Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(honeyyy @ 2009 02 12, 22:23)
na  motereles ir as naudoju KZ tik pas mane jau gal koks trecias menesis menesines pasidare labai keistos,siap visas kraujas budavotoks raudonas viska,o dabar pasidare toks tamsus ir kartais su tokiais kresuliukais tai net nezinau ar ne vienai taip nebuvo? g.gif

Man irgi budavo toks tamsus kraujas, i pabaiga menstruaciju budavo net rudas ir kresuliuku pasitaikydavo. Bet kazin ar cia su ziedu susija, as savo gines net nesugalvojau paklaust del to blush2.gif bet va jau nuo gruodzio ziedo nebenaudju bet menstruacijos tai irgi tamsokos.
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 13, 15:11)
GAL PLANUOJAT? nestuke.gif  mirksiukas.gif

Nu kaip ir ne dar pirma studijas reikia pasibaigti tada jau bus galima planuot ,bet daznai save pagaunu bemastydama apie leliuka jau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(NaujokeS @ 2009 02 14, 19:53)
Man irgi budavo toks tamsus kraujas, i pabaiga menstruaciju budavo net rudas ir kresuliuku pasitaikydavo. Bet kazin ar cia su ziedu susija, as savo gines net nesugalvojau paklaust del to blush2.gif bet va jau nuo gruodzio ziedo nebenaudju bet menstruacijos tai irgi tamsokos.

nu nezinau,nezinau man niekada tokiu menesiniu nebudavo man tai atrodo kad gali buti cia su KZ susija
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2009 02 14, 13:58)
drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats doh.gif Mesiu, turbūt, aš juos. Lyg apie sidabrinę spiralę galvoju, bet po antrojo vaiko įdėjo tą paprastą, varinę, tai labai gausios mėnesinės buvo - nenoriu net prisiminti, į lauką negalėdavau išeiti. Gal su šita kitaip bus g.gif Reiks pabandyti

as spirales bijau del iaugimu,ir jei planuoju dar vaiku nerekomendavo ginius,ir infekciju didesne tikimybe... viskas su MB pasikalbejau,jis gerbia mano sprendima nenaudoti hormonu,saugosis jis,as juo pasitikiu... doh.gif ech kokia laiminga esu,noriu buti tokia kokia anksciau biggrin.gif

QUOTE(vaiduva @ 2009 02 14, 15:36)
Noreciau ir aš pasisakyt savo nuomone apie spirale  ax.gif
tokios nepatogios kontracepsijos dar neturejau naudoju dar tik 3sav bet visa laika tepa krauju nuolat pasislenka žemyn ir partneris taip pat jaucia taip kad svarstau ka cia dabar pasirinkti  g.gif

cia juk ne apie spirale pokalbiai,o apie zieda mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, gelbekit sad.gif nebesuprantu...

pries dvi sav isidejau pirmaji KZ... pirma menesiniu diena, kaip ir priklauso... bet taip jau nutiko, kad KZ del tam tikru priezasciu issiemiau anksciau nei priklauso, ty po dvieju sav... tiesiog nusprendziau kuri laika jo nebevartot unsure.gif po dienos prasidejo menesines... tai ar cia taip jau turi but, kaip ir issiemus po triju sav, kad menesines prasideda po 2-3 dienu? nes dabar gaunasi, kad sirgau, o po dvieju sav vel sergu sad.gif ir siaip kazkaip keista... tas dvi sav nuo isidejimo pasibaigus menesinem, tepe visa laika... na, cia salutinis poveikis unsure.gif bet dabar issiemus KZ po dvieju sav, lig ir menesines, bet toks labai tamsus kraujas sad.gif nesuprantu ir nezinau, ar cia man kazkas ne taip ar taip buna... gal pas ginekologe reikia eit? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 15, 03:36)
mergaites, gelbekit sad.gif nebesuprantu...

pries dvi sav isidejau pirmaji KZ... pirma menesiniu diena, kaip ir priklauso... bet taip jau nutiko, kad KZ del tam tikru priezasciu issiemiau anksciau nei priklauso, ty po dvieju sav... tiesiog nusprendziau kuri laika jo nebevartot  unsure.gif po dienos prasidejo menesines... tai ar cia taip jau turi but, kaip ir issiemus po triju sav, kad menesines prasideda po 2-3 dienu? nes dabar gaunasi, kad sirgau, o po dvieju sav vel sergu sad.gif ir siaip kazkaip keista... tas dvi sav nuo isidejimo pasibaigus menesinem, tepe visa laika... na, cia salutinis poveikis  unsure.gif bet dabar issiemus KZ po dvieju sav, lig ir menesines, bet toks labai tamsus kraujas sad.gif nesuprantu ir nezinau, ar cia man kazkas ne taip ar taip buna... gal pas ginekologe reikia eit? unsure.gif  verysad.gif

