Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 02 10, 23:23)
man tai ir su prezervatyvu gerai buna...  ax.gif ir geriau jauciuosi, nes zinau, kad nekenkiu sau su tais hormonais...  g.gif o dabar vartojant KZ kazkaip sazine uzgriauzia kartais... rolleyes.gif

Natūraliai visada skaniau blush2.gif , tik kad su KŽ net to "skanumo" nejausdavau, jau pamiršau koks tas jausmas. Net nežinau, vaikiukų kaip ir neplanuojam (bent jau kol kas), tai visą laiką su prezikais nelabai norisi, o natūralus mums nepatikimas biggrin.gif . Bet kol kas ko gero kito būdo nematau.
Atsakyti
na motereles ir as naudoju KZ tik pas mane jau gal koks trecias menesis menesines pasidare labai keistos,siap visas kraujas budavotoks raudonas viska,o dabar pasidare toks tamsus ir kartais su tokiais kresuliukais tai net nezinau ar ne vienai taip nebuvo? g.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes...o man i gala, labai keisti pojuciai atsirado...taip lyg lauksciausi...net testa nusipirkau...tik paskui paskaitinejau, kad daugumai toki pojuciai, bet vistiek laukiu su baime menesiniu. ax.gif Pirmas menuo gal kazka negerai padariau... isidejus septynias dienas saugojausi...bet geriau antibijotikus, todel paskui dar nusprendziau saugotis savaite, bet po to tai nesisaugojau....zinau kad galimybe pastoti nedidele, bet tie pojuciai blush2.gif
Atsakyti
sveikos,pasisakysiu ir as sia tema smile.gif

Pries pirma nestuma naudojau KT,Yarina,is pradziu viska sbuvo ok,bet po kazkiek laiko pajutau kad jos mane erzina,kad nebenoriu vyro,kad krutis nebe tokios jautrios ir kunas tai poi,esu be nuotaikos,ir energijos maziau... tada nustojau gerti ir po pusmecio gime dukryte,viskas ok. daba apie metus laiko vartoju maksties zieda,ir ka... man ginius rekomendavo,kad va jei planuoji dar vaiku spirales geriau nedeti ir del cezario nerekomendavo.. tai pradejua naudoti zieda,puse metu viskas buvo ciki,vyro norejau kasdien,kunas jautrus,krutis malonios.. neskaudedavo net pries menesines,dziaugiuosi ir viliausi kad taip visada bus,bet deja.. pasakysiu kas man pradejo darytis aisku ne visom tas darosi turbut.. pradejau maziau noreti sex,sumazejo libodo nors ir maza doze hormonu,kunas nebemalonus,anksciau vyras tik prisiliesdavo ir nubegdavo siurpuliukai o daba jau nebe,energijos stoka,nuovargis,ir dar tas pilvas didelis,issiputes pastoviai,svorio didejimas nes po gimdymo maziau sveriau nei dabar,o valgyt tai valgau tai pat.. irzli,nuotaiku kaita,zodziu su vyru barniai nes jis nori o as neypatingai,ziauru kai vyrui duoti tik kad duoti... nekenciu taip elgtis,bet pasitaiko kad jam tiesiog "duodu"
nu kazkokia nesamones,net verkt norisi kai pagalvoji koks mano sudinas gyvenimas.. as nesakau kad tik ziedo ytaka,bet kas gi daugiau??? didesniu bedu neturiu,seimoj viskas ok... tai va nusprendziau nebenaudoti as to ziedo,pavargau ir nebenoriu as tu hormonu... pasakiau vyrui kad dabar tu saugokis,man nusibodo.. sakau as tau irodysiu kad as taves nenoriu vien del hormonu o del atsalusiu jausmu.. tai va.. as zn vyru kurie isvis neleidzia moterim nieko naudot,patys saugojasi ir saugo savo moteris nuo tu nesamoningu hormonu..

