o man netiko ziedas, iskart pradejo berti, niezteti , tad issiemiau ir vel geriau KT.
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 14, 16:43)
ne ne, man ne del to kad slykstu ar panasiai, viskas normaliai Tik pasitikslinti norejau ar tikrai per mm
Na jau isidejau, dabar ziuresim kas bus
Na jau isidejau, dabar ziuresim kas bus
na ir kaip, papasakok? irgi noriu naudot
Man irgi netiko šis žiedas - uždegimai po uždegimų, draugas jau pradėjo kaltinti liubovnikais ,l porą mėnesių šiaip taip iškenčiau - ir mečiau
QUOTE(KaZantipA @ 2009 08 17, 11:49)
na ir kaip, papasakok? irgi noriu naudot
Kol kas viskas labai gerai, bet dar mazokai turiu, tik savaite. Gal dar anskti ka spresti?
Naudoju dar nesenai, geriau nei tablėtes, įsidėjai ir pamiršai tik va, kaina, truputėli liūdina
Iki antro vaikelio naudojau žiedą, jis man labai tiko, vienintelis diskomfortas, kad daugiau išskyrų buvo, bet šiaip super. Dabar po antro vaikelio įsidėjau Mireną ir jau visiškai pamiršau, ką reiškia saugotis Beje, Mirena ir gerokai pigiau. Už ją mokėjau 700lt - ji penkiems metams, taigi mėnesiui gaunasi 12 lt pigiau grybo
merginos priminkit, kiek laiko reikia papildomai saugotis isidejus pirma zieda?
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 20, 19:21)
merginos priminkit, kiek laiko reikia papildomai saugotis isidejus pirma zieda?
Savaitę.
Sveikos
Norejau paklausti ar buvo Jums salutiniu poveikiu?
Mane kankina siaubingi galvos skausmai,esu irzlesne nei paprastai,dingo lytinis potraukis Naudoju tik menesi,kelios dienos liko iki isemimo.galvoju ar priprantama prie kontraceptiku ir su laiku dings visi sitie salutiniai poveikia ,ar tiesiog man netinka,nes iki siol naudojau tik viena karta KT.
Mane kankina siaubingi galvos skausmai,esu irzlesne nei paprastai,dingo lytinis potraukis Naudoju tik menesi,kelios dienos liko iki isemimo.galvoju ar priprantama prie kontraceptiku ir su laiku dings visi sitie salutiniai poveikia ,ar tiesiog man netinka,nes iki siol naudojau tik viena karta KT.
QUOTE(fragolina* @ 2009 08 31, 21:00)
Sveikos
Man potraukis irgi praktiskai dinges... Naudoju jau penkta zieda, bet planuoju nutraukti ir paziureti, ar atsistatys...
O as norejau paklausti ar yra buve kuriai nors, kad su ziedu ir pastojo? Na bet as turiu omeny, kai nesioji normaliai, laiku isidedi, neiskrenta ir t.t.
Labai idomu, prasau atsakyti kas nors
Aciuks
Labai idomu, prasau atsakyti kas nors
Aciuks