4u.gif Sinsiliuke,mabau viskas gerai...skaiciau kad anksciau issiimdama gali pasireguliuoti savo menesines, tai tai ir atsitiko, nesvarbu kada issiimi, diena ar savaite anksciau. O tamsios menesines ir pas mane, net nesuprantu sergu as cia ar ne, nos dar tik 4 diena kaip issiemus, bet jau sirgimas visiskai nepanasus i normalu blink.gif , na jeigu ir tau tas pats tada manyciau taip turi buti, bet jeigu abejoji geriausia nulekti pas daktare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 15, 12:36)
4u.gif Sinsiliuke,mabau viskas gerai...skaiciau kad anksciau issiimdama gali pasireguliuoti savo menesines, tai tai ir atsitiko, nesvarbu kada issiimi, diena ar savaite anksciau. O tamsios menesines ir pas mane, net nesuprantu sergu as cia ar ne, nos dar tik 4 diena kaip issiemus, bet jau sirgimas visiskai nepanasus i normalu blink.gif , na jeigu ir tau tas pats tada manyciau taip turi buti, bet jeigu abejoji geriausia nulekti pas daktare mirksiukas.gif

na, siek tiek ramiau... turbut tikrai taip yra, kad issiemus KZ menesines prasideda, nesvarbu, kada ji beisimtum... g.gif mano sirgimas po to ziedo irgi keistas kazkoks... bet tikiuosi viskas susitvarkys ir tau, ir man 4u.gif
Atsakyti
merginos, normalu, kad menesines pasikeicia naudojant zieduka. net ir sirgimo laikas sutrumpeja. ir kraujuoja kitaip, ne taip, kaip anxciau - tamsiai. taip, kad nebijokit- viskas gerai su tuo kruaju ir su tamsumu ir su tirstumu wink.gif
Atsakyti
ka turi omenyje tirstumu...pas mane jokio tirstumo nera...toks pats kaip vanduo unsure.gif
Papildyta:
Ankstesnese temose, kazkaip visos buvo uz KZ o sioje labai jau pneigiamai visos atsiliepia g.gif ... na pabandysim kuri laika panaudoti ir paziuresim ar jis tok neigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 15, 12:56)
ka turi omenyje tirstumu...pas mane jokio tirstumo nera...toks pats kaip vanduo unsure.gif
Papildyta:
Ankstesnese temose, kazkaip visos buvo uz KZ o sioje labai jau pneigiamai visos atsiliepia g.gif ... na pabandysim kuri laika panaudoti ir paziuresim ar jis tok neigiamas 4u.gif

siulau labai save stebeti,kas vyksta su kunu kai naudoji KZ,sex poreikis,pats kunas kaip,ir po ilgesnio laiko kai panaudosi KZ padaryk pertrauka ir pajusi skirtuma,manau tikrai oajusi smile.gif as va nebenaudoju tai negaliu paskayt koks jausmas,visai kitokia nuotaika ir kunas.. sex malonesns... beto MB sako kad jam daba maloniau nei su KZ nes ji jausdavo kazkokiu kampu.. vat wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 15, 15:55)
siulau labai save stebeti,kas vyksta su kunu kai naudoji KZ,sex poreikis,pats kunas kaip,ir po ilgesnio laiko kai panaudosi KZ padaryk pertrauka ir pajusi skirtuma,manau tikrai oajusi smile.gif as va nebenaudoju tai negaliu paskayt koks jausmas,visai kitokia nuotaika ir kunas.. sex malonesns... beto MB sako kad jam daba maloniau nei su KZ nes ji jausdavo kazkokiu kampu.. vat wink.gif

na negalima savo patirties taikyti ir kitoms. taip, be abejo, mano draugui irgi vienu kampu jauciasi ziedukas, bet tai juk yra begale kampu, kai jis nesijaucia, o tas vienas kampas vargu ar daug bedu santykiams gali padaryti. kiekvienam skirtingai reaguoja kunas ir i ta pati KZ ir i bet kokius kitus kontraceptikus. taip kad cia individualus kiekvienos moters, naudojancios KZ, reikalas. mano sesuo jau kokius 3 metus naudoja KZ ir taip pat tinka viskas super, kaip ir man thumbup.gif
dar karta pasikartosiu - kiekvienam individualiai - jei kazkas blogai, siulau eiti pas ginekologe, kad ji, kaip profesionale ir savo srities zinove, pasakytu mirksiukas.gif nes cia, forume, galim prispeliot iki soties doh.gif
Atsakyti
Mano vyras ir gi nieko nejaucia...
Kai paskaiciau kad kai kurios ji jaucia net nustebau....pagalvojau gal jis man iskrites kad nejauciu lotuliukas.gif ... o kai jau atejo laikas issiimti...viska radau savo vietoje biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Skaitineju dar vis ir apie pleistra...jeigu man dar teplios ir kita menesi, tai manau bandysiu ji 4u.gif ...na man tai diskonfortas tas tepliojimas...toks vaizdas kad sergi visa menesi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 16 vasario 2009 - 00:10
QUOTE(Nervita @ 2009 02 16, 01:11)
Skaitineju dar vis ir apie pleistra...jeigu man dar teplios ir kita menesi, tai manau bandysiu ji 4u.gif ...na man tai diskonfortas tas tepliojimas...toks vaizdas kad sergi visa menesi blink.gif

man tai viskas tiko ir patiko... smile.gif patogu naudot, patikima... bet jau tas tepliojimas... doh.gif ir dar taip gausiai... doh.gif kai MB nori oralini daryt, tai kazkaip atrodo, kad man ten begt prades... doh.gif biggrin.gif rimtai, atrode, kad visa laika menesines... doh.gif
Atsakyti