Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Ziedas-geris, man tokiai uzuomarsai tabletkos butu chana biggrin.gif , pleistra bandziau, bet nea schmoll.gif
Atsakyti
Jau mintys krypo man link to ziedo.. taip atsibodo prezervatyvai doh.gif Bet straipsny sitoj temoj anksciau paskaiciau, tai nupurte, o beto.. jei jis bentkiek veikia libido.. tai nzn.. ir siaip as ne "tigre", tai bijau kad pavartojus ziedo su hormonais- visai nebenoresiu nieko blush2.gif
Kazi, gal buna KP su tokiais hormonais, nuo kuriu kaip tik labiau "noretusi" hihihi.gif
Atsakyti
na net nezinau kaip su tais norais, manau, kad zinok nelabai yra, kurios padidintu.. patarciau visoms merginoms ir moterims, naudojancioms KZ, kai tik nusipirksit nauja, pasiimkit ta knygute ir laikykit su savim, tuomet kai tik iskyla klausimu, as visada atsiverciu ir randu visa reikalinga info.

dabar pasipasakosiu truputuka. bijau, kad man gali tekt naudoti papildoma apsauga ir zieduka taip pat. reik gerti man augalinius raminamuosius, kuriu pagrindas jonazoles, kurie kaip tik gali sumazinti KZ poveiki g.gif tai uzsirasiau pas gine ir laukiu nesulaukiu ka ji man pasakys, nes tie aprasymai raminamuju jau tokie susukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 03 30, 18:18)
Ot esu išsiblaškiusi doh.gif  Nenusipirkau KŽ, o šįvakar jau reik įsidėt unsure.gif  Jei ryt ryte nusipirkus įsidėčiau, turbūt nieko tokio unsure.gif

Tada dar saugokis papildomai.

QUOTE(Erikutė @ 2009 03 31, 12:39)
Labukas 4u.gif  Aš taip pat sėkmingai svorį metu, mitas kad kontraceptikai didina svorį smile.gif 

drinks_cheers.gif
Svorį didina ne kontaceptikai, o valgymas. Jei kalorijų sunaudoji tiek pat, kiek ir gauni, nepriaugsi svorio, nesvarbu kokį kontraceptiką benaudosi smile.gif

QUOTE(mamenka @ 2009 04 01, 07:14)
Ziedas-geris, man tokiai uzuomarsai tabletkos butu chana biggrin.gif , pleistra bandziau, bet nea schmoll.gif

Aš irgi KT nesirinkau būtent dėl to, kad nebūčiau atsiminus išgert daugiau nei tris dienas doh.gif lotuliukas.gif
Pleistras ir man nepatiko schmoll.gif

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 04 01, 08:54)
Jau mintys krypo man link to ziedo.. taip atsibodo prezervatyvai  doh.gif  Bet straipsny sitoj temoj anksciau paskaiciau, tai nupurte, o beto.. jei jis bentkiek veikia libido.. tai nzn.. ir siaip as ne "tigre", tai bijau kad pavartojus ziedo su hormonais- visai nebenoresiu nieko  blush2.gif

Aš su noru niekad problemų neturėjau ir naudojant KŽ neturiu smile.gif Man žiedas įtakojo tik tiek, kad dabar tik dar labiau atsipalaidavus esu, nereikia galvos sukt kasdien, pasitikiu kontracepcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 04 01, 09:54)
Jau mintys krypo man link to ziedo.. taip atsibodo prezervatyvai  doh.gif  Bet straipsny sitoj temoj anksciau paskaiciau, tai nupurte, o beto.. jei jis bentkiek veikia libido.. tai nzn.. ir siaip as ne "tigre", tai bijau kad pavartojus ziedo su hormonais- visai nebenoresiu nieko  blush2.gif
Kazi, gal buna KP su tokiais hormonais, nuo kuriu kaip tik labiau "noretusi"  :hihihi:

Tai kad fizioligškai nelabai įmanoma. Didžiausias potraukis būna ciko viduryje per ovuliaciją. Kadangi hormonai ovuliaciją slopina, tai organizmas ir "nesiveržia"...
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 03 20, 09:31)
4u.gif  na aplinkiniu pagalbos nereikia tongue.gif ...lengvai...tikrai isidesi is pirmo karto...o kaina nezinau sokineja.....pries menesi pirkau apie 62 lt. kainavo, vakar pirkau toj pacioj vaistinej jau 58lt, na bet kaina panasiai tokia mirksiukas.gif

Aš tai Lenkijoj pasipirkau ax.gif 3 žiedai kainavo ~100 Lt thumbup.gif Tik receptą iš manęs paėmė g.gif Teks savo BP gydytojos prašyti, kad naują išrašytų.
Atsakyti
Kol radau musu temele biggrin.gif
tai va, turiu ziniu visoms mums spirgancioms KZ naudotojoms. vakar buvau pas ginekologe. kaip anxciau rasiau, tenka man derint zoleles (jonazoles), kurios mazina kontraceptiku poveiki. ir kagi as suzinojau. po ziedo isidejimo 10 dienu yra tos kritines, kuomet galima pastoti, nes tuomet formuojasi naujas folikulas. taigi, jei kurios merginos/moterys labai nepasitiki KP, tai stai yra dar budas papildomai apsaugai. beje, pasitikrinus su paprastu vaisingu dienu skaiciuokliu sios dienos visiskai skirtingos, tad, tikiuos, mano info bus naudinga wink.gif

Atsakyti
naudoju daugiau nei du metus susitvarke menesines, jokiu papildomu atsargumo priemoniu nenaudoju ir dar ne nestuke.gif nuotaika puiki del negausiu ir trumpesniu M tik va viena karta pamirsau kad issiimti reikia bet dar sav nebuvo praejus tai tiesiog pasikeite grafikas, ir viskas gerai, gyvenimo budui visai nemaiso, tik gal siek tiek del pienliges negerai nes bet koki hormonai ja aktyvina, taciau radau sprendima su jogurto kapsulem ir atrodo viskas ciki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguldencija @ 2009 04 17, 13:04)
naudoju daugiau nei du metus susitvarke menesines, jokiu papildomu atsargumo priemoniu nenaudoju ir dar ne  nestuke.gif  nuotaika puiki del negausiu ir trumpesniu M tik va viena karta pamirsau kad issiimti reikia bet dar sav nebuvo praejus tai tiesiog pasikeite grafikas, ir viskas gerai, gyvenimo budui visai nemaiso, tik gal siek tiek del pienliges negerai nes bet koki hormonai ja aktyvina, taciau radau sprendima su jogurto kapsulem ir atrodo viskas ciki  bigsmile.gif

ta pati beda ir pas mane.....nenoriu daugiau kankintis....o ir galvos svaigimas nuolatinis, bei daug daznesnis galvos skausmas, o ir taip jis mane kankina jau ilgus metus... 4u.gif ... siaip tai sakau jis labai siuolaikiska ir puiki priemone mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojau apie puse metu, atsiliepimai patys geriausi smile.gif tik pora kartu iskrites buvo tongue.gif bet cia nieko baisaus jei greit vel isidedi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mane ima nerimas, kad tos dienos būna panašios tik į tepliojimą? Ar ir jums taip būna?
Naudojant KT būdavo gausiau blush2.gif
Atsakyti
Sveika,

Na, pradejus naudoti KZ, tai dieneles pasikeite. ir sutrumpejo ir gausa nebepasizymi wink.gif manau, kad cia viskas tikrai normalu. kiek laiko naudoji?
Atsakyti