Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Na taip, jis labai gerai parodė, kaip dirbti su paprasčiausiomis priemonėmis smile.gif O man tik šiaip viskas įdomu, kas, kaip ir kodėl ax.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif

Dita, o kur tu mokaisi?
Atsakyti
Radau iras ta buda,kai nenaudojamas lydmetalis,bet ten reikia ziureti liepsnos dydi,kazkaip "sunkiau"skamba
Atsakyti
Aš mokausi Vilniuje, rudenį jau baigsiu.Bet atrodo, kad dar labai daug ko nežinau.Rytoj kepsiu granulias smile.gif pažiūrėsiu kaip seksis
Atsakyti
Gal pas Darijų?
Atsakyti
Buvau visai pamirsusi papasakoti apie granuliavima degintoje malkoje(saslams),bandziau...cirkai gavosi biggrin.gif pradejo ziezirbos lakstyti i visad puses,o sidabro vielytes(emiau jau labai plonytes) tik apsilyde.Eksperimentas nepavyko biggrin.gif
Atsakyti
Ne, pas Darijų buvau nuėjusi jis toks pasipūtęs ir tiek daug prašo už valandą. Aš mokausi Valakampiuose.
Atsakyti

Sveikos, sveiki,

pagaliau isejo ispjaut doh.gif blush2.gif

varis, sidabras, karneolis

user posted imageuser posted image

neziurekit i spalvų derini blush2.gif --dazai isdegė ir visai kitokios spalvos gavos doh.gif
Atsakyti
Gosiukai, labai labai gražu 4u.gif Beje, nepatikėsi, bet praeitą savaitę aš irgi išsipjoviau labai panašius auskariukus, kaip tas tavo kur su viduriuku išpjautu smile.gif Man labai jau kreivi gavos, bet jie man taip prilipo... nešioju ir nesiskiriu su jais biggrin.gif

O, klausyk tu žinai, ką nors apie Kalvystės muziejų Klaipėdoje? Mes ten buvom ekskursijoje pas p. Varkalį. Nerealus žmogus, labai daug papasakojo apie varį ir žalvarį, apie akmenis ir šiaip metalus, o paskui dar gavom po apyrankę patys pasidaryt biggrin.gif

Atsakyti
O, klausyk tu žinai, ką nors apie Kalvystės muziejų Klaipėdoje? Mes ten buvom ekskursijoje pas p. Varkalį. Nerealus žmogus, labai daug papasakojo apie varį ir žalvarį, apie akmenis ir šiaip metalus, o paskui dar gavom po apyrankę patys pasidaryt biggrin.gif
[/quote]

bigsmile.gif šaunu, kad taip. Labai. Yra toks senamiesty smile.gif , netoli turgelio. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosiukas: 18 birželio 2009 - 11:53
labai grazu wub.gif . ir kaip faina, kad glazuruoti iseina bigsmile.gif

nors as pati turbut esu senamadiska ir asimetrisku auskaru nenesiociau doh.gif . kaip ir daug ko nenesioju (ir savo wrapintu beveik ne) schmoll.gif
bet grazu paziuret i tokias drasias moteriskas rolleyes.gif

matau reiks tuoj nauja temele kurti ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti