Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 24, 14:26)
Kur jūs čia tokiom kainom perkat? blink.gif  aš prieš keletą dienų pirkau eurovaistinėj už 46,91 (tikra kaina buvo 52,12, gavau nuolaidą 5,21 su medaus kortele).

Aš ir tokia pat kaina pirkau prieš kokius 2 mėnesius drinks_cheers.gif Prieš tai perbėgau kelias vaistines,apsiklausinėjau kainą ,tai Eurovaistinėj buvo pigiausia,o dar jei turit Medaus kortelę,tai labai apsimoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 27 balandžio 2009 - 10:20
QUOTE(Jorky @ 2009 04 26, 00:10)
as č metus naudoju KZ. pati patogiausia ir geriausia kontracepcijos priemone  thumbup.gif  dabar nebenaudoju, nutariau pertrauka padaryti.

Aišku, čia tik mano nuomonė, bet tokios pertraukos organizmui greičiau kenksmingos, nei naudingos. Jis, vargšas pratinasi, pratinasi prie tų hormonų, paskui - bac! reikia pratintis be jų, o po kurio laiko vėl prie jų pratintis... Aš asmeniškai, labai prastai jaučiausi per priverstinę pertrauką. Ir jei jau nutrauksiu kontraceptikų naudojimą, tai jau ne tam, kad po 3 mėn vėl prie jų grįžčiau...
KZ esu labai patenkinta, organizmas priprato iškart (prieš tai naudojau Novynette, dėl kurių irgi neturėjau skundų, tik vis pamišdavau doh.gif ). Pivalumas, kurį pastebėjau - kiek mažiau organizme kaupiasi skysčiai, nei buvo su Novynette.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2009 04 28, 11:54)
Aišku, čia tik mano nuomonė, bet tokios pertraukos organizmui greičiau kenksmingos, nei naudingos. Jis, vargšas pratinasi, pratinasi prie tų hormonų, paskui - bac! reikia pratintis be jų, o po kurio laiko vėl prie jų pratintis... Aš asmeniškai, labai prastai jaučiausi per priverstinę pertrauką. Ir jei jau nutrauksiu kontraceptikų naudojimą, tai jau ne tam, kad po 3 mėn vėl prie jų grįžčiau...
KZ esu labai patenkinta, organizmas priprato iškart (prieš tai naudojau Novynette, dėl kurių irgi neturėjau skundų, tik vis pamišdavau doh.gif ). Pivalumas, kurį pastebėjau - kiek mažiau organizme kaupiasi skysčiai, nei buvo su Novynette.

Aha, pritariu. Man ir gydytoja sakė, kad be reikalo nutraukinėti naudoti ir po keleto mėnesių vėl pradėti naudoti harmoninius kontraceptikus nereikia.
Atsakyti
Na medaus kortelę turiu tai reiks pasidomėt kiek eurovaistinėj kainuoja, nes anksčiau tai ten net brangiau nei kitur man išeidavo:(
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 04 20, 10:15)
Mane ima nerimas, kad tos dienos būna panašios tik į tepliojimą? Ar ir jums taip būna?
Naudojant KT būdavo gausiau  blush2.gif

Būna ir man tokios dienos. Nesijaudink, tai normalu smile.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 24, 13:26)
Kur jūs čia tokiom kainom perkat? blink.gif  aš prieš keletą dienų pirkau eurovaistinėj už 46,91 (tikra kaina buvo 52,12, gavau nuolaidą 5,21 su medaus kortele).

Visada perku Camelia vaistinėj, nes kiek ieškojau, žiūrinėjau kainas įvairiose vaistinėse, tai čia mažiausia kaina būdavo. Su nuolaida jau kelis mėnesius moku apie 52Lt g.gif

QUOTE(Erendira @ 2009 04 28, 10:54)
Aišku, čia tik mano nuomonė, bet tokios pertraukos organizmui greičiau kenksmingos, nei naudingos. Aš asmeniškai, labai prastai jaučiausi per priverstinę pertrauką. Ir jei jau nutrauksiu kontraceptikų naudojimą, tai jau ne tam, kad po 3 mėn vėl prie jų grįžčiau...

drinks_cheers.gif
Negerai, kad organizmui reikia pratintis prie hormonų, po to pratintis be jų, ir vėl iš naujo pratintis prie vėl pasikeitusių hormonų doh.gif Jei daryti ilgą pertrauką, tada taip, bet jei kelių mėnesių, tada neverta schmoll.gif

