Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

Natalija, tikrai nenorejau taves uzgauti. Tik nemanau, kad gerai vat taip gasdinti mergicas- atseit, tikekit tikekit, kvaisos, bukit istikimos, tai po to liksit kvailiu vietoj.

Todel ir parasiau ausktesni posta.

Zodziu, mergicos, viskas bus taip, kaip jus norit. Ka noresit- ta pasieksit. Tik viena salyga- saziningai sau pasakyti, ko is tiesu norit. O tada- pirmyn wink.gif .
Atsakyti
Nesijauciu uzgauta,tik nemanau kad kazka baisaus parasiau.
Bet visdelto nemanau kad reikia aklai tiket viskom.
Yra rusu patarle - "на бога надейся,а сам неплошай" biggrin.gif
.Nezinau kodel,bet taip gyvenau ir laukiau kad taip gali nutikt.Bet nutiko su pirmoju.Su antru dar nezinau,nes nesu ideali zmona,vien del to kad net nesistengiu ja but.Nuo pirmos santokos gal jau pasimokiau,nezinau.Bet sitiek metu stengtis nuolat but idealia ir tave uz tai net neivertino gyvendamas su tavim,man buvo skaudu.
O ivertino tik po skirybu,gyvendamas jau su kita wink.gif

Jei jaunos kurios tik istekejo tiki dar meile ,tai yra gerai,tiegul ir stengesi pelnit ta meile ir tobulet kartu su vyru.Nes metams begant,zmones keiciasi,atsiranda dar durnesniu yprociu,kuriu sunku pakeist,pradeda tai nervint ir tada buna barniai ir nesutarimai.
Bet jei i tai ziuret saltai ir priimti zmogu toki koks jis yra,manau ta santoka isliks tokia pat svelni ir grazi kaip ji buvo pradzioje.
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 09, 18:11)
O mums istikimybe yra kone pats svarbiausias dalykas santyiuose. Pazistu save ir zinau, kad budama su mylimu zmgum, negaliu net mastyti apie kazkoki kita, jau ne nekalbant apie demesi, susitikimus, artuma etc.
Zinau ir tai, kad neissitikimybe nebutu atleista. Kaip ir as neatleisciau- nenoriu buti zeminama. Mano mylimas zmogus yra pasakes, kad jei jau taip (tycia ar netycia- alkoholis etc) atsitiktu, kad jis mane isduotu, tai pats iseitu... Tada buvo keista: isduoda ir vietoj to, kad gailetusi, iseina, palieka mane... Bet veliau supratau, kad tai tikriausiai butu vienintele teisinga iseitis, nes teoriskai atleisti imanoma, bet sirdyje... ne . Pamirsti irgi neimanoma. Negaleciau buti su zmogum , zinodama, kad jis mane apgaudinejo su kita...

Will, tai, ką tu parašei, žodis žodin atitinka ir mūsų mintis... Mano ir mano mylimojo. Mes esam apie tai kalbėję, jaučiame vienas kitam stiprius gilius jausmus, tad vieno iš mūsų išdavystė nebūtų atleista... Nei suprasta... Nei pateisinta... Teliktų tik išsiskyrimas... Ir aš manau, kad taip būtų teisinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicci: 10 liepos 2004 - 16:37
QUOTE (Tekila @ 2004 07 10, 14:21)
žanet, jei po penkerių- aštuonerių vedybinio gyvenimo metų aprašytos situacijos nepasikeis- paspausiu tau ranką wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1089462309[[b]*zanet rgetime] [/b]
ale įžvelgiau tokią tendenciją (to ir galima tikėtis): tos moteriškės, kurios dar tik laukiasi vaikelio arba vaikelis labai mažas, yra įsitikinusios, kad negalėtų savo vyrioko išduoti, o vat tos išdykėlės su vedybine patirtim mąsto kitaip... smile.gif wink.gif
Galima tik dar kartą patvirtinti, jog su metais moteris tampa protingesnė biggrin.gif biggrin.gif

Nu taigi turiu as tuos 6,5 metu vedybinio gyvenimo stazo, beje, nesekmingo, bet vis tiek negalejau i sona eiti - genai tokie, matyt laugh.gif
Gal man reikia iki 8 "datraukti", kad pilnai subresciau? g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 10, 16:03)
Natalija, tikrai nenorejau taves uzgauti. Tik nemanau, kad gerai vat taip gasdinti mergicas- atseit, tikekit tikekit, kvaisos, bukit istikimos, tai po to liksit kvailiu vietoj.

Todel ir parasiau ausktesni posta.

Zodziu, mergicos, viskas bus taip, kaip jus norit. Ka noresit- ta pasieksit. Tik viena salyga- saziningai sau pasakyti, ko is tiesu norit. O tada- pirmyn wink.gif .

