Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Sveikos, aš irgi naujoju KŽ, tačiau vakar turėjau jį išimti, bet pamiršau, todėl išėmiau tik šiandien. Kažin ar reikia papildomai saugotis dėl to? unsure.gif
Atsakyti
o man netiko ziedas, verysad.gif iskart pradejo berti, niezteti , tad issiemiau ir vel geriau KT.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 14, 16:43)
ne ne, man ne del to kad slykstu ar panasiai, viskas normaliai  thumbup.gif  Tik pasitikslinti norejau ar tikrai per mm 4u.gif

Na jau isidejau, dabar ziuresim kas bus  blink.gif

na ir kaip, papasakok? irgi noriu naudot
Atsakyti
Man irgi netiko šis žiedas - uždegimai po uždegimų, draugas jau pradėjo kaltinti liubovnikais lotuliukas.gif ,l porą mėnesių šiaip taip iškenčiau - ir mečiau
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 08 17, 11:49)
na ir kaip, papasakok? irgi noriu naudot

Kol kas viskas labai gerai, bet dar mazokai turiu, tik savaite. Gal dar anskti ka spresti? 4u.gif
Atsakyti
Naudoju dar nesenai, geriau nei tablėtes, įsidėjai ir pamiršai rolleyes.gif tik va, kaina, truputėli liūdina verysad.gif
Atsakyti
Iki antro vaikelio naudojau žiedą, jis man labai tiko, vienintelis diskomfortas, kad daugiau išskyrų buvo, bet šiaip super. Dabar po antro vaikelio įsidėjau Mireną ir jau visiškai pamiršau, ką reiškia saugotis smile.gif Beje, Mirena ir gerokai pigiau. Už ją mokėjau 700lt - ji penkiems metams, taigi mėnesiui gaunasi 12 lt smile.gif pigiau grybo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 18 rugpjūčio 2009 - 21:59

merginos priminkit, kiek laiko reikia papildomai saugotis isidejus pirma zieda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 20, 19:21)
merginos priminkit, kiek laiko reikia papildomai saugotis isidejus pirma zieda?  4u.gif

Savaitę.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti ar buvo Jums salutiniu poveikiu?
Mane kankina siaubingi galvos skausmai,esu irzlesne nei paprastai,dingo lytinis potraukis doh.gif Naudoju tik menesi,kelios dienos liko iki isemimo.galvoju ar priprantama prie kontraceptiku ir su laiku dings visi sitie salutiniai poveikia ,ar tiesiog man netinka,nes iki siol naudojau tik viena karta KT.
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 08 31, 21:00)
Sveikos  4u.gif
Norejau paklausti ar buvo Jums salutiniu poveikiu?

Man potraukis irgi praktiskai dinges... Naudoju jau penkta zieda, bet planuoju nutraukti ir paziureti, ar atsistatys... verysad.gif
Atsakyti
O as norejau paklausti ar yra buve kuriai nors, kad su ziedu ir pastojo? g.gif Na bet as turiu omeny, kai nesioji normaliai, laiku isidedi, neiskrenta ir t.t.

Labai idomu, prasau atsakyti kas nors 4u.gif
Aciuks
Atsakyti