Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

O cia tai tema thumbup.gif Kur kas geriau negu "Kaip jus susitaikete su vyro neistikimybe". wink.gif Sita bent jau linksmesne ir nesukelianti paranojos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 09 liepos 2004 - 21:52
QUOTE (agata @ 2004 07 09, 20:28)
Nu nezinau...apie kitus vyrus ne nepagalvodavau anksciau..

Nu as tai visada apie vyrus galvodavau ir galvosiu... Bet to ir neslepiu... Galu gale as sveika moteriske rolleyes.gif .

Ir dar pasisakysiu rolleyes.gif : labai megstu sakyt (ypac, po poros taureliu rolleyes.gif ) - jei pasinaudosi proga - gailesiesi, jei nepasinaudosi - vis tiek gailesiesi. Tai jau geriau padaryt ir tada gailetis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 07 09, 14:34)
Ar baisus griekas pasidziaugti kito vyro kompanija? Malonu, dziugina, isklausymas, atrakcija, pagaliau karts nuo karto lovyte? Ar nenuima tai streso besikaupiancio namuose del kasdienybiniu neplautu indu ir vyro isalkusio burnojimo, bei vaiku pesimosi?Ar neatpalaiduoja mintys, kad vietoj bumsenimo, del brangiojo ilgo negrizimo is vakarelio, geriau pasidziuginti saldumu nuodemes? Ir tegu nei viena neteigia , kad meiles vyrui, seimai neber. Yra, bet prasiblaskyti, pabegti, pasismaginti, isgirst sau, kad dar esat patraukli , kad dar turit oi kiek neisnaudotu potencialu.Pats "kabinimo"momentas rolleyes.gif .Leistina? Nusaut tokia ar atleist? Nagi mamytes, kokie apmastymai?

Paflirtuoti ir uodega pavyzginti visada smagu, bet pulti i lova man kazkaip neiseina, nes flirtui uztenka geros nuotaikos ir jumoro, o lovai man rekia jausmu wub.gif

Neplauti indai? Nu va, ka tik maniskis suplove, kol as cia mastau, ar galeciau su kitu smileysex.gif wub.gif
Isalkusio vyro burnojimai? Dar neteko girdeti. Tada as galiu isgirsti saldytuvo dureliu darinejima ir puodu tarskejima, o po to dar tokie kvapai pareina... biggrin.gif
Negrizta is vakarelio? Tada ir as negriztu, nes mes abu, o as nevairuoju biggrin.gif
Isgirsti, kad esu patraukli, grazi ir visokia kitokia? Girdziu tai kasdien biggrin.gif
Atsipalaiduoti nuo besipesanciu vaiku? Hm... g.gif Pagalvosiu apie tai po keliu metu, nes dabar mano pirmagimis tik pilvelyje pats su savimi pesasi, o tai visai smagu laugh.gif

Nu kokios dar galetu buti priezastys tapti neistikima ir gadinti savo santykius su vyru? g.gif

As, matyt, is savo tevu paveldejau si bruoza - vienu metu tik vienam atiduoti sirdi ir kuna. Net savo blogieciui pirmajam ex as buvau istikima. Kai tapo gyvenimas per daug cherovas, tiesiog issiskyriau ir pradejau viska is pradziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanet: 09 liepos 2004 - 23:30
QUOTE (Will @ 2004 07 09, 18:11)
Zinau ir tai, kad neissitikimybe nebutu atleista. Kaip ir as neatleisciau- nenoriu buti zeminama. Mano mylimas zmogus yra pasakes, kad jei jau taip (tycia ar netycia- alkoholis etc) atsitiktu, kad jis mane isduotu, tai pats iseitu... Tada buvo keista: isduoda ir vietoj to, kad gailetusi, iseina, palieka mane... Bet veliau supratau, kad tai tikriausiai butu vienintele teisinga iseitis, nes teoriskai atleisti imanoma, bet sirdyje... ne . Pamirsti irgi neimanoma. Negaleciau buti su zmogum , zinodama, kad jis mane apgaudinejo su kita...

