Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(vaidicita @ 2009 05 07, 12:55)
manes prase ir camelijoj ir euro vaistinej

o man tai camelijoj neprase ne karto, tai ten ir pirkdavau...bet siaip tai gal nuo vaistininkes priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 05 07, 15:45)
Man tai pati vaistininke sake, jeigu nesidesit siandien, tai saldytuve laikykit...ir ji pati atnese is saldytuvo...o kaip jo poveikis keiciasi, tai net nezinau, gal nieko ten baisaus g.gif

Silumoje issiskiria harmonai. Vadinasi, jeigu laikote kambaryje, tai silpneja kontraceptinis poveikis ir gali neapsaugoti. Kambario temperaturoje laikyti NEGALIMA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 05 07, 14:12)
Silumoje issiskiria harmonai. Vadinasi, jeigu laikote kambaryje, tai silpneja kontraceptinis poveikis ir gali neapsaugoti. Kambario temperaturoje laikyti NEGALIMA  doh.gif

Nu blyn doh.gif Jau trečią kambarinę pakuotę naudoju doh.gif Kažkaip net juokas iš savo neišprusimo ima biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
o man vienoj vaistinej ateme recepta, kuris jau nebegaliojo doh.gif oi pykau biggrin.gif

nu *****, ir as i saldytuva nededu.. kaip as ji idesiu, mama po to bereikalingu klausimu prades uzdavineti.. na, nesam mes tokios artimos, kad apie tokius dalykus kalbetumemes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 05 08, 09:07)
o man vienoj vaistinej ateme recepta, kuris jau nebegaliojo  doh.gif oi pykau biggrin.gif

nu *****, ir as i saldytuva nededu.. kaip as ji idesiu, mama po to bereikalingu klausimu prades uzdavineti.. na, nesam mes tokios artimos, kad apie tokius dalykus kalbetumemes..  unsure.gif

As saugiai ipakuoju, ir visiems prigrasinu nelisti - dar nei karta neatplesese niekas mano pakuotes lotuliukas.gif
Atsakyti
negalima jo laikyti aukstoje temperaturoje t.y. apie 25 ir daugiau laipsniu, o jei namie vesiai kur padetas tai nk tokio...bent as taip laikiau blush2.gif man jis patinka wub.gif nes nereik kiekviena diena sukti galvos thumbup.gif tik sumazejo smileysex.gif ir plaukai lb slenka, gal sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 08, 08:19)
Nu blyn  doh.gif Jau trečią kambarinę pakuotę naudoju  doh.gif Kažkaip net juokas iš savo neišprusimo ima  biggrin.gif  blush2.gif

Nieko neatsitiks, atsiversk pakuotes knygute ir paskaityk nuo kiek laipsniu iki kiek galima laikyti... vaistinej daugeli vaistu laiko saldytuve, nes juos belekiek laiko gali laikyt, o ne cia 2 ar 3 men, tikrai nieko neatsitiks, juk kambary nera 30 laipsniu silumos
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2009 05 20, 13:15)
negalima jo laikyti aukstoje temperaturoje t.y. apie 25 ir daugiau laipsniu, o jei namie vesiai kur padetas tai nk tokio...bent as taip laikiau  blush2.gif  man jis patinka wub.gif  nes nereik kiekviena diena sukti galvos thumbup.gif  tik sumazejo smileysex.gif  ir plaukai lb slenka, gal sutapimas g.gif

gerai,kad pas jumi uzsukau.man irgiplaukai kuokstais krenta.turejau labai storus plaukus,o dabar tokie tiksiaip sau beliko.pries beveik metus liko dukryte apsiturejau galvojau gal nuo gimdymo,bet ziuriu,kad niekaipnesibaigia.gal dar kazkam taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 05 27, 14:23)
gerai,kad pas jumi uzsukau.man irgiplaukai kuokstais krenta.turejau labai storus plaukus,o dabar tokie tiksiaip sau beliko.pries beveik metus liko dukryte apsiturejau galvojau gal nuo gimdymo,bet ziuriu,kad niekaipnesibaigia.gal dar kazkam taip? unsure.gif

man irgi plaukai slenka bet man manyciau labiau nuo skydliaukes ka tik issioperavau tikiuos bus geriau kai normalizuosis hormonai..nelabai tikiu kad nuo kontraceptiku plaukai gali slinkti...gal dvynuke85 tau dar nesusinormalizavo nuo nestumo viskas?...juk taip viskas issiderina..
Atsakyti
Man plaukams nieko nenutiko (tfpu tfpu tfpu). Tik siaip - ar gali but, kad nuo jo mazesne maksties sekrecija? Nes atrodo pries seksa praeina amzinybe, kol sudrekstu :/ sakau, gal nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 08, 08:19)
Nu blyn  doh.gif Jau trečią kambarinę pakuotę naudoju  doh.gif Kažkaip net juokas iš savo neišprusimo ima  biggrin.gif  blush2.gif

Na ir kas? mirksiukas.gif Informaciniam lapelyje juk parašyta "Laikyti ne aukštesnėje kaip 30°C temperatūroje." 4u.gif
Atsakyti
o gal galit apšviesti tos kurios naudojat kiek tas žiedas maždaug kainuoja?
Atsakyti