Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(tinginuke @ 2009 05 27, 14:51)
man irgi plaukai slenka bet man manyciau labiau nuo skydliaukes ka tik issioperavau tikiuos bus geriau kai normalizuosis hormonai..nelabai tikiu kad nuo kontraceptiku plaukai gali slinkti...gal dvynuke85 tau dar nesusinormalizavo nuo nestumo viskas?...juk taip viskas issiderina..

pas mane skydliaukes tiroiditas.pradejau labiau tuo dometis tikriausiai ziedas bus niekuo cia kaltas doh.gif bet taip baisu darosi eina sau plauku vis mazeja ir mazeja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukodramblione @ 2009 06 01, 20:49)
o gal galit apšviesti tos kurios naudojat kiek tas žiedas maždaug kainuoja?

priklausomai nuo vaistines +- 60 lt. Norfos vaistineje su norfos kortele (-15%) paskutini karta pirkau uz 49
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2009 06 04, 11:16)
priklausomai nuo vaistines +- 60 lt. Norfos vaistineje su norfos kortele (-15%) paskutini karta pirkau uz 49

Praeitą mėnesį Euro vaistinėj su Medaus kortele mokėjau 46Lt, šiandien vėl reikia pirkt, pažiūrėsiu ar nepabrango biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju...Viena karta buvo istriges. Vyras istrauke. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linciukeskambina @ 2009 06 07, 17:56)
Naudoju...Viena karta buvo istriges. Vyras istrauke.  drinks_cheers.gif

kaip tai istriges blink.gif ?
Atsakyti
Labas, merginos, ar pastebejote, kad naudojant zieda, padidetu krutine? Man akivaizdziai si efektas pasireiskia. ax.gif
Atsakyti
linamog, ne visoms, bet pasireiskia cool.gif man is C pavirto i D bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar nei vienai jusu vartojant KZ nebuna bloga, nes man tik nuo jo isidejimo dienos, kiekviena vakara kazkoks sleikstulys sukila.
Atsakyti
QUOTE(vaivina @ 2009 06 12, 14:20)
Norejau paklausti, ar nei vienai jusu vartojant KZ nebuna bloga, nes man tik nuo jo isidejimo dienos, kiekviena vakara kazkoks sleikstulys sukila.

o kiek laiko naudoji?
Atsakyti
As antra cikla naudoju, pirmaji buvo patepliojimai, bet sleikstulio nejauciu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Na ka , atejau jus pagasdint lotuliukas.gif Zodziu, zieda naudoju jau biveik 4 metai, viskas ciki piki buvo, kol praeita men neapsirgau unsure.gif keista nuojauta buvo... Nuejau nusiprikt naujo ziedo ir tuo paciu nusipirkau nestumo testa. Ir ka jus galvojat? o gi , du ryskus bruksniukai nestuke.gif Taip,kad naujaisi ziedas nukeliavo i saldytuva ilgam laikui lotuliukas.gif Nezinau ir ne labai paaiskint galiu kaip taip atsitiko. Kaip MB juokauja, sako, va tau ir 99.9% apsauga, pralauzem ta 0.1% lotuliukas.gif
Atsakyti

man irgi buvo panasiu isdaigu, bet jau vartoju gal 5 men tai lyg aprimo, bet ilgokai viena kita vakara papykindavo ir nesuprasi uzvalgei ka ir ne smile.gif valodol teko uzsipirkti biggrin.gif
bet seip tai tik vienas dalykas kuri pastebejau visa kita thumbup.gif , nes tabletemis teko nusivilti
Atsakyti