tongue.gif Teoretike smartass.gif . Kai atsiras praktikos sugryzk cion wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 09, 18:51)
Pirmas kartas visada buna gedingas biggrin.gif antra karta lig ir nevisai biggrin.gif trecia karta -ai nu gal nieko biggrin.gif
O visi kiti kartai-o kas cia tokio g.gif  laugh.gif

p.s. visi tie kiti kartai po truputi tampa rutina. O tai jau nuobodu g.gif wink.gif

laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 10 liepos 2004 - 00:52
QUOTE (Will @ 2004 07 09, 19:11)
O mums istikimybe yra kone pats svarbiausias dalykas santyiuose. Pazistu save ir zinau, kad budama su mylimu zmgum, negaliu net mastyti apie kazkoki kita, jau ne nekalbant apie demesi, susitikimus, artuma etc.
Zinau ir tai, kad neissitikimybe nebutu atleista. Kaip ir as neatleisciau- nenoriu buti zeminama. Mano mylimas zmogus yra pasakes, kad jei jau taip (tycia ar netycia- alkoholis etc) atsitiktu, kad jis mane isduotu, tai pats iseitu... Tada buvo keista: isduoda ir vietoj to, kad gailetusi, iseina, palieka mane... <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=Bet&v=56">Bet</a> veliau supratau, kad tai tikriausiai butu vienintele teisinga iseitis, nes teoriskai atleisti imanoma, <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=bet&v=56">bet</a> sirdyje... ne . Pamirsti irgi neimanoma. Negaleciau buti su zmogum , zinodama, kad jis mane apgaudinejo su kita...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SUTINKU
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 07 10, 00:45)
tongue.gif Teoretike smartass.gif . Kai atsiras praktikos sugryzk cion wink.gif

Gal ir teoriskai viskas atrodo is sono, bet kai zmogus gerai save pazista, tai virsta praktika smile.gif
As , pvz, NIEKADA NIEKO nepamirstu... wink.gif Mokausi po truputi uzmirsti tai, kas is tiesu yra nereiksminga ir dabar jau nebeturi kartinti mano / musu gyevnimo, bet tai nera taip paprasta wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 09, 18:51)
Pirmas kartas visada buna gedingas biggrin.gif antra karta lig ir nevisai biggrin.gif trecia karta -ai nu gal nieko biggrin.gif
O visi kiti kartai-o kas cia tokio g.gif laugh.gif

tikra tiesa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 07 09, 23:31)
Paflirtuoti ir uodega pavyzginti visada smagu, bet pulti i lova man kazkaip neiseina, nes flirtui uztenka geros nuotaikos ir jumoro, o lovai man rekia jausmu wub.gif

Neplauti indai? Nu va, ka tik maniskis suplove, kol as cia mastau, ar galeciau su kitu smileysex.gif wub.gif
Isalkusio vyro burnojimai? Dar neteko girdeti. Tada as galiu isgirsti saldytuvo dureliu darinejima ir puodu tarskejima, o po to dar tokie kvapai pareina... biggrin.gif
Negrizta is vakarelio? Tada ir as negriztu, nes mes abu, o as nevairuoju biggrin.gif
Isgirsti, kad esu patraukli, grazi ir visokia kitokia? Girdziu tai kasdien biggrin.gif
Atsipalaiduoti nuo besipesanciu vaiku? Hm... g.gif Pagalvosiu apie tai po keliu metu, nes dabar mano pirmagimis tik pilvelyje pats su savimi pesasi, o tai visai smagu laugh.gif

Nu kokios dar galetu buti priezastys tapti neistikima ir gadinti savo santykius su vyru? g.gif

As, matyt, is savo tevu paveldejau si bruoza - vienu metu tik vienam atiduoti sirdi ir kuna. Net savo blogieciui pirmajam ex as buvau istikima. Kai tapo gyvenimas per daug cherovas, tiesiog issiskyriau ir pradejau viska is pradziu.

