issemiau zieda rugsejo 5d, kada man vel isidet?  11d?? ar kaip cia skaiciuoti tas 7 dienas?

nu as tarkim zieda isiimu penktadieni desima ir kita penktadireni 10 isidedu
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 15, 12:03)
Taip 11 diena, ta pacia val mazdaug kaip ir issemei smile.gif

QUOTE(Adera @ 2009 09 15, 12:33)
nu as tarkim zieda isiimu penktadieni desima ir kita penktadireni 10 isidedu
ax.gif

aisku, aciu mergaites 4u.gif geriau visad tabletes, pabandysiu zieda dabar, o kaip partneris, nejaucia?
Atsakyti
Nieko jis nejaucia, jau laimingas buna, kad gal ir jausdamas nieko nesakytu lotuliukas.gif juokauju aisku tongue.gif siaip nejaucia, viena karta sake lyg jaucia bet kad netrukdo tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Žiedą naudoju jau apie trejus metus.
Tikrai tobulas variantas tokioms kaip aš, kurios pamiršta laiku išgert tabletę ir pan.
Apsauga tobula.
Vyras tikrai žiedo nejaučia, arba kaip minėjot iš laimės nieko nesakys lotuliukas.gif

Tarkim man šalutinio poveikio niekada nebuvo, niekad jis neiškrenta ir netrukdo.
Manau šiai dienai "patogiausia" apsaugos priemonė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 09 15, 12:00)
ziurekit, as issemiau zieda rugsejo 5d, kada man vel isidet?  11d?? ar kaip cia skaiciuoti tas 7 dienas?

Isisemei sestadieni ,ir isidedi sestadieni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geiša: 15 rugsėjo 2009 - 12:39