Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(irmuliaaa @ 2009 03 19, 10:45)
Merginos, pasiguosiu  mad.gif ateme mano receptuka vaistinej, bo negalioja.. maniau paprasysiu, kad gine israsytu ir man ji paliktu, o as atleksiu ir pasiimsiu. bet NE!!! pasake, kad butina uzsirasyti pas ja.. nu ok, i metus karta reikia tikrintis teoriskai. o ir nusiskundimu neturiu. na bet man tai nuskambejo biski kaip pinigu pasidarymas. nes kai anakart buvau, tai paprasiau ir daugiau receptu,viena sesei, kita draugei. ir ne kvy ne my su klausimais, kada anos moteros buvo pas gine ir pan. o sese t.p. jos kliente.. niu zodz.. db suku galva, kaip cia nusipirkti be recepto. gal galit pasakyt kur jo nepraso  bigsmile.gif ? o jau kita menesi po algos rasysiuos pas gine..

Gali pabandyt i vaistine kuri yra prie autobusu stoties "iki" viduje. ten tokios geros moteriskes dirba ir manes net nepraso nors ta recepta ir turiu smile.gif
jei ka galiu paskolint recepta, nes turiu pakuociu i prieki , tai recepto kaip ir nenaudoju siuo metu.
Atsakyti
Sveikutes susimasciau apie KZ gal galit kuri pasakyti kiek jis kainuoja, ir ar lengviai jis ten isideda blush2.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif na aplinkiniu pagalbos nereikia tongue.gif ...lengvai...tikrai isidesi is pirmo karto...o kaina nezinau sokineja.....pries menesi pirkau apie 62 lt. kainavo, vakar pirkau toj pacioj vaistinej jau 58lt, na bet kaina panasiai tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 03 19, 08:45)
Merginos, pasiguosiu  mad.gif ateme mano receptuka vaistinej, bo negalioja.. maniau paprasysiu, kad gine israsytu ir man ji paliktu, o as atleksiu ir pasiimsiu. bet NE!!! pasake, kad butina uzsirasyti pas ja.. nu ok, i metus karta reikia tikrintis teoriskai. o ir nusiskundimu neturiu. na bet man tai nuskambejo biski kaip pinigu pasidarymas. nes kai anakart buvau, tai paprasiau ir daugiau receptu,viena sesei, kita draugei. ir ne kvy ne my su klausimais, kada anos moteros buvo pas gine ir pan. o sese t.p. jos kliente.. niu zodz.. db suku galva, kaip cia nusipirkti be recepto. gal galit pasakyt kur jo nepraso  bigsmile.gif ? o jau kita menesi po algos rasysiuos pas gine..

Kokiam mieste gyveni?
Paprašyk ginekologės, kad receptą išrašytų ilgesniam laikui. Arba gali paprašyt, kad išrašytų tavo šeimos gyd., nereiks ginekologei už apsilankymą mokėt mirksiukas.gif

QUOTE(jurginux @ 2009 03 20, 09:15)
Sveikutes susimasciau apie KZ gal galit kuri pasakyti kiek jis kainuoja, ir ar lengviai jis ten isideda blush2.gif  ax.gif

Įsideda ir išsiima lengvai. Aš šį mėnesį su 10% nuolaida už žiedą mokėjau 53Lt 4u.gif
Atsakyti
Gyvenu Vilniuj wink.gif rimtai???? galiu pas seimos gydytoja bigsmile.gif ? niu pas mane skaitos seimos, nors poliklinikoj g.gif blyn, reiks bandyt, nes dabar tenka kaip tik pas ja lankytis bigsmile.gif tikiuosi gausis prasisukt smile.gif o mano sese, nu susinervinau, kad man i galva tokia mintis nebuvo sovus, pasitaise ant recepto data, vietoj puses metu i metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 03 23, 08:46)
Gyvenu Vilniuj wink.gif rimtai???? galiu pas seimos gydytoja  bigsmile.gif ? niu pas mane skaitos seimos, nors poliklinikoj  g.gif  blyn, reiks bandyt, nes dabar tenka kaip tik pas ja lankytis  bigsmile.gif tikiuosi gausis prasisukt smile.gif

Aš tik Kaune žinau kur duoda be recepto smile.gif
Paprastą receptą gali išrašyt bet koks gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 23, 12:56)
Aš tik Kaune žinau kur duoda be recepto smile.gif
Paprastą receptą gali išrašyt bet koks gydytojas mirksiukas.gif

