Na taip, jis labai gerai parodė, kaip dirbti su paprasčiausiomis priemonėmis O man tik šiaip viskas įdomu, kas, kaip ir kodėl
Ačiū, mergaitės
Dita, o kur tu mokaisi?
Aš mokausi Vilniuje, rudenį jau baigsiu.Bet atrodo, kad dar labai daug ko nežinau.Rytoj kepsiu granulias pažiūrėsiu kaip seksis
Gal pas Darijų?
Ne, pas Darijų buvau nuėjusi jis toks pasipūtęs ir tiek daug prašo už valandą. Aš mokausi Valakampiuose.
Sveikos, sveiki,
pagaliau isejo ispjaut
varis, sidabras, karneolis
neziurekit i spalvų derini --dazai isdegė ir visai kitokios spalvos gavos
Gosiukai, labai labai gražu Beje, nepatikėsi, bet praeitą savaitę aš irgi išsipjoviau labai panašius auskariukus, kaip tas tavo kur su viduriuku išpjautu Man labai jau kreivi gavos, bet jie man taip prilipo... nešioju ir nesiskiriu su jais
O, klausyk tu žinai, ką nors apie Kalvystės muziejų Klaipėdoje? Mes ten buvom ekskursijoje pas p. Varkalį. Nerealus žmogus, labai daug papasakojo apie varį ir žalvarį, apie akmenis ir šiaip metalus, o paskui dar gavom po apyrankę patys pasidaryt
O, klausyk tu žinai, ką nors apie Kalvystės muziejų Klaipėdoje? Mes ten buvom ekskursijoje pas p. Varkalį. Nerealus žmogus, labai daug papasakojo apie varį ir žalvarį, apie akmenis ir šiaip metalus, o paskui dar gavom po apyrankę patys pasidaryt
[/quote]
šaunu, kad taip. Labai. Yra toks senamiesty , netoli turgelio.
[/quote]
šaunu, kad taip. Labai. Yra toks senamiesty , netoli turgelio.
labai grazu . ir kaip faina, kad glazuruoti iseina
nors as pati turbut esu senamadiska ir asimetrisku auskaru nenesiociau . kaip ir daug ko nenesioju (ir savo wrapintu beveik ne)
bet grazu paziuret i tokias drasias moteriskas
matau reiks tuoj nauja temele kurti
nors as pati turbut esu senamadiska ir asimetrisku auskaru nenesiociau . kaip ir daug ko nenesioju (ir savo wrapintu beveik ne)
bet grazu paziuret i tokias drasias moteriskas
matau reiks tuoj nauja temele kurti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.