Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(irmuliaaa @ 2009 04 22, 09:40)
Sveika,

Na, pradejus naudoti KZ, tai dieneles pasikeite. ir sutrumpejo ir gausa nebepasizymi wink.gif manau, kad cia viskas tikrai normalu. kiek laiko naudoji?

Gera pusmeti, anksciau KT.

Siandien kazkokios tepliones viduryje nesiojimo prasidejo blink.gif Perskambinau privatiems ginams - niekas be poros savaiciu nepriims, o mane panika sueme. Ar jums taip nebuvo fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 04 22, 09:09)

Siandien kazkokios tepliones viduryje nesiojimo prasidejo  blink.gif Perskambinau privatiems ginams - niekas be poros savaiciu nepriims, o mane panika sueme. Ar jums taip nebuvo  fear.gif  fear.gif  fear.gif

Man tepliojo beveik visą pirmą mėnesį. Buvau labai išsigandus, kad niekada nesibaigs biggrin.gif Bet niekis, praėjo ir dabar viskas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 04 22, 11:09)

Siandien kazkokios tepliones viduryje nesiojimo prasidejo  blink.gif Perskambinau privatiems ginams - niekas be poros savaiciu nepriims, o mane panika sueme. Ar jums taip nebuvo  fear.gif  fear.gif  fear.gif

Man ir tepliojo, bet taip sako gali buti tik pradzioje...kiek laiko tu jau naudoji KZ?
Atsakyti
O pas mane iki jo naudojimo buvo lb gausios M ir nevisai reguliaros, o kai pradejau naudoti laaaaabai smarkiai sumazejo, nedaug teplioja (nezinau ar aiskiai issireiskiau) ir zymiai trumpiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 04 22, 13:36)
Man ir tepliojo, bet taip sako gali buti tik pradzioje...kiek laiko tu jau naudoji KZ?

Tai kad jau ne pradzia naudojimo - KZ naudoju gera pusmeti. blink.gif Ir anksciau taip nebuvo. Ryt skuosiu pas poliklinikos ginekologe scare.gif
Nes privati ginekologe, pas kuria nuolat lankausi neprieme - viskas uzimta cray.gif Tik pikta, kad nuolatines savo pacientes neprieme bash.gif
Atsakyti
as du men naudoju ir esu labai patenkinta, kol kas jokiu salutiniu poveikiu. tik va klausimas toks, zinau kad birzeli turesiu tokia proga ir kaip tik man 3 dienos iki jos reiktu pagal grafika issiimt zieda, ar kas bandet ta grafikeli pastumdyt, sakau gal si men viena diena uzdelst kita menesi viena diena ir gerai bus tik ar poveikis nesusilpnes, o gal geriau birzeli iskart 3 dienas uzdelst.... ir isimt 3 dienom veliau... kas bande gal zino kaip kas tiksliai? nes du vaikucius turiu bijau prisizaist wub.gif
Atsakyti
iskarto tris uzdelsk ir aisku stenkis to nekartoti, as oamirsau viena karta penkias dienas issijemti, tai po to pasistumejo tom dienom i prieki ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Liaudija ATSIMINIAU cool.gif . taip gali buti ir nuo pasalimo/persalimo. pamenu man dar net nenaudojant KZ pradejo is niekur teplioti. tada pasakiau mamai ir ji ta pati patvirtino, nes jai irgi taip yra buve ax.gif tai tu taip baisiai nesigasdink. o kad pas gydytoja eisi - gerai, gal kokiu vaistuku israsys wink.gif

Vaidicita, kai nusipirksi zieduka, neismesk informacines knygeles, ten viskas labai aiskiai parasyta. kol kas cituoju:

"jei norite pakeisti menesiniu pradzios diena: Jeigu vartojate nuvaring pagal rekomendacijas, menesines (nutraukimo kraujavimas) prasides per pertrauka be ziedo. jeigu norite pakeisti menesiniu pradzios diena, galite sutrumpinti pertrauka be ziedo (pertraukos ilginti negalima!). pvz., jeigu pertrauka be ziedo paprastai prasideda penktadieni, galite pakeisti, kad nuo kito menesio jos prasidetu antradieni (3 dienomis anxciau). paprasciausiai, nauja zieda isikiskite trimis dienomis anksciau nei iprastai".

Esu taip darius ir viskas gerai pavyko wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuliaaa: 23 balandžio 2009 - 07:36
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 04 23, 08:30)
[b] taip gali buti ir nuo pasalimo/persalimo.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nuraminai, nes jaučiuosi peršalusi - skauda gerklę, ausį ax.gif
Tikiuosi, kad nieko blogo.
Atsakyti
Naudoju kontraceptinį žiedą apie metus, gal 1,5metų jau net ir esu labai patenkinta. Su tabletėm negaliu prasidėt, nes tikrai pamirščiau schmoll.gif , prieš tai naudojau pleistrus, šiaip būtų buvę nieko, bet kartais matosi, be to kai aš vandens ir sporto mėgėja tai vis reikdavo saugot kad neatsiklijuotų. Matyt didžiausias KŽ minusas dabar, bent man, kad kaina kyla ne dienom o valandom, kai pradėjau naudoti apie 40 kainavo, dabar 65 lt mokėjau paskutinįkart, praktiškai kas mėnesį pabrangsta schmoll.gif
Atsakyti
Kur jūs čia tokiom kainom perkat? blink.gif aš prieš keletą dienų pirkau eurovaistinėj už 46,91 (tikra kaina buvo 52,12, gavau nuolaidą 5,21 su medaus kortele).
Atsakyti
as č metus naudoju KZ. pati patogiausia ir geriausia kontracepcijos priemone thumbup.gif dabar nebenaudoju, nutariau pertrauka padaryti.
Atsakyti