Gal gali parašyti, kur Kaune be recepto galima gauti? Gal man arčiau nei pas ginekologę būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 23, 15:21)
Gal gali parašyti, kur Kaune be recepto galima gauti? Gal man arčiau nei pas ginekologę būtų  blush2.gif

Kad pas ginekologę neįmanoma talono gaut. unsure.gif Nuvariau į polikniniką, sakau noriu užsirašyt pas ginekologę. Man atsakė- talonų neturim,nežinom ar gausim, bandykit vakare apie 19 val. ateit pasiteiraut unsure.gif Tai va, padarė taip kad kontraceptikus parduoda tik su receptais, receptą išrašo pusmečiui, o kai po pusmečio nori apsilankyt, tai turi praeit kryžiaus kelius....Suprasčiau, kad kontraceptikus pirktų paaugliukės, o dabar ateina pagyvenusi moteriškė ir jai neparduoda, ir aiškink neaiškinęs, kad pas ginekologę neįmanoma prisimušt....
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 23, 14:21)
Gal gali parašyti, kur Kaune be recepto galima gauti? Gal man arčiau nei pas ginekologę būtų  blush2.gif

Kiek pirkau, nei karto neprašė recepto Camelia vaistinėj Laisvės al.- ne toj, kur šalia Maironio g. kampo, bet naujesnėj priešais Vero Cafe, Dramos teatrą. Tikiuosi kaunietės supras ką čia supasakojau biggrin.gif
Dar universiteto vaistinėj galima bet ką nusipirkt be recepto, jei ateini su baltu chalatu lotuliukas.gif

QUOTE(Erikutė @ 2009 03 23, 14:31)
Kad pas ginekologę neįmanoma talono gaut. unsure.gif Nuvariau į polikniniką, sakau noriu užsirašyt pas ginekologę. Man atsakė- talonų neturim,nežinom ar gausim, bandykit vakare apie 19 val. ateit pasiteiraut unsure.gif  Tai va, padarė taip kad kontraceptikus parduoda tik su receptais, receptą išrašo pusmečiui, o kai po pusmečio nori apsilankyt, tai turi praeit kryžiaus kelius....Suprasčiau, kad kontraceptikus pirktų paaugliukės, o dabar ateina pagyvenusi moteriškė ir jai neparduoda, ir aiškink neaiškinęs, kad pas ginekologę neįmanoma prisimušt....

Kad parduotų su receptu kontraceptikus, paracetamolį, antibiotikus ir t.t. tai aš už smile.gif Tik manau, jei jau pasikonsultuoji su ginekologe ir neturi kontraindikacijų žiedui, tai nereiktų vėl ir vėl pas ją lakstyt kas pusę metų, ypač žinant tvarką mūsų poliklinikose, o už vizitą privačiai virš 100Lt ne kiekvienas gali ir nori mokėt doh.gif Užtektų gi ir kas metus pasirodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 kovo 2009 - 01:03
Ot esu išsiblaškiusi doh.gif Nenusipirkau KŽ, o šįvakar jau reik įsidėt unsure.gif Jei ryt ryte nusipirkus įsidėčiau, turbūt nieko tokio unsure.gif
Atsakyti
Labas, merginos. As irgi naudoju KZ hormonu disbalansui sutvarkyt. Tai pradzia labai sekminga plaukuotumas apmazejo, kuris atsirado po antrojo nestumo, ir svoris nuriedejo, per 4 men. 5 kg. Tik turiu viena toki kvaila klausimeli. Nezinau ar diskutavot, bet kazkaip man neaisku, kaip su karsta vonia ? ar galima ja naudotis, kai esi su KZ? Juk vistiek siek tiek vandenuko ten gal patenka.
Atsakyti
QUOTE(*mamulka* @ 2009 03 31, 12:30)
Labas, merginos. As irgi naudoju KZ hormonu disbalansui sutvarkyt. Tai pradzia labai sekminga plaukuotumas apmazejo, kuris atsirado po antrojo nestumo, ir svoris nuriedejo, per 4 men. 5 kg. Tik turiu viena toki kvaila klausimeli. Nezinau ar diskutavot, bet kazkaip man neaisku, kaip su karsta vonia ? ar galima ja naudotis, kai esi su KZ? Juk vistiek siek tiek vandenuko ten gal patenka.

Labukas 4u.gif Aš taip pat sėkmingai svorį metu, mitas kad kontraceptikai didina svorį smile.gif Karštoj vonioj maudytis galima,nes žiedas yra giliai viduje, o vanduo taip toli nepatenka ax.gif
Atsakyti