Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 04, 13:24)
Smagu, kad viskas gerai  smile.gif Man tepliojo beveik mėnesį, bet dabar viskas susitvarkė ir jokių kitų pašalinių poveikių nejaučiu  thumbup.gif

nu, lauksiu, tikiuosi, kad ir man viskas susitvarkys ir tiks, kad atėjus vasarai galėčiau ramiai vacation4.gif
Atsakyti
4u.gif Buvau pas daktare, sake tris menesius rekomenduojama pakenteti salutinius poveikius, bet nesusirgti kaip as nesusirgau po pirmo menesio negerai...lauksim kito isemimo ir jeigu nesusirgsiu...tirs g.gif ....gali buti kad jis tik paprasciausia netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 05 kovo 2009 - 18:48
Mergaitės, vakar buvau Lenkijoje ir smalsumo vedina vaistinėje paklausiau kiek KŽ kainuoja - ir ką Jūs manot - daug pigiau nei pas mus! doh.gif
Atsakyti
ir kiek gi jis ten kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 03 12, 09:28)
ir kiek gi jis ten kainuoja? 4u.gif

Už trigubą pakuotę sumokėjau apie 95 lt, o čia už vieną moku apie 55 lt smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirkau žiedą, tai toj pačioj Camelia vaistinėj sumokėjau 3Lt brangiau nei praeitą mėnesį (praeitą pirkau ten pat) unsure.gif
Kažkaip įdomiai kaina kyla kas mėnesį doh.gif

Jei taip ir toliau, važiuosim į Lenkiją žiedų pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 kovo 2009 - 14:34
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 12, 16:27)
Už trigubą pakuotę sumokėjau apie 95 lt, o čia už vieną moku apie 55 lt  smile.gif

blink.gif Nieko sau skirtumas. O recepto neprase ten?
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2009 03 13, 08:39)
blink.gif Nieko sau skirtumas. O recepto neprase ten?

Aš pati daviau receptą, nes nemokėjau paprašyti, ko reikia blush2.gif Bet taip ir negrąžino, sakė jie pasilieka receptus. Gal ir be recepto būtų pardavę g.gif
Atsakyti
Po 3 mėnesio naudojimo išsiėmiau žiedą, tai mėnesinės vėluoja jau daugiau nei savaitę. Aišku, dariausi testą, net du biggrin.gif - nieko. Ko gero bus sutrikęs ciklas, kai organizmas hormonų negauna. Ar galit kuri pasidalinti patirtimi, ar buvo normalus ciklas nutraukus KŽ naudojimą?
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2009 03 19, 09:28)
Po 3 mėnesio naudojimo išsiėmiau žiedą, tai mėnesinės vėluoja jau daugiau nei savaitę. Aišku, dariausi testą, net du biggrin.gif  - nieko. Ko gero bus sutrikęs ciklas, kai organizmas hormonų negauna. Ar galit kuri pasidalinti patirtimi, ar buvo normalus ciklas nutraukus KŽ naudojimą?

Man irgi sutriko ciklas po KZ nutraukimo. Rasiau jau apie tai siame forume smile.gif
Atsakyti
Merginos, pasiguosiu mad.gif ateme mano receptuka vaistinej, bo negalioja.. maniau paprasysiu, kad gine israsytu ir man ji paliktu, o as atleksiu ir pasiimsiu. bet NE!!! pasake, kad butina uzsirasyti pas ja.. nu ok, i metus karta reikia tikrintis teoriskai. o ir nusiskundimu neturiu. na bet man tai nuskambejo biski kaip pinigu pasidarymas. nes kai anakart buvau, tai paprasiau ir daugiau receptu,viena sesei, kita draugei. ir ne kvy ne my su klausimais, kada anos moteros buvo pas gine ir pan. o sese t.p. jos kliente.. niu zodz.. db suku galva, kaip cia nusipirkti be recepto. gal galit pasakyt kur jo nepraso bigsmile.gif ? o jau kita menesi po algos rasysiuos pas gine..
Atsakyti
4u.gif as jo ne neturejau, nusiperku be recepto, perku zinoma tik vienoj vaistinej...bet ten galima dauguma vaistu gauti be recepto...o tu pabandyk...jeigu klaus, sakyk namie palikau....ar lekti dabar man...pabandyk per keleta vaistiniu...tikrai gausi mirksiukas.gif
Atsakyti