Nebus taip kaip jus norit, bet bus taip, kaip jau pasirionkot ir kaip tolimesnis gyvenimelis lems. Neteigiu, kad visu musu santykiai ant kiauliskumo pastatyti, bet lengvas, neparanojiskas"gal" turi visada pleventi, vien del saugesnio buvimo. Lygiai, kaip plevena," o kas jei rytojaus nebus?" Ne teiginys, bet kita puse, kuri norime ar nenorime visada salia. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (nicci @ 2004 07 10, 16:38)
QUOTE (Will @ 2004 07 09, 18:11)
O mums istikimybe yra kone pats svarbiausias dalykas santyiuose. Pazistu save ir zinau, kad budama su mylimu zmgum, negaliu net mastyti apie kazkoki kita, jau ne nekalbant apie demesi, susitikimus, artuma etc.
Zinau ir tai, kad neissitikimybe nebutu atleista. Kaip ir as neatleisciau- nenoriu buti zeminama. Mano mylimas zmogus yra pasakes, kad jei jau taip (tycia ar netycia- alkoholis etc) atsitiktu, kad jis mane isduotu, tai pats iseitu... Tada buvo keista: isduoda ir vietoj to, kad gailetusi, iseina, palieka mane... Bet veliau supratau, kad tai tikriausiai butu vienintele teisinga iseitis, nes teoriskai atleisti imanoma, bet sirdyje... ne . Pamirsti irgi neimanoma. Negaleciau buti su zmogum , zinodama, kad jis mane apgaudinejo su kita...

Will, tai, ką tu parašei, žodis žodin atitinka ir mūsų mintis... Mano ir mano mylimojo. Mes esam apie tai kalbėję, jaučiame vienas kitam stiprius gilius jausmus, tad vieno iš mūsų išdavystė nebūtų atleista... Nei suprasta... Nei pateisinta... Teliktų tik išsiskyrimas... Ir aš manau, kad taip būtų teisinga...

Manau, kad istikimybes reiksme nuo zmogaus poziurio, jo morales priklauso. Jei abieju poziuris sutampa, abu stengiasi, tada ir seima buna laiminga smile.gif Linkiu, kad jusiske tokia ir butu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Will, už tavo linkėjimus...
Taip, mūsų požiūriai šiuo klausimu sutampa... Labai norėčiau, kad mūsų šeima būtų laiminga...
Ir visų kitų - taip pat! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicci: 11 liepos 2004 - 10:08
Daug kur girdisi jaunatviskas idealizmas.Metams begant,buitine rutina slopina karstus jausmus.Atrodo,viska jau zinai apie ta zmogu,viskas iskalbeta.Todel buna labai malonu paflirtuoti su svetimu vyriskiu.O del neistikimybes...Pasitaikius progai,nei vienas vyras nespjaus.Moterys tai dar moraliniu stabdziu turi.
Atsakyti
Na apibendrinti ir taikyti taisykles siame reikaliuke"visi vyrai kiaules", "visos moterys linke dorovauti" ir t.t. manau kvailoka, kaip ir pasakineti kaip turetu buti. Nera jokiu taisykliu. Dar. kas vieniems atrodo norma, kitam gali buti visiskas iskrypimas, nesamone. Dristu pasistebeti moteriskaitem besisvaistanciom zodziais:niekada, visada, turi buti... Manau, kad istarus siuos zodzius, salia turetu eiti- man dabar taip atrodo.

Del garantiju siuose reikaluose. As geriau nutylesiu, ka vienas zmogeliukas man pralose garantuodamas uz savo zmonos istikimybe laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (sharka111 @ 2004 07 11, 10:33)
Daug kur girdisi jaunatviskas idealizmas.Metams begant,buitine rutina slopina karstus jausmus.Atrodo,viska jau zinai apie ta zmogu,viskas iskalbeta.Todel buna labai malonu paflirtuoti su svetimu vyriskiu.O del neistikimybes...Pasitaikius progai,nei vienas vyras nespjaus.Moterys tai dar moraliniu stabdziu turi.

Teisingi zodziai thumbup.gif
Kai prie langu atvedziau,tai pamate,kad ir as kazka galiu biggrin.gif Tada pirma karta pamate,kad gali mane prarasti tongue.gif Ir vyriokas padare isvadas ohmy.gif Jau daug metu ,nuo to ivykio gyvenam be nuotykiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (sharka111 @ 2004 07 11, 10:33)
O del neistikimybes...Pasitaikius progai,nei vienas vyras nespjaus.Moterys tai dar moraliniu stabdziu turi.

Tik nereikia sakyti, kad vyrai moraliniu stabdziu neturi! Kiekvienas zmogus turi savo supratima apie morale, nepriklausomai nuo to vyras ji ar moteris.
Atsakyti
Niekas ir nesako,kad vyrai -neturi moraliniu stabdziu tongue.gif Bet mes ,turim uz save pastovet thumbup.gif
Atsakyti