Dar pasidare labai idomu vienas dalykas, kodel visi sako kad ziede yra simtus kartu maziau hormonu nei KT. Taciau dabar perskaicius informacinius lapelius KT ir ziedo, sudejus gavau kad ziede yra daug daugiau Ar as cia kazkaip klystu?
QUOTE(Keiti @ 2009 08 18, 22:57)
Iki antro vaikelio naudojau žiedą, jis man labai tiko, vienintelis diskomfortas, kad daugiau išskyrų buvo, bet šiaip super. Dabar po antro vaikelio įsidėjau Mireną ir jau visiškai pamiršau, ką reiškia saugotis Beje, Mirena ir gerokai pigiau. Už ją mokėjau 700lt - ji penkiems metams, taigi mėnesiui gaunasi 12 lt pigiau grybo
Mirena isties geris ir kainos, ir patogumo prasme...
Bet dar noresim vaikiuko antro po poros metu, tai tuomet jau desiuos...
Kol kas nutraukus maitinima, apsisprendziau KZ naudot...Viskas ok, labai patogu, salutinio poveikio lyg ir kol kas nepastebejau, nors dar tik trecia pakuotegal tik ne pigu...
Bet, paskutini kart menesines prasidejo baigiantis tai savaitei kai buvau be ziedo...
strioko apturejau, net testa pirkaus atsirado jos, bet keista, kodel veliau...
QUOTE(fragolina* @ 2009 08 31, 21:00)
Sveikos
Norejau paklausti ar buvo Jums salutiniu poveikiu?
Mane kankina siaubingi galvos skausmai,esu irzlesne nei paprastai,dingo lytinis potraukis Naudoju tik menesi,kelios dienos liko iki isemimo.galvoju ar priprantama prie kontraceptiku ir su laiku dings visi sitie salutiniai poveikia ,ar tiesiog man netinka,nes iki siol naudojau tik viena karta KT.
Norejau paklausti ar buvo Jums salutiniu poveikiu?
Mane kankina siaubingi galvos skausmai,esu irzlesne nei paprastai,dingo lytinis potraukis Naudoju tik menesi,kelios dienos liko iki isemimo.galvoju ar priprantama prie kontraceptiku ir su laiku dings visi sitie salutiniai poveikia ,ar tiesiog man netinka,nes iki siol naudojau tik viena karta KT.
Man buvo visi tavo aprašyti dalykėliai. Ir dar ne pigu. Ir gaunasi taip: kam dėtis žiedą, visą mėn jį nešioti, jeigu potraukis atsiranda kai jį išsiimi . Kažkada skaičiavom, kad vienas kartas gaunasi virš 10 lt Negana, to, kad kamavo migrena, tuos 3 mėn aš net pagalvoti apie mylėjimąsi nenorėdavau.... Ech, gaila, kad netiko, nes taip patogu.
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 09 02, 20:28)
Dar pasidare labai idomu vienas dalykas, kodel visi sako kad ziede yra simtus kartu maziau hormonu nei KT. Taciau dabar perskaicius informacinius lapelius KT ir ziedo, sudejus gavau kad ziede yra daug daugiau Ar as cia kazkaip klystu?
Na gal ne šimtus kartų, bet mažiau. Skirtumas, tas, kad hormonai yra "paduodami" pastoviai. O geriant tabletę, vieną kartą per dieną ir didesnė dozė.
Labukas visoms
Na apsilankius pas savo daktarelia gavau pasiulyma pabandyti KZ,papasakojo,kad hormonu maziau negu KT. Tai ir susivilojau pabandyti,nes ir skambejo neblogai kad insidedi viena karta per menesi ir pamirsti gali Tik deja man neviskas taip graziai sekesi kaip norejosi. Na uzpuole mane uzdegimas,sekso metu jaciau kad kazkur trinasi nors ir bandziau ganetinai giliai insideti. Buvau uztikrinta,kad tikrai negali iskristi,bet deja viena diena uzcuopiau,kad KZ prie krasto,tai atsirado baime,kad gali tikrai iskristi.Cia mano patirtis,as galvoju gal as ka ne taip dariau bet viska vygdziau pagal instrukcija.Ir pasibaigus menesinem, visviena teplojo pora savaiciu.Tad viska nutraukiau.
Na apsilankius pas savo daktarelia gavau pasiulyma pabandyti KZ,papasakojo,kad hormonu maziau negu KT. Tai ir susivilojau pabandyti,nes ir skambejo neblogai kad insidedi viena karta per menesi ir pamirsti gali Tik deja man neviskas taip graziai sekesi kaip norejosi. Na uzpuole mane uzdegimas,sekso metu jaciau kad kazkur trinasi nors ir bandziau ganetinai giliai insideti. Buvau uztikrinta,kad tikrai negali iskristi,bet deja viena diena uzcuopiau,kad KZ prie krasto,tai atsirado baime,kad gali tikrai iskristi.Cia mano patirtis,as galvoju gal as ka ne taip dariau bet viska vygdziau pagal instrukcija.Ir pasibaigus menesinem, visviena teplojo pora savaiciu.Tad viska nutraukiau.
Labas visoms
Norejau paklausti naudojanciu zieda, ar jusu vyrai dar saugosi? jai su prezervatyvu, ar nera keista jausmas?
gal kam kvaili klausimai, bet man idomu?
Norejau paklausti naudojanciu zieda, ar jusu vyrai dar saugosi? jai su prezervatyvu, ar nera keista jausmas?
gal kam kvaili klausimai, bet man idomu?
QUOTE(*Kristi* @ 2009 09 10, 11:56)
Tai kam jums tas ziedas, jei dar papildomai saugotes? Gaunasi betiksles dvigubos islaidos... Naudokite arba ta, arba ta.
Mielosios pasidalinkime patirtimi sia kontraceptine priemone kas naudoja kokia nuomone, pliusai, minusai?
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 10, 22:26)
Mielosios pasidalinkime patirtimi sia kontraceptine priemone kas naudoja kokia nuomone, pliusai, minusai?
sveikos,
naudoju kontraceptini zieda daugiau nei metus. Privalumas - isidejus nereikia issiimineti 3 savaites. Reikia tik nepamirsti po 3 savaiciu issiimti Mylintis jis irgi visiskai netrukdo.
sveikos as zieda naudoju jau treti metai ir esu labai patenkinta kakziap minusu jame ir nepastebejau.tik mano draugei jis netiko istisai galva skaudejo tai manau kaip kam .
Tikrai nuo ziedo galva skaudejo? nes man irgi karts nuo karto skauda galva, bet net nezinau ar tikrai nuo jo
O mylintis jis jums noekada neiskrenta?
O mylintis jis jums noekada neiskrenta?
Naudoju apie metus.Kol kas jokių nepatogumų Tik galėtų mažiau kainuot
mylintis tai as ji issiimu dazniausiai ,bet problemu jokiu nesukele.o galva jei skaudedavo kai zieda isidedavo o ta sav kai be ziedo budavo ne ,bet sake kad labai jau stiprus skausmai buvo tai ji ir nebenaudoja.as tai nemokamai ziedus gaunu tai labai dziaugiuosi nes Medikal card turiu