Man irgi yra tekę daryti priverstinę pertrauką, o po to vėl grįžti prie KŽ. Jei kitą kartą dar kada taip bus, tikrai pertraukos nebedarysiu, nes vėl viskas iš naujo, kol organizmas priprato, vėl visi tiek tepliojimai pradžioj doh.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 04 29, 09:46)
Na medaus kortelę turiu tai reiks pasidomėt kiek eurovaistinėj kainuoja, nes anksčiau tai ten net brangiau nei kitur man išeidavo:(

Man irgi Euro vaistinėje visad gaudavosi brangiau unsure.gif
Turiu ir aš Medaus kortelę, reikės pasižiūrėti, gal tikrai pasikeitė kainos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 04 gegužės 2009 - 09:03
nežinau kaip anksčiau, bet dabar jau keletą mėnesių perku eurovaistinėj, su medaus kortele, tai kaina tikrai gaunas 46 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 04 28, 12:56)
Aha, pritariu. Man ir gydytoja sakė, kad be reikalo nutraukinėti naudoti ir po keleto mėnesių vėl pradėti naudoti harmoninius kontraceptikus nereikia.

man taip pat gydytoja sake,kad jokiu pertrauku daryt nereikia, nes organizmui tai ne i nauda, o kaip ten yra is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2009 04 28, 11:54)

gal galetai placiau papasakot kas tau vyksta per ta pertrauka.....as si menesi nebesidejau, bet labai prastai jauciuosi, beveik taip pat kaip ir pradedama naudoti, silpnumas, skausmas pilvo apacioj, krutines tempinas...na vienu zodziu nekaip g.gif ..tai dabar ir galvoju ar cia organizmas mano nori mane pamokyti, kad nenaudociau KZ, o gal netycia laukiuosi...na dar liko laiko iki mm.....del nestumo, tuoj bus aisku blush2.gif ....
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2009 05 04, 14:17)
nežinau kaip anksčiau, bet dabar jau keletą mėnesių perku eurovaistinėj, su medaus kortele, tai kaina tikrai gaunas 46 lt smile.gif

O recepto ten nepraso? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2009 05 06, 08:08)

Prašo recepto (bent jau manęs biggrin.gif ).
O man, mergaitės, turbūt ir KŽ netinka, nes iki šiol viskas buvo gerai, o dabar jau antra savaitė vakarais temperatūra, bloga savijauta.. verysad.gif Taip pat buvo ir po kurio laiko panaudojus KT, ėjau per visus gydytojus ir nerado ligos, o pasirodo, nuo kontraceptikų (tikriausiai) taip buvo, nes nutraukus vartojimą bloga savijauta dingo.. O aš jau galvojau, kad KŽ man vienintelis tiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 05 04, 18:25)
gal galetai placiau papasakot kas tau vyksta per ta pertrauka.....as si menesi nebesidejau, bet labai prastai jauciuosi, beveik taip pat kaip ir pradedama naudoti, silpnumas, skausmas pilvo apacioj, krutines tempinas...na vienu zodziu nekaip g.gif ..tai dabar ir galvoju ar cia organizmas mano nori mane pamokyti, kad nenaudociau KZ, o gal netycia laukiuosi...na dar liko laiko iki mm.....del nestumo, tuoj bus aisku blush2.gif ....

Kažkas panašaus - silpnumas, mieguistumas, pilvo apačios maudimas, neaiškus ciklas - pirmą mėnesį tvarkingai, o paskui - tai 20 dienų, tai 45 doh.gif , labai gausios mėnesinės (kurios iki KT ir kZ buvo vidutiniškos), debesys spuogų verysad.gif Žinoma, jei ruošiesi visam laikui atsisakyti hormoninės kontracepcijos, ar ketini pastoti - viskas ištveriama, bet jei ne, tai kentėti tą bjaurią savijautą yra beprasmiška.
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2009 05 04, 09:17)

Pirkau šiandien KŽ Euro vaistinėj, sumokėjau 46,91Lt. Gavosi 5Lt pigiau nei perkant Camelia vaistinėj su 10% nuolaida ax.gif

QUOTE(Saule222 @ 2009 05 06, 09:08)

Manęs prašė. Camelioj niekada neprašydavo, gerai, kad turėjau smile.gif
Atsakyti