Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Jau treti metai su ziedu vaikstau thumbup.gif pradzioje buvo diskomfortas jauciau as ji,po kokio pusmecio apsipratau dabar nekeisciau i nieka,nebent i mirena,bet po kaklialio trumpinimo man ji netinka,tai ziedas pats geriausias sprendimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos padekit,

Galvoju pradeti naudoti kontaceptini zieda,jau rugpjucio 12diena tureciau susirgti (tureciau ta diena ji ir isideti),ber rugsejo 7 diena mano vyras grizta is Anglijos ir as tas menesines noreciau paankstinti.Tai noreciau jusu paklausti,jai tarkim rugjucio 12diena isidedu zieda,bet jis pas mane neisbuna 3 savaiciu ir as ji issiimu po2 savaiciu.Ar tada iskart ir sulauksiu menesiniu??
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2009 07 25, 13:58)
Merginos padekit,

Galvoju pradeti naudoti kontaceptini zieda,jau rugpjucio 12diena tureciau susirgti (tureciau ta diena ji ir isideti),ber rugsejo 7 diena mano vyras grizta is Anglijos ir as tas menesines noreciau paankstinti.Tai noreciau jusu paklausti,jai tarkim rugjucio 12diena isidedu zieda,bet jis pas mane neisbuna 3 savaiciu ir as ji issiimu po2 savaiciu.Ar tada iskart ir sulauksiu menesiniu??

Turėtum sulaukti, bet reikėtų paskui papildomai saugotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 06 13, 14:19)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na ka , atejau jus pagasdint  lotuliukas.gif  Zodziu, zieda naudoju jau biveik 4 metai, viskas ciki piki buvo, kol praeita men neapsirgau  unsure.gif  keista nuojauta buvo... Nuejau nusiprikt naujo ziedo ir tuo paciu nusipirkau nestumo testa. Ir ka jus galvojat? o gi , du ryskus bruksniukai  nestuke.gif  Taip,kad naujaisi ziedas nukeliavo i saldytuva ilgam laikui  lotuliukas.gif  Nezinau ir ne  labai paaiskint galiu kaip taip atsitiko. Kaip MB juokauja, sako, va tau ir 99.9% apsauga, pralauzem ta 0.1%  lotuliukas.gif

ne tu viena biggrin.gif as ir 4 metus naudojau ir buvau labai patenkinta,bet mano mazajai jau virs 5 menesiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 07 25, 23:48)
ne tu viena  biggrin.gif as ir 4 metus naudojau ir buvau labai patenkinta,bet mano mazajai jau virs 5 menesiuku mirksiukas.gif

nu ir kaip cia dabar jaustis doh.gif tie 4 metai kazkokie kriziniai biggrin.gif tuoj begsiu i krumus ir propoguosiu celibata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei rimtai.. tai man kazkaip neramu. niu gerai, kai musu abejuose atvejuose vaikuciai gimsta/gims seimose. o jei dar nesiruosi tam ir jokiu minciu nekyla, tai jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 07 27, 11:08)
nu ir kaip cia dabar jaustis  doh.gif tie 4 metai kazkokie kriziniai biggrin.gif tuoj begsiu i krumus ir propoguosiu celibata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei rimtai.. tai man kazkaip neramu. niu gerai, kai musu abejuose atvejuose vaikuciai gimsta/gims seimose. o jei dar nesiruosi tam ir jokiu minciu nekyla, tai jau  g.gif

na mano atveju seimos nebuvo ir tevelis dejo i ktumus. Gimdziau viena ir iki dabar auginau viena. tik neseniai atsirado zmogus su kuriuo bandysim kurt seima smile.gif
vadinas musu vaikuciai labai norejo gimt mirksiukas.gif maniske ir gresianti persileidima islaike ir gime sveikut sveikutele smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Siandien pirma karta isidejau KZ ax.gif Labai ilgai galvojau ka rinktis is dvieju: pleistra ar zieda. Bet siandien kai buvau pas gine, sake geriau ziedas nei pleistras, nes su pleistru nemazai pastojo blink.gif Bet cia skaitau kad irgi su ziedu kai kurios pastojo doh.gif Man dabar gana dvieju mazu pametinuku, dabar noreciau pailseti bent kelis metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 07 27, 14:14)
na mano atveju  seimos nebuvo ir tevelis dejo i ktumus. Gimdziau viena ir iki dabar auginau viena. tik neseniai atsirado zmogus su kuriuo bandysim kurt seima smile.gif
vadinas musu vaikuciai labai norejo gimt  mirksiukas.gif maniske ir gresianti persileidima islaike ir gime sveikut sveikutele smile.gif

atsiprasau labai.. nejaukiai pasijauciau.. tikiuosi sie santykiai bus laimingi, grazus ir ilgaamziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2009 07 27, 14:45)
Sveikos
Siandien pirma karta isidejau KZ  ax.gif  Labai ilgai galvojau ka rinktis is dvieju: pleistra ar zieda. Bet siandien kai buvau pas gine, sake geriau ziedas nei pleistras, nes su pleistru nemazai pastojo  blink.gif Bet cia skaitau kad irgi su ziedu kai kurios pastojo  doh.gif Man dabar gana dvieju mazu pametinuku, dabar noreciau pailseti bent kelis metus  smile.gif

drinks_cheers.gif Su pleistru (naudojau gal 3 men) turejau pastojima, deja, nesekminga verysad.gif O zieda gal puse metu naudojau - saugiai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif naudoju KŽ ir laukiu atostogu, o jos kaip tycia prasides kartu su "nelauktais sveciais" tai noreciau ju isvengti, ar kuri nors bandet iskarto be pertraukos detis nauja KŽ?anotacijoje raso nerekomenduojama, tai cia pastoviai nerekomenduoja ar ir ta viena karta nepatartine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2009 07 29, 13:57)
sveikos mirksiukas.gif  naudoju KŽ ir laukiu atostogu, o jos kaip tycia prasides kartu su "nelauktais sveciais" tai noreciau ju isvengti, ar kuri nors bandet iskarto be pertraukos detis nauja KŽ?anotacijoje raso nerekomenduojama, tai cia pastoviai nerekomenduoja ar ir ta viena karta nepatartine? g.gif

Esu kelis kartus is karto nauja ziedas dejusis ir tikrai nieko neatsitiko mirksiukas.gif Jeigu gerai atsimenu, tai nerokenduojama daugiau nei 3 men buti su ziedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2009 07 29, 20:46)
aciu Geisa aciuks.gif bandysiu ramiai atostogauti bigsmile.gif

Aš taip bandžiau, kai dar KŽ naudojau, padaryti , kad ramios atostogos būtų, bet nepavyko - tepliojo visas 3 sav doh.gif
Atsakyti