Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

sveikos, naudoju zieda puse metu ir tikrai superinis dalykas smile.gif . sakykit, jei zieda issiemu ne po triju savaiciu, o uztesiu dar kelias dienas, tai ir menesines nusikelia? noriu trupuciuka menesines nukelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte26 @ 2009 02 23, 12:22)
sveikos, naudoju zieda puse metu ir tikrai superinis dalykas smile.gif . sakykit, jei zieda issiemu ne po triju savaiciu, o uztesiu dar kelias dienas, tai ir menesines nusikelia? noriu trupuciuka menesines nukelt ax.gif

panaudok ilgeliau ir tada paziurek kaip jausies wink.gif

del menesiniu nukelimo klausk pas savo giniu. mes ne gydytojos wink.gif ir info gali buti klaidinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte26 @ 2009 02 23, 13:22)

Sveikute 4u.gif
As, tai kai noriu atidet menesines, ta menesi is viso neissimu ziedo. Pasiskaityk informacini lapeli, ten smulkiau aprasyta. Siaip zieda naudoju jau ketvirti metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 02 23, 19:35)
Sveikute  4u.gif
As, tai kai noriu atidet menesines, ta menesi is viso neissimu ziedo. Pasiskaityk informacini lapeli, ten smulkiau aprasyta. Siaip zieda naudoju jau ketvirti metai  thumbup.gif

kas 3 metai reiktu pertrauka daryt... g.gif dziaugiuosi kad tinka ir patinka..
Atsakyti
Kontracepcija kekviena turim prisitaikyti, jug organizmas individualus, vienai kas tinka kitai gali netikti....tavo Buzulkaa jauciasi didelis nustieikimas pries zieda... 4u.gif Na as naudoju dar tik antras menuo, bet jauciu kad kazkas negerai...pykina, galva svaiksta...teperatura visas men laikosi....eisiu pas daktare psikonsultuoti kas cia darosi, gal ir man jis netinka, bet as nenoreciau taip kategoriskai teikti kad ziedas yra ssss... 4u.gif
Atsakyti
Aš naudojau porą metų ir buvau be galo patenkinta. O dėl visokių galvos skausmų ir kitokių dalykų, tai nelabai gali būti, kad tai nuo žiedo, nes tuo jis ir skiriasi nuo kitų kontraceptikų, kad iš jo hormonai išsiskiria labai mažomis dozėmis, todėl organizmas to išvis nepajunta (blogąja prasme). Šiaip tai tikrai superinis daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 24, 09:24)
Kontracepcija kekviena turim prisitaikyti, jug organizmas individualus, vienai kas tinka kitai gali netikti....tavo Buzulkaa jauciasi didelis nustieikimas pries zieda...  4u.gif Na as naudoju dar tik antras menuo, bet jauciu kad kazkas negerai...pykina, galva svaiksta...teperatura visas men laikosi....eisiu pas daktare psikonsultuoti kas cia darosi, gal ir man jis netinka, bet as nenoreciau taip kategoriskai teikti kad ziedas yra ssss... 4u.gif

as manau kad visi hormonai vienaip ar kitaip daro poveiki.. vieni maziau kiti daugiau..nusiteikimo nera,naudojau metus laiko ir visom draugem gyriau KZ.. bet kai supratau kad darosi daugiau nebenoriu jokiu hormonu aplamai.. tegul vyras saugojasi ner cia ko man gadinti sveikata,darytis piktai ir nebuti patenkinta savo figura.. nes kai pradejau zieda naudoti priaugau kg..

aisku smagu kai kurios naudoja ir nieko nejaucia,mano padruskes kitos ir nuo KT nieko nejaucia,tai liux nu smile.gif kiekvienam savaip
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 24, 19:09)
as manau kad visi hormonai vienaip ar kitaip daro poveiki.. vieni maziau kiti daugiau..nusiteikimo nera,naudojau metus laiko ir visom draugem gyriau KZ.. bet kai supratau kad darosi daugiau nebenoriu jokiu hormonu aplamai.. tegul vyras saugojasi ner cia ko man gadinti sveikata,darytis piktai ir nebuti patenkinta savo figura.. nes kai pradejau zieda naudoti priaugau kg..

aisku smagu kai kurios naudoja ir nieko nejaucia,mano padruskes kitos ir nuo KT nieko nejaucia,tai liux nu smile.gif kiekvienam savaip

Kiek ir per kiek laiko priaugai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 24 vasario 2009 - 18:33
Sveikos,
as taip pat naudoju zieduka.. Nuva ring.. turiu policistini kiausidziu sindroma.. Ar tiesa, kad nevartojant kontraceptiku cistos auga? Nes man be kontraceptiku net mm dingsta poraj menesiu, na zodziu, kad visiskai nereguliarus ciklas yra nuo pat paauglystes. Labai noris zieduko nebenaudoti, nes kontraceptikai ne i gera ir vaikuciai gimsta apsigime.. o kaip tik siandiena ta diena, kai reikia pirkti zieduka, su daktare nera kaip pasikonsultuoti, gal patars kas kaip elgtis: leisti ciklui pagal save veikti ar toliau nuodyti organizma?.. nes nuo jo ir nuo paparastu tabl. kontr. yra galvos skausmai atsirade.
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 24, 17:33)
Kiek ir per kiek laiko priaugai? 4u.gif

kai tik pradejau naudoti zieda is kart priaugau 5kg.. ir svarbiausia jie sunkiai krito,,nors ir mazinau kieki maisto,ir visa kita.. daba nebenaudoju 2 savaite ir jau ner 1kg...

QUOTE(Fille @ 2009 02 26, 10:40)
Sveikos,
as taip pat naudoju zieduka.. Nuva ring.. turiu policistini kiausidziu sindroma.. Ar tiesa, kad nevartojant kontraceptiku cistos auga? Nes man be kontraceptiku net mm dingsta poraj menesiu, na zodziu, kad visiskai nereguliarus ciklas yra nuo pat paauglystes. Labai noris zieduko nebenaudoti, nes kontraceptikai ne i gera ir vaikuciai gimsta apsigime.. o  kaip tik siandiena ta diena, kai reikia pirkti zieduka, su daktare nera kaip pasikonsultuoti, gal patars kas kaip elgtis: leisti ciklui pagal save veikti ar toliau nuodyti organizma?.. nes nuo jo ir nuo paparastu tabl. kontr. yra galvos skausmai atsirade.

Nedek ziedo ir viskas,as ir taip dariau... daba laukiu naturaliu menesiniu,o tada skaiciuosiu kaip tas mano ciklas smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 26, 14:36)
kai tik pradejau naudoti zieda is kart priaugau 5kg.. ir svarbiausia jie sunkiai krito,,nors ir mazinau kieki maisto,ir visa kita.. daba nebenaudoju 2 savaite ir jau ner 1kg...
Nedek ziedo ir viskas,as ir taip dariau... daba laukiu naturaliu menesiniu,o tada skaiciuosiu kaip tas mano ciklas smile.gif sekmes

Deja nusipirkau verysad.gif nes be daktares konsultacijos pagalvojau, kad gali vel tekti laukti kokia puse metu menesiniu..
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 02 26, 14:54)
Deja nusipirkau  verysad.gif nes be daktares konsultacijos pagalvojau, kad gali vel tekti laukti kokia puse metu menesiniu..

jei abejoji tai aisku geriau konsultuokis su gydytoja smile.gif as irgi laukiu menesiniu... o gal ir nesulauksiu biggrin.gif
Atsakyti