oi prirasiau,tikiuosi kazkas perskaitys mano romana,gal sulauksiu kokiu komentaru smile.gif

dziaugiuosi uz kitas,kurios jokios itakos neturi ir vyru nori tiek pat kaip ir anksciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nervita @ 2009 02 13, 07:43)
4u.gif  sveikutes...o man i gala, labai keisti pojuciai atsirado...taip lyg lauksciausi...net testa nusipirkau...tik paskui paskaitinejau, kad daugumai toki pojuciai, bet vistiek laukiu su baime menesiniu. ax.gif Pirmas menuo gal kazka negerai padariau... isidejus septynias dienas saugojausi...bet geriau antibijotikus, todel paskui dar nusprendziau saugotis savaite, bet po to tai nesisaugojau....zinau kad galimybe pastoti nedidele, bet tie pojuciai blush2.gif

ziedas eina ne per skrandi tad antibai,vemimas ar viduriavimas apsaugos itakai neturi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Do_do_do @ 2009 02 09, 08:29)
Na ką, išstoju aš iš KŽ naudojančių gretų. Netiko jis man. Uždegimas po uždegimo, vyras nebemielas, o ir kažkokį psichologinį diskomfortą jaučiu... Sėkmės jį naudojančioms. Idėja gera, tik gaila, jis pas mane neprigijo  verysad.gif

panasi situacija i mano... man jis tiko,ir be uzdegimu.. tik kad nervina mane tie hormonai jau... gyvenu svetima gyvenima,nesidziaugiu juo kaip anksciau..
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 13, 15:49)

Pries pirma nestuma naudojau KT,Yarina,is pradziu viska sbuvo ok,bet po kazkiek laiko pajutau kad jos mane erzina,kad nebenoriu vyro,kad krutis nebe tokios jautrios ir kunas tai poi,esu be nuotaikos,ir energijos maziau... tada nustojau gerti ir po pusmecio gime dukryte,viskas ok. daba apie metus laiko vartoju maksties zieda,ir ka... man ginius rekomendavo,kad va jei planuoji dar vaiku spirales geriau nedeti ir del cezario nerekomendavo.. tai pradejua naudoti zieda,puse metu viskas buvo ciki,vyro norejau kasdien,kunas jautrus,krutis malonios.. neskaudedavo net pries menesines,dziaugiuosi ir viliausi kad taip visada bus,bet deja.. pasakysiu kas man pradejo darytis aisku ne visom tas darosi turbut.. pradejau maziau noreti sex,sumazejo libodo nors ir maza doze hormonu,kunas nebemalonus,anksciau vyras tik prisiliesdavo ir nubegdavo siurpuliukai o daba jau nebe,energijos stoka,nuovargis,ir dar tas pilvas didelis,issiputes pastoviai,svorio didejimas nes po gimdymo maziau sveriau nei dabar,o valgyt tai valgau tai pat.. irzli,nuotaiku kaita,zodziu su vyru barniai nes jis nori o as neypatingai,ziauru kai vyrui duoti tik kad duoti... nekenciu taip elgtis,bet pasitaiko kad jam tiesiog "duodu"
nu kazkokia nesamones,net verkt norisi kai pagalvoji koks mano sudinas gyvenimas.. as nesakau kad tik ziedo ytaka,bet kas gi daugiau??? didesniu bedu neturiu,seimoj viskas ok... tai va nusprendziau nebenaudoti as to ziedo,pavargau ir nebenoriu as tu hormonu... pasakiau vyrui kad dabar tu saugokis,man nusibodo.. sakau as tau irodysiu kad as taves nenoriu vien del hormonu o del atsalusiu jausmu.. tai va.. as zn vyru kurie isvis neleidzia moterim nieko naudot,patys saugojasi ir saugo savo moteris nuo tu nesamoningu hormonu..