žanet, jei po penkerių- aštuonerių vedybinio gyvenimo metų aprašytos situacijos nepasikeis- paspausiu tau ranką wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1089462309[/mergetime]
ale įžvelgiau tokią tendenciją (to ir galima tikėtis): tos moteriškės, kurios dar tik laukiasi vaikelio arba vaikelis labai mažas, yra įsitikinusios, kad negalėtų savo vyrioko išduoti, o vat tos išdykėlės su vedybine patirtim mąsto kitaip... smile.gif wink.gif
Galima tik dar kartą patvirtinti, jog su metais moteris tampa protingesnė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Tekila @ 2004 07 10, 15:21)
QUOTE (zanet @ 2004 07 09, 23:31)
Paflirtuoti ir uodega pavyzginti visada smagu, bet pulti i lova man kazkaip neiseina, nes flirtui uztenka geros nuotaikos ir jumoro, o lovai man rekia jausmu  wub.gif

Neplauti indai? Nu va, ka tik maniskis suplove, kol as cia mastau, ar galeciau su kitu  smileysex.gif  wub.gif
Isalkusio vyro burnojimai? Dar neteko girdeti. Tada as galiu isgirsti saldytuvo dureliu darinejima ir puodu tarskejima, o po to dar tokie kvapai pareina...  biggrin.gif
Negrizta is vakarelio? Tada ir as negriztu, nes mes abu, o as nevairuoju  biggrin.gif
Isgirsti, kad esu patraukli, grazi ir visokia kitokia? Girdziu tai kasdien  biggrin.gif
Atsipalaiduoti nuo besipesanciu vaiku? Hm... g.gif Pagalvosiu apie tai po keliu metu, nes dabar mano pirmagimis tik pilvelyje pats su savimi pesasi, o tai visai smagu  laugh.gif

Nu kokios dar galetu buti priezastys tapti neistikima ir gadinti savo santykius su vyru?  g.gif

žanet, jei po penkerių- aštuonerių vedybinio gyvenimo metų aprašytos situacijos nepasikeis- paspausiu tau ranką wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1089462309[[b]*Natalija rgetime] [/b]
ale įžvelgiau tokią tendenciją (to ir galima tikėtis): tos moteriškės, kurios dar tik laukiasi vaikelio arba vaikelis labai mažas, yra įsitikinusios, kad negalėtų savo vyrioko išduoti, o vat tos išdykėlės su vedybine patirtim mąsto kitaip... smile.gif wink.gif
Galima tik dar kartą patvirtinti, jog su metais moteris tampa protingesnė biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif as 11metu gyvenau su pirmu vyru,kokius 3-4metus i vyra ziurejau kaip i Dieva laugh.gif isiziuojus laugh.gif

O kaip prajejo 4-7metai,jau svajodavau apie meile ir svelnuma,romantika darydavau kas antra savaite jam,vynas,zvakes,vakarene.... ir naktis laugh.gif tik mano diedas uzmigdavo jau po diserto laugh.gif iki meiles nakties net nedatraugdavo laugh.gif

Tada jau pradejau dairytis i kitus vyrus,nors demesio is kitu vyru nekada man nepritrugdavo.
Nu ir viena graze diena sutikau vaikina,kuris nebuvo vedes(o tai reiskia ,kad svetimos seimos neardziau).
Mes su jo bendravom 3metus.Kol jis neisvaziavo i Vokietije.
Tai va,ka noriu pasakyt,buvau rami ir mylinti savo seima,nes stresus nuimdavo meiluzis,nuo to nepasikeite man jausmai savo vyrui,o tik sustiprino.
Mano ex vyras nebuvo svelnus ir demesingas man,jis daug laiko pralesdavo su savo tevais kaime.Kol neturejau draugo,kankindavausi del to,kad vyras skyre ne man demesi o savo tevams.O kai radau uzsiemima(nes pavargau kovot su ex vyru,del silumos ir demeso sau),nurimau ir susitaikiau su likimu.
Bet jei mano exvyras mano butu protingas zmogus ir stengtusi kazka pakeist musu gyvenime,gyvenciau su jo ir toliau(nes ji mylejau) ir nepalikciau jo.
Bet deja,gyvenime tenka daznai rinktis kazka ir aukotis del kazko.
Atsakyti
Na kaip norejau nebesikisti... Bet po sito Natalijos posto turiu parasyti, ypac toms, kurios neseniai istekeje.

