Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 26, 16:08)
jei abejoji tai aisku geriau konsultuokis su gydytoja smile.gif as irgi laukiu menesiniu... o gal ir nesulauksiu  biggrin.gif

Jus ir turite bedu? Cistos?
Atsakyti
QUOTE(agnyte26 @ 2009 02 23, 14:22)
sveikos, naudoju zieda puse metu ir tikrai superinis dalykas smile.gif . sakykit, jei zieda issiemu ne po triju savaiciu, o uztesiu dar kelias dienas, tai ir menesines nusikelia? noriu trupuciuka menesines nukelt ax.gif

skaityk knygelje, viskas parašyta kaip galima nukelt mėnesines
Papildyta:
Beje, mergaitės,

noriu paklausti ar niekam taip nebuvo, KŽ jau 10 diena "nešioju" ir niekaip nenustoju kraujuot.... g.gif jau susirūpinau...
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 02 26, 15:31)
Jus ir turite bedu? Cistos?

ne as neturiu tokiu bedu.. bet kadangi saugomes naturaliai kai ir,tai galiu ir nesulaukti menesiniu biggrin.gif

QUOTE(MamaKa @ 2009 02 28, 08:29)
Papildyta:
Beje, mergaitės,

noriu paklausti ar niekam taip nebuvo, KŽ jau 10 diena "nešioju" ir niekaip nenustoju kraujuot.... g.gif  jau susirūpinau...

man nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 02 28, 10:29)
Papildyta:
Beje, mergaitės,

noriu paklausti ar niekam taip nebuvo, KŽ jau 10 diena "nešioju" ir niekaip nenustoju kraujuot.... g.gif  jau susirūpinau...

Man taip buvo, tepliojo istisai 2 menesius, paskui praejo. Netgi instrukcijoje raso,kad taip gali buti ir tai yra normalu, nes matyt organizmas turi prisitaikyti prie hormonu pokycio. Bet man po beveik metu naudojimo vel prasidejo tepliojimai ir nereguliarios menstruacijos, bet taip gali buti ir del per mazo hormonu kiekio KZ.
Bet pasalinis poveikis tai man labiausiai jautesi lyginant su k. tabletemis, nors gal itakos turejo kad KZ 1asis kontraceptikas po gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2009 03 01, 16:21)
Man taip buvo, tepliojo istisai 2 menesius, paskui praejo. Netgi instrukcijoje raso,kad taip gali buti ir tai yra normalu, nes matyt organizmas turi prisitaikyti prie hormonu pokycio. Bet man po beveik metu naudojimo vel prasidejo tepliojimai ir nereguliarios menstruacijos, bet taip gali buti ir del per mazo hormonu kiekio KZ.
Bet pasalinis poveikis tai man labiausiai jautesi lyginant su k. tabletemis, nors gal itakos turejo kad KZ 1asis kontraceptikas po gimdymo g.gif

man tas pats zinok,po gimymo pirmas kontraceptikas,tai gal ir nesijaucia pirmais menesiais.. man uzteko metu kad pajusti... daba zymiai geresnes nuotaikos esu smile.gif
Atsakyti
nu tai ir man tai po antro vaikelio pirma kontraceptinė priemonė. Rytoj varysiu pas ginę, nes ir ji sakė, kad patepliot gali, bet kad neteplioja o kai nueini i tulika tai kraujo lašeliai varva cry.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 03, 09:35)
nu tai ir man tai po antro vaikelio pirma kontraceptinė priemonė. Rytoj varysiu pas ginę, nes ir ji sakė, kad patepliot gali, bet kad neteplioja o kai nueini i tulika tai kraujo lašeliai varva  cry.gif

nu va, grįžau. Sako gali taip būt. Adaptacinis periodas 3 mėn. Šiaip viskas ok, po apžiūros thumbup.gif o tai jau buvau prisigalvojus nesamonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 04, 11:08)
nu va, grįžau. Sako gali taip būt. Adaptacinis periodas 3 mėn. Šiaip viskas ok, po apžiūros thumbup.gif  o tai jau buvau prisigalvojus nesamonių  doh.gif

Smagu, kad viskas gerai smile.gif Man tepliojo beveik mėnesį, bet dabar viskas susitvarkė ir jokių kitų pašalinių poveikių nejaučiu thumbup.gif
Atsakyti
Man teplioti ir praejo, bet as tai jauciu nuovargi, na sakykim cia pavasaris... 4u.gif ... silpnuma ir kartais sirdele padreba, ko anksciau nebuvo, dar lyg ir maudima pilvo apacioj, temperatura pakilus apie men laiko, nors nepersalus, uzsirasiau pas daktare...ryt skuosiu.... blink.gif ..paziuresim ka ji man pasakys, gal cia kazkokios kitokios problemos, ne del ziedo
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 03 04, 11:31)
Man teplioti ir praejo, bet as tai jauciu nuovargi, na sakykim cia pavasaris... 4u.gif ... silpnuma ir kartais sirdele padreba, ko anksciau nebuvo, dar lyg ir maudima pilvo apacioj, temperatura pakilus apie men laiko, nors nepersalus, uzsirasiau pas daktare...ryt skuosiu.... blink.gif ..paziuresim ka ji man pasakys, gal cia kazkokios kitokios problemos, ne del ziedo

gal ir kitos.. bet pozymius aprasei labai panasius kaip ir man kad buvo..
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 03 04, 11:31)

Man tokie pat požymiai buvo naudojant KT doh.gif Labai tikiuosi, jog žiedas man tiks ir toliau.. O kiek laiko tu naudoji jį?
Atsakyti
4u.gif dar tik antras menuo baigiasi...
Atsakyti