as savo vyrui esu pasakius, kad butinai man pasakytu, jei ka nors 'iskres', o jis savo ruoztu pasake, kad jis to nenoretu zinot, kad niekaip neissiduociau. bet jei zmogus masto, kad jis pats to nenoretu zinoti, argi jis man sakys??? o as to ir bijau - nu nueis na lievo, nu pasakys, as zinosiu, bet bus lengviau, nes is karto pasake. nueis ir nepasakys, o as is ko nors kito suzinosiu, ar pasakys po n metu - jau tada tai man bus ne kas - kaip tam senukui is filmo.
O mums istikimybe yra kone pats svarbiausias dalykas santyiuose. Pazistu save ir zinau, kad budama su mylimu zmgum, negaliu net mastyti apie kazkoki kita, jau ne nekalbant apie demesi, susitikimus, artuma etc.
Zinau ir tai, kad neissitikimybe nebutu atleista. Kaip ir as neatleisciau- nenoriu buti zeminama. Mano mylimas zmogus yra pasakes, kad jei jau taip (tycia ar netycia- alkoholis etc) atsitiktu, kad jis mane isduotu, tai pats iseitu... Tada buvo keista: isduoda ir vietoj to, kad gailetusi, iseina, palieka mane... Bet veliau supratau, kad tai tikriausiai butu vienintele teisinga iseitis, nes teoriskai atleisti imanoma, bet sirdyje... ne . Pamirsti irgi neimanoma. Negaleciau buti su zmogum , zinodama, kad jis mane apgaudinejo su kita...
Zinau ir tai, kad neissitikimybe nebutu atleista. Kaip ir as neatleisciau- nenoriu buti zeminama. Mano mylimas zmogus yra pasakes, kad jei jau taip (tycia ar netycia- alkoholis etc) atsitiktu, kad jis mane isduotu, tai pats iseitu... Tada buvo keista: isduoda ir vietoj to, kad gailetusi, iseina, palieka mane... Bet veliau supratau, kad tai tikriausiai butu vienintele teisinga iseitis, nes teoriskai atleisti imanoma, bet sirdyje... ne . Pamirsti irgi neimanoma. Negaleciau buti su zmogum , zinodama, kad jis mane apgaudinejo su kita...
QUOTE (uola @ 2004 07 09, 05:34) |
Ar baisus griekas pasidziaugti kito vyro kompanija? Malonu, dziugina, isklausymas, atrakcija, pagaliau karts nuo karto lovyte? Ar nenuima tai streso besikaupiancio namuose del kasdienybiniu neplautu indu ir vyro isalkusio burnojimo, bei vaiku pesimosi?Ar neatpalaiduoja mintys, kad vietoj bumsenimo, del brangiojo ilgo negrizimo is vakarelio, geriau pasidziuginti saldumu nuodemes? Ir tegu nei viena neteigia , kad meiles vyrui, seimai neber. Yra, bet prasiblaskyti, pabegti, pasismaginti, isgirst sau, kad dar esat patraukli , kad dar turit oi kiek neisnaudotu potencialu.Pats "kabinimo"momentas .Leistina? Nusaut tokia ar atleist? Nagi mamytes, kokie apmastymai? |
Sis Tavo parasymas skamba kaip reklaminis tekstukas is kokio zurnaliuko ar TV/radijo .
Jei rimtai, man tokioj situacijoj, kuria aprasei, gal ir butu kazkokio noro ieskoti "romantikos" kitur... Pas mus seimoj tokiu scenariju tiesiog nebuna . Noreciau tiketi, kad ir nebus .
QUOTE (kristaly @ 2004 07 09, 15:47) |
O rimtai, tai yra buve atveju, kai vienas vakaras, lengvas flirtas ir atrodo zeme slysta is po koju. Bet matyt, nebuvo dar visiskai isslydus is po koju, kad susigundyciau:hm. |
O kam nebuvo? Tiktai yra riba, kurios perzegt NENORIU. Ja perzengus butu paprasciausiai geda pries savo vyra.
QUOTE (Smurka @ 2004 07 09, 13:30) |
NIEKADA nereikia prisipazinti. |
Butent! Temoj apie susizavejima kitu jau rasiau, kad svarbiausia niekada su niekuo apie tai nesneketi, nes tai, ka pasakysi, veliau gali buti panaudota pries tave.
o i neistikimybes tema turiu tik viena posaki: "Niekada nesakyk niekada"
As buvau neistikima savo buvusiam draugui. Tai buvo jau tada, kai musu santykiai buvo laaaaaaaaaaabai paslije. Tas zmogus mane labai trauke, buvo vyrenis. Kai pasiryzau ,,tai" padaryti jis klause ar nesigailesiu. Sakiau, kad ne, bet galvojau, kad labai gailesiuos, griaus sazine. Deja, to NEBUVO. Jauciausi puikiai, tikra moterimi. Jis leido man suprasti, kas yra tikras vyras. Po to karto savo durnelio pradejau dar labiau nevertint.
