Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Geiša @ 2009 06 13, 13:19)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na ka , atejau jus pagasdint  lotuliukas.gif  Zodziu, zieda naudoju jau biveik 4 metai, viskas ciki piki buvo, kol praeita men neapsirgau  unsure.gif  keista nuojauta buvo... Nuejau nusiprikt naujo ziedo ir tuo paciu nusipirkau nestumo testa. Ir ka jus galvojat? o gi , du ryskus bruksniukai  nestuke.gif  Taip,kad naujaisi ziedas nukeliavo i saldytuva ilgam laikui  lotuliukas.gif  Nezinau ir ne  labai paaiskint galiu kaip taip atsitiko. Kaip MB juokauja, sako, va tau ir 99.9% apsauga, pralauzem ta 0.1%  lotuliukas.gif

gal santykiavot per ta savaites pertrauka kai ziedo nebuvo makstyje? as kazkaip ta savaite nepasitikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 06 17, 22:01)
gal santykiavot per ta savaites pertrauka kai ziedo nebuvo makstyje? as kazkaip ta savaite nepasitikiu smile.gif

Teko, ir nieko kol kas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 06 17, 22:01)

Na nebukit jus juokingos, pasiskaitykit informacinius lapelius cool.gif nereikalinga jokia papildoma apsauga naudojant zieda, iskyrus pirma menesi naudojancioms . O man atsitiko taip, kaip atsitinka ir naudojant tabletes ir su spiralem ...
Atsakyti
Sveikos viso "zieduotosios" 4u.gif
Na ka, kaip ir tikslaus atsakymo is ginekologes negavau, pastojau ko gero del numesto svorio, kuris pakoregavo organizma savaip g.gif Buvau LABAI patenkinta ziedu visus situs 4 metus, bet kaip saugotis reikes po leliaus gimino tikrai nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 06 30, 21:06)
Sveikos viso "zieduotosios"  4u.gif
Na ka, kaip ir tikslaus atsakymo is ginekologes negavau, pastojau ko gero del  numesto svorio, kuris pakoregavo organizma savaip  g.gif  Buvau LABAI  patenkinta ziedu visus situs 4 metus, bet kaip saugotis reikes po leliaus gimino tikrai nzn  schmoll.gif

Sveika,

Niu va kaip.. dabar svarbiausia, kad lelius butu sveikas nestuke.gif o jei nebenoresit daugiau vaikuciu, tai gal spirale.. nors nei vieno 100% apsaugancio dalyko nera.. Dabar zinosim, kad svorio mesti nevalia schmoll.gif juokauju.. jei rimtai, tai organizmas silpsta, imunitetas irgi, tai tikrai galejo paveikti. sekmes nesiojant savo mazyli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 07 01, 08:30)
Sveika,

Niu va kaip.. dabar svarbiausia, kad lelius butu sveikas  nestuke.gif o jei nebenoresit daugiau vaikuciu, tai gal spirale.. nors nei vieno 100% apsaugancio dalyko nera.. Dabar zinosim, kad svorio mesti nevalia  schmoll.gif juokauju.. jei rimtai, tai organizmas silpsta, imunitetas irgi, tai tikrai galejo paveikti. sekmes nesiojant savo mazyli  4u.gif

Aciu uz grazius palinkejimus 4u.gif na tikrai ko gero ateiti reikes apie spirale pagalvot g.gif
Atsakyti
Naudojau žiedą 1 mėn., bet atrodė ištisą amžinybę, buvo klaiku, jis man netiko. Visą mėnesį be sustojimo kaip reikalas tepė, įkloto neužtekdavo. Tai su tamponais. Traukiant žiedas visad iškrisdavo. Įsidėjau gerai, gilokai, mylintis nejautėm su draugu, bet kartais sudiegdavo-sugeldavo šoną. Nesuprasi, spėju dėl žiedo. Tai tokie diskomfortai su juo man.
O pliusas - padidėjo krūtinė, bet kai vartojau KT - ji irgi padidėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 09 liepos 2009 - 01:25
Labukas visoms,

Nusprendziau ir as isbandyti kontraceptini zieda: tai iskilo toks klausimukas,tarkim kai pradedu naudoti ji pirma menesi ar reikia dar papildomai saugotis prezervatyvais?????
Labai noreciau isgirsti jusu nuomones.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2009 07 10, 09:56)
Labukas visoms,

Nusprendziau ir as isbandyti kontraceptini zieda: tai iskilo toks klausimukas,tarkim kai pradedu naudoti ji pirma menesi ar reikia dar papildomai saugotis prezervatyvais?????
Labai noreciau isgirsti jusu nuomones.... smile.gif

Sveikutė 4u.gif Pirmas 7 d reikia saugotis papildomai (kaip ir pradedant gerti KT), paskui jau nereikia mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikos merginos.
as ir noriu pradeti naudoti KZ. nes pirmas menuo kai geriu tabletes. bet nepatinka man tabletes-esu uzmarstuole, ir nez ar sutapimas bet galva ziauriai pastoviai skauda. sakau gal KZ kitaip veiks smile.gif
beja, ar pap apsaugos reikia, jei ryt isgeriu paskutine tablete (juk per 7d turesiu susirgti) ir per pirma men diena isidedu zieda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigugu: 17 liepos 2009 - 14:08
QUOTE(sigugu @ 2009 07 17, 15:07)
sveikos merginos.
as ir noriu pradeti naudoti KZ. nes pirmas menuo kai geriu tabletes. bet nepatinka man tabletes-esu uzmarstuole, ir nez ar sutapimas bet galva ziauriai pastoviai skauda. sakau gal KZ kitaip veiks smile.gif
beja, ar pap apsaugos reikia, jei ryt isgeriu paskutine tablete (juk per 7d turesiu susirgti) ir per pirma men diena isidedu zieda?

kai psakoma "atsarga gedos nedaro" biggrin.gif as tavo vietoj pasisaugociau dar wink.gif
Atsakyti
Asd irgi i zieduotoju buri smile.gif
Jau 2 savaites kaip as ji naudoju, salutinio poveikio jokio nepastebejau. Pries tai 4 metus geriau lindynete20, bet pavargau nuo tu tableciu gerimo, buvo atveju kai pamirsdavau, nes per didziausius darbus ne tas galvoje. O dabar tokia atsiputus jauciuos, aisku bijau kad jis neiskristu, nes viena karta taip jau buvo nutike besimylint. Bet ir noras myletis padidejo, o ir svorio bent jau kol kas tai tikrai nepriaugau.
Atsakyti