QUOTE (Lune @ 2004 07 09, 13:45) |
O naivuolems galiu tik pasakyti, tikekit tikekit savo vyrais, tos kurios labiausiai tiki, tu daugiausiai ir eina i sona |
Nepakenciu kai zmones viska pagal save matuoja . Mano vyras bledunas, vadinasi visi vyrai - bledunai. O jus visos kvaileles, naivuoles. Cia panasiai kaip "visi vyrai kiaules" arba "visos jos kek***". Nu ne visi/visos Ir aciu Dievui..
Viena moteriske,pasake savo 20m dukrai-"brangioju mano dukrele,pragyvenau su tavo tievu 35met. Buvau istikyma jam visada,pagundos ir pasiulimu buvo daug.Bet maniau,kad gyvenimas svarbesnis uz ana gala.O dabar galiu pasakyt,kad jei zinociau ,kad taip gailesius dabar tu praleistu progu,buciau tikrai nors karta pabandziusi su kitu.Kas is to gero,tik viena by** ir maciusi.Tad dukrele,jei bus tikrai tinkamas vyras,su kurio tau kusdes sirdis praleist naktele,butinai pasinauduok proga!Butinai!"
Galiu pasakyt morala is tu zodziu- Dabar visos moterys kurios sako,kad nekad ir su nekuo,prisiminsit savo zodzius po 30m-40m,tada ir sakykit,kad jus tikrai nenorejot kitu.Neskatinu jusu neistikimybiai,bet tik sakau susimastikit,ar tikrai taip bus visada,kad taip garantotai sakot ta zodi "NE"!
Galiu pasakyt morala is tu zodziu- Dabar visos moterys kurios sako,kad nekad ir su nekuo,prisiminsit savo zodzius po 30m-40m,tada ir sakykit,kad jus tikrai nenorejot kitu.Neskatinu jusu neistikimybiai,bet tik sakau susimastikit,ar tikrai taip bus visada,kad taip garantotai sakot ta zodi "NE"!
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 06:45) |
Viena moteriske,pasake savo 20m dukrai-"brangioju mano dukrele,pragyvenau su tavo tievu 35met. Buvau istikyma jam visada,pagundos ir pasiulimu buvo daug.Bet maniau,kad gyvenimas svarbesnis uz ana gala.O dabar galiu pasakyt,kad jei zinociau ,kad taip gailesius dabar tu praleistu progu,buciau tikrai nors karta pabandziusi su kitu.Kas is to gero,tik viena by** ir maciusi.Tad dukrele,jei bus tikrai tinkamas vyras,su kurio tau kusdes sirdis praleist naktele,butinai pasinauduok proga!Butinai!" Galiu pasakyt morala is tu zodziu- Dabar visos moterys kurios sako,kad nekad ir su nekuo,prisiminsit savo zodzius po 30m-40m,tada ir sakykit,kad jus tikrai nenorejot kitu.Neskatinu jusu neistikimybiai,bet tik sakau susimastikit,ar tikrai taip bus visada,kad taip garantotai sakot ta zodi "NE"! |
Nu gal tai ir galima pritaikyti kokiai jaunutei, kuri su pirmu pasimylejo ir uz jo istekejo. O jei buvo daugiau vaikinu, daugiau draugysciu nei viena, tai tada jau lieki ne viena b...i maciusi. Taigi, nedidelis praradimas buti istikima.
QUOTE (zanet @ 2004 07 14, 08:09) | ||
Nu gal tai ir galima pritaikyti kokiai jaunutei, kuri su pirmu pasimylejo ir uz jo istekejo. O jei buvo daugiau vaikinu, daugiau draugysciu nei viena, tai tada jau lieki ne viena b...i maciusi. Taigi, nedidelis praradimas buti istikima. |
tai apie tai kalbama
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 08:34) | ||||
tai apie tai kalbama |
Tai ner cia ko teketi uz pirmo pasitaikiusio Va, as istekejau ir sh... gavosi. Gavau skirtis ir truputi palakstyti, kad issirinkciau geresni
idealiausia,kai abu jau iki vedybų"išsilakstę" būna ir žino ko nori iš gyvenimo...tada nebėra poreikio keliukų į kairę ieškot, nes žinai, kaip brangiai ir skaudžiai tie paklydimai atsieina...
QUOTE (Carla @ 2004 07 14, 13:03) |
idealiausia,kai abu jau iki vedybų"išsilakstę" būna ir žino ko nori iš gyvenimo...tada nebėra poreikio keliukų į kairę ieškot, nes žinai, kaip brangiai ir skaudžiai tie paklydimai atsieina... |
Nu nezinau,man tai atrodo taip,kad ir atsilakstes zmogus gali eiti i kaire,cia tas pats ,kaip i prieki neprivalgisi...
