Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Erendira @ 2009 05 06, 12:36)
Kažkas panašaus - silpnumas, mieguistumas, pilvo apačios maudimas, neaiškus ciklas - pirmą mėnesį tvarkingai, o paskui - tai 20 dienų, tai 45  doh.gif , labai gausios mėnesinės (kurios iki KT ir kZ buvo vidutiniškos), debesys spuogų verysad.gif  Žinoma, jei ruošiesi visam laikui atsisakyti hormoninės kontracepcijos, ar ketini pastoti - viskas  ištveriama, bet jei ne, tai kentėti tą bjaurią savijautą yra beprasmiška.

Mano organizmas per 3 mėn. prie jo nepriprato, daug salutiniu poveikiu...todel nusprendem kad nereikia kankintis ir bandyti lelka, gal kas iseis, nors siaip planavom tik ziema bandyti. Tai uz tad ir galvoju, gal jau pastojau, bet testas neigiamas...o pojuciai, beveik visi tavo isvardinti, tad manau cia po KZ g.gif
Atsakyti
o kaip manot ar savaite anksciau isemus zieda bus menesines, man labai reiktu savaite atsikelt cikla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 05 07, 09:11)
o kaip manot ar savaite anksciau isemus zieda bus menesines, man labai reiktu savaite atsikelt cikla  blush2.gif

4u.gif Manau istraukus zieda...men atsiranda po 2-3 d. nesvarbu kad anksciau issitrauksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 05 07, 09:11)
o kaip manot ar savaite anksciau isemus zieda bus menesines, man labai reiktu savaite atsikelt cikla  blush2.gif

Zinoma, kad bus menesines.
Atsakyti
aciu uz atsakyma tai taip ir padarysiu

smile.gif

tik brangokai gaunas ziedas dviem savaitem biggrin.gif bet nieko.... smile.gif o mokejau irgi 46,91 euro vaistinej
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 07, 05:07)
Pirkau šiandien KŽ Euro vaistinėj, sumokėjau 46,91Lt. Gavosi 5Lt pigiau nei perkant Camelia vaistinėj su 10% nuolaida ax.gif

Manęs prašė. Camelioj niekada neprašydavo, gerai, kad turėjau smile.gif

Nu va, o kadangi as jo neturiu(tiksliau turiu,bet galiojimas senai pasibaiges blush2.gif )tai teks pirkti camelijoj doh.gif
Atsakyti
manes prase ir camelijoj ir euro vaistinej
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2009 05 07, 12:49)
Nu va, o kadangi as jo neturiu(tiksliau turiu,bet galiojimas senai pasibaiges blush2.gif )tai teks pirkti camelijoj doh.gif

Man visose vaistinėse parduoda su receptu, kurio galiojimas jau seniai seniai pasibaigęs. Vaistininkė sakė, kad svarbu, jog turėčiau ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
as sakiau reiks receptui baigiantis nusipirkt daugiau tu ziedu smile.gif bet juos lyg saldytuve reik laikyt? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 05 07, 17:16)
as sakiau reiks receptui baigiantis nusipirkt daugiau tu ziedu smile.gif bet juos lyg saldytuve reik laikyt? ar ne?

Taip, šaldytuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2009 05 07, 12:58)
Taip, šaldytuve 4u.gif

Rimtai šaldytuve??? blink.gif Aš nežinojau ir kai buvau užsipirkus keliems mėnesiams į priekį, kambary šiltai laikiau doh.gif Gal nieko tokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 07, 15:27)
Rimtai šaldytuve???  blink.gif Aš nežinojau ir kai buvau užsipirkus keliems mėnesiams į priekį, kambary šiltai laikiau  doh.gif Gal nieko tokio?  g.gif

Man tai pati vaistininke sake, jeigu nesidesit siandien, tai saldytuve laikykit...ir ji pati atnese is saldytuvo...o kaip jo poveikis keiciasi, tai net nezinau, gal nieko ten baisaus g.gif
Atsakyti