oi prirasiau,tikiuosi kazkas perskaitys mano romana,gal sulauksiu kokiu komentaru smile.gif

dziaugiuosi uz kitas,kurios jokios itakos neturi ir vyru nori tiek pat kaip ir anksciau  mirksiukas.gif
Papildyta:

ziedas eina ne per skrandi tad antibai,vemimas ar viduriavimas apsaugos itakai neturi  ax.gif

as dar tik pirmas menuo kaip naudoju...kolkas tik tepliojimas ir dabar tie kvaili pojuciai, bet jauciu arteja menesines ax.gif ...daugiau nieko. Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
tikrai manai kad vemimai viduriavimai ir antibijotikai nemazina poveikio?....dar niekur apie tai neskaiciau...kazkada vartojau tabletes, tai kaip tu sakiai per skrandi tai taip....toki dalykai mazina poveiki..o cia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 13, 15:57)
as dar tik pirmas menuo kaip naudoju...kolkas tik tepliojimas ir dabar tie kvaili pojuciai, bet jauciu arteja menesines ax.gif ...daugiau nieko. Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
tikrai manai kad vemimai viduriavimai ir antibijotikai nemazina poveikio?....dar niekur apie tai neskaiciau...kazkada vartojau tabletes, tai kaip tu sakiai per skrandi tai taip....toki dalykai mazina poveiki..o cia? ax.gif

as skaiciau arba KZ instrukcijoje apie tai arba www.ziedas.lt, bet faktas, kad tokia info pateikiama wink.gif

As Jusu merginos prisiskaiciau ir jau pradejau save parinti, kad gal ir as to sekso nenoriu biggrin.gif na bet noriu is tiesu, lb dziaugiuos, kad man ziedukas tinka. tik pradzia jo naudojimo buvo sunki del nuolatiniu krutines skausmu..

o man pavyzdziui pries menesines pilvas issipucia kaip balionas ir jauciuosi fek fek, bet cia, jau manau, ne hormonu, o tiesiog artejanciu dienu problemos smile.gif

o tik pradejus vartoti KZ, svoris pora kilogramiuku soktelejo, tik labai greit grizo atgal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 13, 17:05)
as skaiciau arba KZ instrukcijoje apie tai arba www.ziedas.lt, bet faktas, kad tokia info pateikiama wink.gif

As Jusu merginos prisiskaiciau ir jau pradejau save parinti, kad gal ir as to sekso nenoriu biggrin.gif na bet noriu is tiesu, lb dziaugiuos, kad man ziedukas tinka. tik pradzia jo naudojimo buvo sunki del nuolatiniu krutines skausmu..

o man pavyzdziui pries menesines pilvas issipucia kaip balionas ir jauciuosi fek fek, bet cia, jau manau, ne hormonu, o tiesiog artejanciu dienu problemos smile.gif

o tik pradejus vartoti KZ, svoris pora kilogramiuku soktelejo, tik labai greit grizo atgal wink.gif

Skaitinejau as ten...bet matyt neisiskaiciau gerai 4u.gif .. man kilogramai nukrito keli tik pradejus vartot.....nors apetitas pakilo.. biggrin.gif ... krutines skausmu jokiu nejauciu....ne taip kaip anksciau budavo....kai nenaudojau nieko...pries menstruacijas...oi oi nei prisiliest neidavo...tie pojuciai matyt pas kekviena skirtingi drinks_cheers.gif
Papildyta:
tai kiek supratau vaistai gali veikti ax.gif cituoju: "Tam tikri vaistai gali turėti įtakos hormoninių kontraceptikų poveikiui ir atvirkščiai. Visada pasakyk savo gydytojui, jei vartoji kokių nors kitų vaistų arba vaistažolių. "
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 02 13, 13:57)

na as kazkur skaiciau,tik daba nepamenu ir ginius sake kad itakos tai neturi,nei vemimai nri viduriavimai.. tik va idomu kaip su rukymu,nes KT kiek zinau poveiki mazina ir rukymas..