Po viso to po 1 metu mes issiskyreme.
Tas zmogus, mano buves meiluzis yra mano puikus draugas, kai jis grista (gyvena kitoje salyje) visada susitinkam, jis sako, kad gerai padariau, kad su anuo issiskyriau. Dabar jis vedes ir turi vaiku, as taip pat. Mes paisdziaugiam savo laimem ir nebeliko jokio fizinio potraukio tarp musu.
O savo vyro negaleciau isduot. Bent jau dabar taip manau. Per daug jis man geras. Zinau, ad nezmoniskai ji iskaudinciau, jei taip padaryciau. Tiesiog as ji gerbiu.
Be to tiesiog nenoriu kitu. Nera man patrauklesnio vyro uz ji. Brrrrr neisivaizduoju, kad dabar mane kas nors kitas buciuotu.
Po viso to po 1 metu mes issiskyreme.
Tas zmogus, mano buves meiluzis yra mano puikus draugas, kai jis grista (gyvena kitoje salyje) visada susitinkam, jis sako, kad gerai padariau, kad su anuo issiskyriau. Dabar jis vedes ir turi vaiku, as taip pat. Mes paisdziaugiam savo laimem ir nebeliko jokio fizinio potraukio tarp musu.
O savo vyro negaleciau isduot. Bent jau dabar taip manau. Per daug jis man geras. Zinau, ad nezmoniskai ji iskaudinciau, jei taip padaryciau. Tiesiog as ji gerbiu.
Be to tiesiog nenoriu kitu. Nera man patrauklesnio vyro uz ji. Brrrrr neisivaizduoju, kad dabar mane kas nors kitas buciuotu.
QUOTE (Natalija @ 2004 07 09, 19:51) |
Pirmas kartas visada buna gedingas antra karta lig ir nevisai trecia karta -ai nu gal nieko O visi kiti kartai-o kas cia tokio |
***** , nu negaleciau ... Nors nesakau, kad jeigu pasitaikytu "tinkamoj vietoj tinkamu laiku" koks bicas, nebutu jokiu tokiu minciu ...
Mane jauciu sazine uzgrauztu jei isduociau savo vyra..... Ir as nenoreciau, kad su manim taip pasiielgu. Mes buvom kalbeje, kad jei jau busim kursi nors neitikimas, tai kartu gyvenimo nebus.... Nesitaikysim ne vienas su neistikimybe
Nu nezinau...apie kitus vyrus ne nepagalvodavau anksciau..bet dabar...kai vyras tik dirba, ir daugiau nieko, kai dingo buvusi romantika, kai liko tik kasdienybe...Aisku sutariam puikiai...BEt...velnias zino kaip butu, jei koks labai labai fainas, protingas, patrauklus...atsirastu...tik matyt as arba nekaip atrodau, arba per daug rimta esu, kad jokiu pasiulymu na lieva man niekas nesiulo....NA NESIULO IR TIEK...O IR SITUACIJU JOKIU NESUSIDARO...GAL IR ACIU DIEVUI...MAZIAU GALVOS SKAUSMO...Kazkada tikejau, kad meile gali islikti visa gyvenima, o dabar po 5 santuokos gyvavimo metu manau, kad praejus aistrai, lieka bent musu seimoje tik pagarba ir prisirisimas....o taip dar norisi kazko svaiginancio...kad ir su savo vyru...ech...
QUOTE (agata @ 2004 07 09, 21:28) |
Nu nezinau...apie kitus vyrus ne nepagalvodavau anksciau..bet dabar...kai vyras tik dirba, ir daugiau nieko, kai dingo buvusi romantika, kai liko tik kasdienybe...Aisku sutariam puikiai...BEt...velnias zino kaip butu, jei koks labai labai fainas, protingas, patrauklus...atsirastu...tik matyt as arba nekaip atrodau, arba per daug rimta esu, kad jokiu pasiulymu na lieva man niekas nesiulo....NA NESIULO IR TIEK...O IR SITUACIJU JOKIU NESUSIDARO...GAL IR ACIU DIEVUI...MAZIAU GALVOS SKAUSMO...Kazkada tikejau, kad meile gali islikti visa gyvenima, o dabar po 5 santuokos gyvavimo metu manau, kad praejus aistrai, lieka bent musu seimoje tik pagarba ir prisirisimas....o taip dar norisi kazko svaiginancio...kad ir su savo vyru...ech... |
Butent mazule,butent!!!norisi romantikos ,aistros!!!