Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

QUOTE (norge @ 2004 07 09, 11:21)

Maciau tik tiek. Nezinau, nei kaip prasidejo filmas, nei kaip baigesi. Bet sios scenos tiesiai i desimtuka.

Zinoma, kad i desimtuka. NIEKADA nereikia prisipazinti.
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 09, 11:27)
Jis visada man kartoja-jei tau taip atsitiks,nesakik ir neissiduok,man sidies nedraskik..

Tie patys žodžiai.
Mano vyras sako taip pat. Gal tik papildo sakiniu: "jei nori su manimi gyventi".
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 07 09, 14:31)
Tie patys žodžiai.
Mano vyras sako taip pat. Gal tik papildo sakiniu: "jei nori su manimi gyventi".

biggrin.gif jie gudrus yra,o as nenoreciau girdiet is vyro prisipazinimo,as pajusiu pati.
Atsakyti
As irgi sutinku, kad nuklysti zmogiska wink.gif Ne velnio neatsispirciau, jeigu man pasitaikytu toks.....na toks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vyrui nesakyciau ir bandyciau neissiduoti, gal sazine pagraustu, bet greit ir praeitu. Aisku nenoreciua, kad tai peraugtu i pastovius santykius. Nes mano vyras toks, kurio ieskojau heart.gif wub.gif
Bet zinant vyru patiniska prigimti, nesigaileciau jei ir man taip atsitiktu tongue.gif

O naivuolems galiu tik pasakyti, tikekit tikekit savo vyrais, tos kurios labiausiai tiki, tu daugiausiai ir eina i sona laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Man gyvenimas smarkiai smegenus praplovė - nėra ištikimų VYRŲ!
O aš eidavau "na levo" tik turėdama jausmus ir vėliau palikama išduotąjį...
O dabar esu laiminga ir vėl auginanti viltį, kad šį kartą nei aš, nei mano mylimas TAIP neįskaudinsime vienas kito (net vienas kitam nežinant)...
Atsakyti
Ar baisus griekas pasidziaugti kito vyro kompanija? Malonu, dziugina, isklausymas, atrakcija, pagaliau karts nuo karto lovyte? Ar nenuima tai streso besikaupiancio namuose del kasdienybiniu neplautu indu ir vyro isalkusio burnojimo, bei vaiku pesimosi?Ar neatpalaiduoja mintys, kad vietoj bumsenimo, del brangiojo ilgo negrizimo is vakarelio, geriau pasidziuginti saldumu nuodemes? Ir tegu nei viena neteigia , kad meiles vyrui, seimai neber. Yra, bet prasiblaskyti, pabegti, pasismaginti, isgirst sau, kad dar esat patraukli , kad dar turit oi kiek neisnaudotu potencialu.Pats "kabinimo"momentas rolleyes.gif .Leistina? Nusaut tokia ar atleist? Nagi mamytes, kokie apmastymai?

Atsakyti
O aš nesupratau..Koks klausimas ar tik apie kabinimo momentą ar ir apie kabinimo pasekmes - seksą su kitu???

O šiaip, tokie dalykai priklauso nuo kiekvieno žmogaus. Man atrodo, kad leistinas saikingas flirtas ir nuoširdi draugystė. Aš matot tikiu vyro ir moters draugyste be pašalinių minčių smile.gif Ten kur painiojasi instinktai man asmeniškai nebepriimtina...
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 07 09, 14:39)
O aš nesupratau..Koks klausimas ar tik apie kabinimo momentą ar ir apie kabinimo pasekmes - seksą su kitu???

O šiaip, tokie dalykai priklauso nuo kiekvieno žmogaus. Man atrodo, kad leistinas saikingas flirtas ir nuoširdi draugystė. Aš matot tikiu vyro ir moters draugyste be pašalinių minčių smile.gif Ten kur painiojasi instinktai man asmeniškai nebepriimtina...

Nu taks klausimas ir apie tai ir apie tai. Et nesupratuole, taip stengiaus graziai isdestyt mad.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vat mano vyras irgi neatleistu buten tu "mechaniniu judesiu" lovoj su kitu vyru. O dvasine neistikimybe jiems nesuprantama, galbut del to ir nepyksta g.gif. As turejau ir turiu drauga, su kuriuo man tiesiog malonu bendrauti, vyras susitaikes su ta mintim ir jokiu pasaliniu minciu jam nekyla, nors galbut nera baisiausiai suzavetas. O fizine neistikimybe man turbut negresia biggrin.gif. Per dau save matyt myliu, kad barstyciau kam papuola laugh.gif. O rimtai, tai yra buve atveju, kai vienas vakaras, lengvas flirtas ir atrodo zeme slysta is po koju. Bet matyt, nebuvo dar visiskai isslydus is po koju, kad susigundyciau:hm.
Atsakyti
O mano atveju,neiseina nekada su vyrais but tik draugais,butinai nuo draugystes vyrai lenke minti ir prie sexo,kiek jau esu doh.gif tokiu atsikraciusi.
Man vyras leidzia turet vyrus-draugus,bet jis pats sako man,kad nebus taip,juk vyrai sale manes sunkiai pradeda mastit biggrin.gif nes kita smegenu dalys kitoje galvoje pradeda harmonus leist .
Atsakyti
Istikimu vyru beveik nera......nu labai labai vienetiniai variantai....istikimu moteru irgi nera laugh.gif Galbut jos tik moka labiau atsispirt tai pagundai...moka ta aistra, staiga iplieksta svetimo vyro, uzgniauzti savyje, nepasiduoti jai......nuvyti ja salin.Bet gi ne visos wink.gif
Taigi praktiskai visi mes vienodi rolleyes.gif
Atsakyti
Nenutuokiau aš, kad ateis ta diena
Kai saulę atstos tavo šypsena
Kai širdį užlies tavo meilės banga
Nenutuokiau aš, kad prabudus ryte
Lauksiu dienos, nes tu būsi šalia
Tavo akys, būtis, šypsena erdvėje
Jaudins, lyg pirmą kartą matyčiau tave....

Vyrą myliu labai.
Bet buvo metas, kai šitie žodžiai buvo skirti ne jam...
Atsakyti