Sutinku, Natalija, su tavim. Lakstyk jaunysteje nelakstes, bet jei seimoje kasko truksta, tai labai traukia tas gyvenimas salia seimos. Aisku, kad niekas nesuuostu. Kol dar vaikai mazi, tai dar kenti ta nepagarba is vyro puses, stengiesi, o kai vaikai uzauga, pati pamatai kad gyveni verges gyvenima, tada ir.... Skaudu ardyti seima, bet kam kankintis?
QUOTE (zanet @ 2004 07 14, 07:09) | ||
Nu gal tai ir galima pritaikyti kokiai jaunutei, kuri su pirmu pasimylejo ir uz jo istekejo. O jei buvo daugiau vaikinu, daugiau draugysciu nei viena, tai tada jau lieki ne viena b...i maciusi. Taigi, nedidelis praradimas buti istikima. |
Aš būtent tokia jaunutė kuri tik viena b*** yra mačiusi, visai nepritariu aš šitam moralui. Laimingesnė nuo savo neištikimybės tikrai netapčiau, negalėčiau nei vyrui į akis pažiūrėti nei savęs gerbti. Idealistė aš turbūt naivi. Mane mylėjimasis be jausmų visai netraukia, o jei atsiras jausmai kitam vyrui, tai maniškiui jų ko gero nebeliks (tikiosi, kad taip neatsitiks), o jei nebeliks, tai ir tokių santykių nebereikia
Kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad ne vien dvasiniai dalykai vienija seima, bet vienas is svarbiausiu dalyku-seksas, jeigu vyrukas sugebes gerai pamyleti savo zmona-ne viena ne tik kad neis kazkur na lievo, bet net i kita puse nesidairys...
Zodziu:as uz TUKU-TUKU ir kuo dazniau-tuo geriau....
Papildyta @ [mergetime]1089805129[/mergetime]
Meile, jausmai.....o aistra?ar liks ji po 10 bendro gyvenimo metu?....-noretusi aisku, bet labai jau abejoju...siai dienai gal mes visos galim zadeti istikimybe iki grabo lentos, bet ka gali zinoti kas bus po 10 metu?-...tad nespjaukime i sulini...
Zodziu:as uz TUKU-TUKU ir kuo dazniau-tuo geriau....
Papildyta @ [mergetime]1089805129[/mergetime]
Meile, jausmai.....o aistra?ar liks ji po 10 bendro gyvenimo metu?....-noretusi aisku, bet labai jau abejoju...siai dienai gal mes visos galim zadeti istikimybe iki grabo lentos, bet ka gali zinoti kas bus po 10 metu?-...tad nespjaukime i sulini...
rasiau rasiau ir risys nutruko
tai va apie ka as
meile yra ir yra aistra,bet jei tave vyras nemalonina tais malonumais,tai ar ilgai ta meile laikysis?
Arba,vyras tave myli,bet sexas jam yra trecioje vietoje,o tavo organizmas reikalauja daugiau,tai ka-kentek mazule,nukeliausi i dangu
Taip,taip i dangu,nes nuo trukumo sexo moterys serga moteryskom ligom.
As jau sergu,man operuotis reikia,nes neturiu patencialu vyra,pinigu neturiu operacijai,tai ka daryt reikia meiluzio(pastovaus),bet ne...moralas neleidzia,tada bilieka numirt ir vaikus tiegul augina kasnors kitas.
Pagalvokit moterys ar verta tiek auku?
Aisku,jei seimoje yra viskas grazu ir abiems uztenko tos meiles ir sexo.
tai va apie ka as
meile yra ir yra aistra,bet jei tave vyras nemalonina tais malonumais,tai ar ilgai ta meile laikysis?
Arba,vyras tave myli,bet sexas jam yra trecioje vietoje,o tavo organizmas reikalauja daugiau,tai ka-kentek mazule,nukeliausi i dangu
Taip,taip i dangu,nes nuo trukumo sexo moterys serga moteryskom ligom.
As jau sergu,man operuotis reikia,nes neturiu patencialu vyra,pinigu neturiu operacijai,tai ka daryt reikia meiluzio(pastovaus),bet ne...moralas neleidzia,tada bilieka numirt ir vaikus tiegul augina kasnors kitas.
Pagalvokit moterys ar verta tiek auku?
Aisku,jei seimoje yra viskas grazu ir abiems uztenko tos meiles ir sexo.