QUOTE(indrealex @ 2009 03 16, 10:56)
Kam tuomet reikalinga tokia tema , jei tai - tik seksas ar lytinis aktas ne su teisėtu(oficialiu) sutuoktiniu ar mylimuoju ? Iš kur tuomet atsirado tokių veiksmų pavadinimai "neištikimybė" , "išdavystė"?
Tuokiantis prisiimami ir moraliniai įsipreigojimai kurie sekso ne su teisėtu sutuoktiniu metu pažeidžiami. iš to ir išdavystė.
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 10:58)
Tuokiantis prisiimami ir moraliniai įsipreigojimai kurie sekso ne su teisėtu sutuoktiniu metu pažeidžiami. iš to ir išdavystė.
O koks esminis skirtumas tarp vyro neištikimybės ir moters neištikimybės ?Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 03 16, 10:58)
Šios sąvokos anksčiau buvo naudojamos tam tikroms žmogaus savybėms apibrėžti. Nebelikus savybių nebereikia ir pavadinimų.
Manote , kad nebėra tokios savybės kaip "ištikimybė" ?QUOTE(indrealex @ 2009 03 16, 10:09)
Manote , kad nebėra tokios savybės kaip "ištikimybė" ?
Na kaip... sąvoką dar naudoja kas kur netingi - vat sakoma, kad vartotojai yra ištikimi tam tikram produktui...
Bet to, ką ši sąvoka apibrėžtų nebėra. Kad lengviau būtų priimti šį faktą prisiminkite tokį užmirštą dalyką kaip "garbė".
QUOTE(Medinis @ 2009 03 16, 11:11)
Na kaip... sąvoką dar naudoja kas kur netingi - vat sakoma, kad vartotojai yra ištikimi tam tikram produktui...
Bet to, ką ši sąvoka apibrėžtų nebėra. Kad lengviau būtų priimti šį faktą prisiminkite tokį užmirštą dalyką kaip "garbė".
Tai gal vis tik "užmirštą" , bet ne "išnykųsį" ?Bet to, ką ši sąvoka apibrėžtų nebėra. Kad lengviau būtų priimti šį faktą prisiminkite tokį užmirštą dalyką kaip "garbė".
QUOTE(indrealex @ 2009 03 16, 11:09)
O koks esminis skirtumas tarp vyro neištikimybės ir moters neištikimybės ?
Mano manymu tas, kad vyrui tai dažnai būna tiesiog fizinio poreikio patenkinimas, o moters neištikimybė dažnai sąlygota ne tik fizinių veiksnių. Pagaliau, vyras įeina į kitą kūną, moteris į savo priima.
QUOTE(Medinis @ 2009 03 16, 11:28)
Ar šie žodžiai vienas kitam prieštarauja?
"Užmirštą" kartais-netyčia-per klaidą galima prisiminti . "Išnykęs" lyg ir nebeegzistuoja...Nors , kita vertus , dinozaurai išnykę , bet mes jų nepamiršome...Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 11:30)
Mano manymu tas, kad vyrui tai dažnai būna tiesiog fizinio poreikio patenkinimas, o moters neištikimybė dažnai sąlygota ne tik fizinių veiksnių. Pagaliau, vyras įeina į kitą kūną, moteris į savo priima.
O , jei niekas niekur "neįeina" , niekas nieko "nepriima"? Na, tik šiaip "pasiglostinėja"...QUOTE(indrealex @ 2009 03 16, 11:41)
"Užmirštą" kartais-netyčia-per klaidą galima prisiminti . "Išnykęs" lyg ir nebeegzistuoja...Nors , kita vertus , dinozaurai išnykę , bet mes jų nepamiršome...
Papildyta:
O , jei niekas niekur "neįeina" , niekas nieko "nepriima"? Na, tik šiaip "pasiglostinėja"...
Papildyta:
O , jei niekas niekur "neįeina" , niekas nieko "nepriima"? Na, tik šiaip "pasiglostinėja"...
Tada priklauso nuo to ar tai tiesiog fizinio kontakto trūkumas ar kažkokio jausmo buvimas.
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 11:56)
Tada priklauso nuo to ar tai tiesiog fizinio kontakto trūkumas ar kažkokio jausmo buvimas.
Aš tiesiog manau , kad nėra jokio skirtumo tarp vyro neištikimybės ir moters neištikimybės . Visi anatominiai-fiziologiniai lyčių skirtumai egzistuoja ir be to įvykio , kuris įvardijamas "neištikimybe" .QUOTE(indrealex @ 2009 03 16, 12:07)
Aš tiesiog manau , kad nėra jokio skirtumo tarp vyro neištikimybės ir moters neištikimybės . Visi anatominiai-fiziologiniai lyčių skirtumai egzistuoja ir be to įvykio , kuris įvardijamas "neištikimybe" .
O aš manau kad yra. Moteriai kontaktas su kitu vyru paprastai reikšmingesnis dalykas