sveikos,pasisakysiu ir as sia tema
Pries pirma nestuma naudojau KT,Yarina,is pradziu viska sbuvo ok,bet po kazkiek laiko pajutau kad jos mane erzina,kad nebenoriu vyro,kad krutis nebe tokios jautrios ir kunas tai poi,esu be nuotaikos,ir energijos maziau... tada nustojau gerti ir po pusmecio gime dukryte,viskas ok. daba apie metus laiko vartoju maksties zieda,ir ka... man ginius rekomendavo,kad va jei planuoji dar vaiku spirales geriau nedeti ir del cezario nerekomendavo.. tai pradejua naudoti zieda,puse metu viskas buvo ciki,vyro norejau kasdien,kunas jautrus,krutis malonios.. neskaudedavo net pries menesines,dziaugiuosi ir viliausi kad taip visada bus,bet deja.. pasakysiu kas man pradejo darytis aisku ne visom tas darosi turbut.. pradejau maziau noreti sex,sumazejo libodo nors ir maza doze hormonu,kunas nebemalonus,anksciau vyras tik prisiliesdavo ir nubegdavo siurpuliukai o daba jau nebe,energijos stoka,nuovargis,ir dar tas pilvas didelis,issiputes pastoviai,svorio didejimas nes po gimdymo maziau sveriau nei dabar,o valgyt tai valgau tai pat.. irzli,nuotaiku kaita,zodziu su vyru barniai nes jis nori o as neypatingai,ziauru kai vyrui duoti tik kad duoti... nekenciu taip elgtis,bet pasitaiko kad jam tiesiog "duodu"
nu kazkokia nesamones,net verkt norisi kai pagalvoji koks mano sudinas gyvenimas.. as nesakau kad tik ziedo ytaka,bet kas gi daugiau??? didesniu bedu neturiu,seimoj viskas ok... tai va nusprendziau nebenaudoti as to ziedo,pavargau ir nebenoriu as tu hormonu... pasakiau vyrui kad dabar tu saugokis,man nusibodo.. sakau as tau irodysiu kad as taves nenoriu vien del hormonu o del atsalusiu jausmu.. tai va.. as zn vyru kurie isvis neleidzia moterim nieko naudot,patys saugojasi ir saugo savo moteris nuo tu nesamoningu hormonu..
oi prirasiau,tikiuosi kazkas perskaitys mano romana,gal sulauksiu kokiu komentaru
dziaugiuosi uz kitas,kurios jokios itakos neturi ir vyru nori tiek pat kaip ir anksciau
Papildyta:
QUOTE(Nervita @ 2009 02 13, 07:43)

sveikutes...o man i gala, labai keisti pojuciai atsirado...taip lyg lauksciausi...net testa nusipirkau...tik paskui paskaitinejau, kad daugumai toki pojuciai, bet vistiek laukiu su baime menesiniu.

Pirmas menuo gal kazka negerai padariau... isidejus septynias dienas saugojausi...bet geriau antibijotikus, todel paskui dar nusprendziau saugotis savaite, bet po to tai nesisaugojau....zinau kad galimybe pastoti nedidele, bet tie pojuciai
ziedas eina ne per skrandi tad antibai,vemimas ar viduriavimas apsaugos itakai neturi
Papildyta:
QUOTE(Do_do_do @ 2009 02 09, 08:29)
Na ką, išstoju aš iš KŽ naudojančių gretų. Netiko jis man. Uždegimas po uždegimo, vyras nebemielas, o ir kažkokį psichologinį diskomfortą jaučiu... Sėkmės jį naudojančioms. Idėja gera, tik gaila, jis pas mane neprigijo
panasi situacija i mano... man jis tiko,ir be uzdegimu.. tik kad nervina mane tie hormonai jau... gyvenu svetima gyvenima,nesidziaugiu juo kaip anksciau..