QUOTE(irmuliaaa @ 2009 02 13, 15:05)

kiek laiko vartoji? tai ir turi itakos bigsmile.gif o del noro..as noriu sex kol mane uzveda,o anksciau nereikejo nieko uzvesdineti,pati lipdavau ant vyro... blush2.gif

QUOTE(Nervita @ 2009 02 13, 15:43)
Skaitinejau as ten...bet matyt neisiskaiciau gerai 4u.gif .. man kilogramai nukrito keli tik pradejus vartot.....nors apetitas pakilo.. biggrin.gif ... krutines skausmu jokiu nejauciu....ne taip kaip anksciau budavo....kai nenaudojau nieko...pries menstruacijas...oi oi nei prisiliest neidavo...tie pojuciai matyt pas kekviena skirtingi drinks_cheers.gif

ir noriu paklaust kiek laiko tu su juo,man pusmetis ar maziau buvo idealu,nieko nejauciau viskas puiku.. o daba viskas islenda,ypac svoris,nes valgau tiek pat o jis kyla ir mane tas labiausia nervina,jauciuosi ne sexy ir aplamai kazkokia...
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 14, 00:25)
na as kazkur skaiciau,tik daba nepamenu ir ginius sake kad itakos tai neturi,nei vemimai nri viduriavimai.. tik va idomu kaip su rukymu,nes KT kiek zinau poveiki mazina ir rukymas..
kiek laiko vartoji? tai ir turi itakos bigsmile.gif o del noro..as noriu sex kol mane uzveda,o anksciau nereikejo nieko uzvesdineti,pati lipdavau ant vyro...  blush2.gif
ir noriu paklaust kiek laiko tu su juo,man pusmetis ar maziau buvo idealu,nieko nejauciau viskas puiku.. o daba viskas islenda,ypac svoris,nes valgau tiek pat o jis kyla ir mane tas labiausia nervina,jauciuosi ne sexy ir aplamai kazkokia...

Apie rukima parasyta "Nerekomenduojamas:
Moterims, turinčioms padidėjusią riziką sirgti tromboze (sirgusioms ar sergančioms širdies ir kraujagyslių ligomis, sergančios sunkia cukrinio diabeto forma, rūkančioms daugiau kaip 15 cigarečių per dieną vyresniame nei 35 metai amžiuje, esant nuolat aukštam kraujospūdžiui), sergančioms ar įtariant lyties organų ar krūtų vėžį, nėščioms ir žindančioms."
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 13, 14:53)

pradejau maziau noreti sex,sumazejo libodo nors ir maza doze hormonu,kunas nebemalonus,anksciau vyras tik prisiliesdavo ir nubegdavo siurpuliukai o daba jau nebe,energijos stoka,nuovargis,ir dar tas pilvas didelis,issiputes pastoviai,svorio didejimas nes po gimdymo maziau sveriau nei dabar,o valgyt tai valgau tai pat.. irzli,nuotaiku kaita,zodziu su vyru barniai nes jis nori o as neypatingai,ziauru kai vyrui duoti tik kad duoti... nekenciu taip elgtis,bet pasitaiko kad jam tiesiog "duodu"
nu kazkokia nesamones,net verkt norisi kai pagalvoji koks mano sudinas gyvenimas.. as nesakau kad tik ziedo ytaka,bet kas gi daugiau???

drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats doh.gif Mesiu, turbūt, aš juos. Lyg apie sidabrinę spiralę galvoju, bet po antrojo vaiko įdėjo tą paprastą, varinę, tai labai gausios mėnesinės buvo - nenoriu net prisiminti, į lauką negalėdavau išeiti. Gal su šita kitaip bus g.gif Reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 02 14, 00:25)

kiek laiko vartoji? tai ir turi itakos bigsmile.gif o del noro..as noriu sex kol mane uzveda,o anksciau nereikejo nieko uzvesdineti,pati lipdavau ant vyro...  blush2.gif

as ji vartoju jau apie metus bigsmile.gif o krutine ir toliau paskauda, tik kaip kada, kai kada stipriai, bet pas mane mastopatija, tai delto turbut g.gif

Atsakyti
Noreciau ir aš pasisakyt savo nuomone apie spirale ax.gif
tokios nepatogios kontracepsijos dar neturejau naudoju dar tik 3sav bet visa laika tepa krauju nuolat pasislenka žemyn ir partneris taip pat jaucia taip kad svarstau ka cia dabar pasirinkti g.gif
Atsakyti