Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

naudojau KŽ gal metus ar pusmeti, po to perejau prie geriamu Diane, nes žiedo kaina per didele pasidare schmoll.gif taip pat mano partneris ji kartais jausdavo (tam tikroj pozoj) tai abu uzsinorejom kad is vis "nieko" nenaudotume tiesiogiai biggrin.gif
o nuo Diane taip pat jokiu salutinio poveikio nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 31 liepos 2009 - 14:21
Nu ka, vartojau tik savaite, netiko ziauriai verysad.gif Pasireiske pykinimas, galvos svaigimas, mieguistumas, zodziu, savijauta buvo klaiki. O siaip labai patogi kontracepcija. Ko gero, gersiu KT Diane, kurias pries 4 metus geriau pusmeti, jos tiko.
Atsakyti
Netiko ir man sis ziedas,nepatogu buvo ir seip nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2009 07 30, 16:08)
Aš taip bandžiau, kai dar KŽ naudojau, padaryti , kad ramios atostogos būtų, bet nepavyko - tepliojo visas 3 sav doh.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats buvo,o po to dar geresni baeriai prasidejo,pradedavau sirgit ''teisingu'' mmm laiku,o ne tada kai issiimdavau zieda kuo toliau tuo labiau ciklas ejo i sona tai siuo metu ji issiemiau ir kokius tris men nesidesiu.turiu pasakyt,kad be jo daugiau noro turiu myletis ir apskritai sakyciau geriau jauciuosi,ne tokia pavargus tik rupuske spuogai meto kaip mazvaike. doh.gif
Atsakyti
o man KŽ tiko, ir patiko.... net pamirsdavau kad yra jis ten, ir veike gerai....

tik ilgai vartojant pasireiske kai kurie labai jau nepageidautini simptomai - kaip smarkus libido sumazejimas... na bet cia nuo visu kontraceptiku taip turbut....

kai pagalvoji tai kontaceptikai tokiu budu irgi vykdo savo funcija, apsaugoti nuo nepageidaujamo nestumo - nesinori to sexo nors tu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imbirim @ 2009 08 11, 15:15)
o man KŽ tiko, ir patiko.... net pamirsdavau kad yra jis ten, ir veike gerai....

tik ilgai vartojant pasireiske kai kurie labai jau nepageidautini simptomai - kaip smarkus libido sumazejimas... na bet cia nuo visu kontraceptiku taip turbut....

kai pagalvoji tai kontaceptikai tokiu budu irgi vykdo savo funcija, apsaugoti nuo nepageidaujamo nestumo - nesinori to sexo nors tu ka  smile.gif

drinks_cheers.gif potraukis tikrai sumažėjęs buvo, sakyčiau, kad net visai kažkur išėjęs buvo doh.gif lotuliukas.gif Galėjo ar Dep-as, ar Pittas gundyti, man vistiek, turbūt, būtų buvę... lotuliukas.gif Metus KŽ, viskas grįžo į savo vietas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors zinote, baigus naudoti KT noreciau isideti zieda, kada ji reikia detis tik nutraukus tabletes? Pirma menesiniu diena ar kaip? g.gif

Idomu jei man nuo KT potraukis nebuvo sumazejes, tai gal nebus ir nuo to ziedo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 11, 17:25)
Merginos, gal kuri nors zinote, baigus naudoti KT noreciau isideti zieda, kada ji reikia detis tik nutraukus tabletes? Pirma menesiniu diena ar kaip?  g.gif 
Idomu jei man nuo KT potraukis nebuvo sumazejes, tai gal nebus ir nuo to ziedo?  blush2.gif

Taip, pirmą mėnesinių dieną mirksiukas.gif Tik 7d reikia paildomai pasisaugoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2009 08 11, 21:44)
Taip, pirmą mėnesinių dieną mirksiukas.gif Tik 7d reikia paildomai pasisaugoti smile.gif

O tai kaip idomiai, kai kraujuoji kaipgi ten ji isideti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 11, 21:55)
O tai kaip idomiai, kai kraujuoji kaipgi ten ji isideti?  g.gif

tai ir dedi smile.gif kazkaip pastebejau, kad daugelis mano pazistamu, kai sakau, kad vartoju zieda, iskart uzsislykstina, kaip cia kaisaliotis pirstus.. o ypac jei menstruacijos dar nesibaige ir kaip deti per pirma mm diena. juk tai musu kunas, nepraso kad kitai idet biggrin.gif o savo kuno bijoti nereikia wink.gif

siaip man kazkaip nekilo problemu isideti. pasiskaiciau instrukcija ir pirmyn biggrin.gif sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 08 12, 08:59)
tai ir dedi smile.gif kazkaip pastebejau, kad daugelis mano pazistamu, kai sakau, kad vartoju zieda, iskart uzsislykstina, kaip cia kaisaliotis pirstus.. o ypac jei menstruacijos dar nesibaige ir kaip deti per pirma mm diena. juk tai musu kunas, nepraso kad kitai idet biggrin.gif o savo kuno bijoti nereikia wink.gif

siaip man kazkaip nekilo problemu isideti. pasiskaiciau instrukcija ir pirmyn  biggrin.gif sekmes  bigsmile.gif

ne ne, man ne del to kad slykstu ar panasiai, viskas normaliai thumbup.gif Tik pasitikslinti norejau ar tikrai per mm 4u.gif

Na jau isidejau, dabar ziuresim kas bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 08 14, 16:43)
ne ne, man ne del to kad slykstu ar panasiai, viskas normaliai  thumbup.gif  Tik pasitikslinti norejau ar tikrai per mm 4u.gif

Na jau isidejau, dabar ziuresim kas bus  blink.gif

Viskas bus gerai, jau ketvirta zieduka naudoju ir liuks, isidedi ir tris savaites gali uzmirsti... tongue.gif
Atsakyti