Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 17, 17:21)
jei tik del isidejimo tai tikrai baika,nieko ten sudetingo beto viskas parodyta.. bet sakau pagal save kartais ji gerai isidedu o kartais ir nelabai,tai kai atlieki gamtinius reikalas kartais jauti kaip arteja prie isejimo,bet cia tikrai ne visada,beto gal pas mane ir makstis maza,pas kitas gal didesne buna tai ir niekas ten neiskrenta.. man nebuvo iskrites nei karto  smile.gif

o ka naudoji ? kaip saugais? as tai kolkas NLA  smile.gif  ir dar ieskosiu behormoniu priemoniu,zvakutes isbandyt reikia smile.gif

kol kas dar nieko nenaudoju, maitinu vaikiuka tik mp tai tik vienakart po gimdymo ir bandem... va ir bandau apsisprest dabar, ka reiktu pradet naudot
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 17, 15:38)
kol kas dar nieko nenaudoju, maitinu vaikiuka tik mp tai tik vienakart po gimdymo ir bandem... va ir bandau apsisprest dabar, ka reiktu pradet naudot

tai jei ruosiei maitinti ilgai tai dar nereikia saugotis smile.gif bet naudoti prezikus nes ir maitinant pastojama smile.gif sunku patarti is tikro,riekia paciai zinot kas geriausia wink.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, noriu pasidziaugti su tomis kuriom tinka ziedas-tai puikus ir saugus dalykas. Gaila, pati negaliu jo naudoti, man nuo tamponu sokas vystosi is karto tai zodziu kazkaip nieko stengiuosi salutinio lotuliukas.gif ten nekisti :0.
Tim noriu pasakyti, kad ziaurios man tabletes, jauciuosi kaip kate rydama jas kasdien...zodziu. pavydziu toms kurios naudoja zieda.
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 17, 16:06)
tai cia butu idealiausias variantas, bet man su jais labai nemalonu...

o man nemaiso tas prezikas.. bet mes retai naudojam smile.gif

QUOTE(mesyte @ 2009 02 17, 17:35)
4u.gif  sveikos, noriu pasidziaugti su tomis kuriom tinka ziedas-tai puikus ir saugus dalykas. Gaila, pati negaliu jo naudoti, man nuo tamponu sokas vystosi is karto tai zodziu kazkaip nieko stengiuosi salutinio  lotuliukas.gif  ten nekisti :0.
Tim noriu pasakyti, kad ziaurios man tabletes, jauciuosi kaip kate rydama jas kasdien...zodziu. pavydziu toms kurios naudoja zieda.

na kolkas tai mazai kurios labai jau dziaugtusi ji naudojant,nes hormonai lieka hormonais ir anksciau ar veliau pasireiskia poveikia neigiami... nieko nevartoju ir jauciuosi puikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 02 17, 19:35)
4u.gif  sveikos, noriu pasidziaugti su tomis kuriom tinka ziedas-tai puikus ir saugus dalykas. Gaila, pati negaliu jo naudoti, man nuo tamponu sokas vystosi is karto tai zodziu kazkaip nieko stengiuosi salutinio  lotuliukas.gif  ten nekisti :0.

O KP nebandei? blink.gif
Atsakyti
Ir as KZ naudoju ir esu gana patenkinta smile.gif Ramu, kad nepamirsi isgeti tabletes, kad "blogis" su skrandziu nekontaktuoja. Man nuo KT budavo migrena, o su KZ kol kas gyvenu ramiai, be skausmo bigsmile.gif Ir potraukiu nesiskundziu drinks_cheers.gif Jei ziedas dar ir truputi pigesnis butu, tai isvis butu thumbup.gif . Tik va draugas kazkodel mano ziedu nelabai pasitiki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eefje @ 2009 02 18, 11:27)
Ir as KZ naudoju ir esu gana patenkinta  smile.gif  Ramu, kad nepamirsi isgeti tabletes, kad "blogis" su skrandziu nekontaktuoja. Man nuo KT budavo migrena, o su KZ kol kas gyvenu ramiai, be skausmo  bigsmile.gif Ir potraukiu nesiskundziu  drinks_cheers.gif  Jei ziedas dar ir truputi pigesnis butu, tai isvis butu  thumbup.gif . Tik va draugas kazkodel mano ziedu nelabai pasitiki  rolleyes.gif

Mano vyras ir nelabai ax.gif ....kai budavo pasakoju apie kontraceptini zieda ar pleistra, tai jam kazkaip ufonautiska viskas atrode lotuliukas.gif ...bet kai dabar naudoju, jau lyg ir tiki jog viiskas cia normalu, bet vistiek jam pleistras, tai nesamoniu nesamone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 02 18, 12:15)
O kitiems vyrams atvirksciai - geriau, kai mato  ax.gif

tai matyt reikia gal tiem, kurie ne seimoj gyvena... nes vyras tai gal nelabai jau to nestumo atsiradusio issigastu...
Papildyta:
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 17, 19:49)
o man nemaiso tas prezikas.. bet mes retai naudojam smile.gif
na kolkas tai mazai kurios labai jau dziaugtusi ji naudojant,nes hormonai lieka hormonais ir anksciau ar veliau pasireiskia poveikia neigiami... nieko nevartoju ir jauciuosi puikiai  ax.gif

o kaip saugotes?
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 18, 17:07)
tai matyt reikia gal tiem, kurie ne seimoj gyvena... nes vyras tai gal nelabai jau to nestumo atsiradusio issigastu...
Papildyta:
o kaip saugotes?

NLA arba zvakutem smile.gif pasitikiu saviskiu del nutraukiamo,nes metus gyvenom taip ir nieko smile.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos,as irgi naudoju žiedą jau 2 savaites...kol kas nieko blogo nepastebėjau..tik galvos skausmas kartais užeina, bet man ir seniau taip būdavo,tai net nezinau ar čia nuo ziedo. schmoll.gif
o daugiau viskas liuks...tik tiek ,kad man kažkaip nepatikimai atrodo...gal tik reikia priprast..
Atsakyti
QUOTE(luika @ 2009 02 20, 08:45)
sveikos,as irgi naudoju žiedą jau 2 savaites...kol kas nieko blogo nepastebėjau..tik galvos skausmas kartais užeina, bet man ir seniau taip būdavo,tai net nezinau ar čia nuo ziedo. schmoll.gif
o daugiau viskas liuks...tik tiek ,kad man kažkaip nepatikimai atrodo...gal tik reikia priprast..

Labas,man su ziedu ir daznai plysdavo galva... ir dar pirma menesiniu diena spaudimas krisdavo.. g.gif
Atsakyti
aš su žiedu kelios dienos. man kažkaip vis norisi pasitikrint ar jis ten yra ax.gif kažkaip vis vaidenasi kad gal jau nėr g.gif
šiaip kaip ir viskas ok, panešiosiu ilgiau bus matyt, ale labai jau brangiai išeina, MBsako, reik atidirbt lotuliukas.gif
Atsakyti