Tai vat, Natalijos gyvenimas ir patirtis yra TIK JOS patirtis. Kiekvienos moters vedybinis gyvenimas skirtingas. Nera jokiu taisykliu apie santykiu atsalima.

Sakau nuosirdziu nuosirdziausiai- beveik po 10 m. santuokos myliu savo vyra, esu tikrai jo mylima. Mes kartais net aiktelim, kai metus paskaiciuojam- nesitiki, kad jau tiek laiko praejo.

Kokie bus tie santykiai seimoje, priklauso nuo sutuoktiniu.

Abu esam istikimi, ir tikrai nesiruosiam tapti tokiais balvonais, kurie del keliolikos minuciu ant galines automobilio sedynes su svetimu nubraukia metu metus pasitikejimo, atvirumo, nuosirdumo, meiles.

Ir dar pasakysiu juoka biggrin.gif - mes abu ... neflirtuojam smile.gif . Mes megstam pajuokauti, pakalbinti padavejus, pardavejus parduotuvej, kaimynus, dar kazka- bet be jokiu flirtavimo uzmaciu. Mums tai daugiau reikalinga del saves- pasitikrinti, ar sugebi greitai ir smagiai sureaguoti, pataikyti i desimtuka.

O uodegu nevizginame, nei as, nei vyras. Kvaila kazkaip. Plius, tai butu nepagarba ne tik savam sutuoktiniui, bet ir "aukos" sutuoktiniui ar draugui. As pries savo vyra uodega pustau tongue.gif .

Ir, galu gale, man is vis nemalonu matyti, kaip kokia liuska kvailai staiposi pries kokius balvonus, lybinasi be jokio turinio, ploksciai taip (flirtas, atseit g.gif )- visoms moterims marke musa tokios asabos. laugh.gif
Atsakyti
Prie ko cia flirtas,as neflirtoju gatvese ir parduotuvese ar dar besas zino kur.
Tau norge pasiseke su vyru,sveikinu su to.
Neskatinu neistikimybiai,bet tik pasisakiau apie tai kaip gyvenau.
Ir kodel butent ant galines sedines masinoje,juk yra ir kitu vietu-patogesniu biggrin.gif moteliai ir vesbuciai. biggrin.gif
Kiekvienas gyvena savo gyvenima,kiekvienam gyvenimas diktoja savo saligas.
Manai man buvo dziugu taip gyvent,kai kas sestadieni vyras isvaziuodavo is namu pas tevus ir grizdavo tik pirmadieni vakare jau is darbo.
Jis skaite ,kad motina ji pagimde,tai jis turi jai visa gyvenima uz tai dirbt.
Nemanau,kad as kazka propogoju cia savo rasymu apie savo gyvenima.
Buciau kvaila jei dar gyvenciau iki siol su savo vyru,nes nuo to kentejo vaikai,kos pavyzdis jiems buvo?
Yra taip,kad zmones pragyvena kelis metus ir supranta ,kad jie yra svetimi,vienas kitam neidomus.Gyvena del vaiku,turi meiluzius abu,taip daugeliu seimu gyvena pas mus Lietuvoje.Nereikia neigti sita fakta.
Kam pasiseka,kam ne.
Kiekvienas svajoja pragyvent su savo isrinktoju visa gyvenima ir jausti tam zmogui ne tik pagarba bet ir meile ir potrauki.
Kazkada ir as svajojau apie tai,kad nugyvensiu savo mylimu zmogum iki senatves,bet deja mano likimas kitoks buvo ir misija mano sioj zemei kitokia.
Atsakyti