Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 22:37)
biggrin.gif tai dar kartą pakartok, kas tau svetimas, hedoizmas - filosofija nagrinėjanti malonumą, ir asmeninės malonumo motyvacijos kriterijus... Sakau, kad interpretuoji nytudy  tongue.gif

Tai tu čia mane sintaksės mokai, ar išsikalinėji iš mano kalbos raiškos? Puikiausiai suvokei, ką noriu pasakyti ir nepradėk. Šnekamojoje kalboje normalu sakyti- hedonizmo nepripažįstu, hedonizmas - ne prie širdie ir pan.
Filosofija ne prie širdies, o mes visi remiamės viena, ar kita filosifija ir pagal ją gyvenam, jei to net nesuvokiam. Čia ne filosofijos, ezoterikos , ar koks skyrelis, panaudojau terminą, kad nereikėtų rašyti apie tai keliais sakiniais.Tai norėjai suvartyti ir labai protingu pasirodyti, a ne?

Blem, net pagooglinau..

hedonizmas (Filosofija) - terminas, apibrėžiantis malonumą, kaip aukščiausią siekiamybę arba, pagal etikos formuluotę, „bet kas, kas teikia malonumą, yra teisinga“.

Nu? Aukščiausia siekiamybė- tai ar ne taip rašiau?

stupid.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 02 24, 10:35)
Moterys nedaznai asocijuoja meile su tarpukoju..

drinks_cheers.gif
Aš tai išvis neasocijuoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 24 vasario 2009 - 17:46
"Gyvent be meilės galiu. Taip net ramiau. Mažiau išlaidų, nuostolio, sakyčiau. Bet, vis tik, man svarbiau - pagarba, supratimas ir realybės gilesnis suvokimas. "
(Citata. "Aš tik aš")

Matai, kaip skirtingai mes meilę suprantam. mirksiukas.gif

Man meilė nieko nekainuoja, neneša nuostolių.O kuo ji tau nuostolinga? Moki tu už ją, ar perki? bigsmile.gif

Mane meilė dvasiškai praturtina ir daro mano gyvenimą džiugesniu.

Išlaidos, nuostolis..balansas..bene buhalteris būsi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 24 vasario 2009 - 21:13
Kad ir kaip moteris myletu vyra,jei lovoje blogai,anksciau ar veliau, bus ir neistikimybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deira27 @ 2009 03 14, 20:08)
Kad ir kaip moteris myletu vyra,jei lovoje blogai,anksciau ar veliau,  bus ir neistikimybe  ax.gif

arba skyrybos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 03 15, 12:21)
arba skyrybos.  unsure.gif

Kadangi dauguma pasižada "iki mirtis juos išskirs", tai jūs apie mirtį rašote?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 13:22)

o jei nesusituokes baznycioj? Tai prie ko tada mirtis? Tada tik skyrybos
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 03 15, 12:44)
o jei nesusituokes baznycioj? Tai prie ko tada mirtis? Tada tik skyrybos

Tuomet santuokos nutraukimas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 13:46)
Tuomet santuokos nutraukimas.

Kaip graziai pasakyta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 03 15, 14:22)
Kaip graziai pasakyta  tongue.gif
Įtariu , kad stengėsi ne gražiai pasakyti , bet - tiksliai .

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 13:22)
Gal kartais Jūs žinote , ar bent jau numanote , kuo skiriasi vyro ir moters neištikimybė ?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 15, 14:41)
Gal kartais Jūs žinote , ar bent jau numanote , kuo skiriasi vyro ir moters neištikimybė ?

Nei vyro, nei moters neištikimybės kitam žmogui nėra. Pasakyti skirtumus tarp to, ko nėra aš negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 16:05)
Nei vyro, nei moters neištikimybės kitam žmogui nėra. Pasakyti skirtumus tarp to, ko nėra aš negaliu.
Ačiū . Man priimtinos tokios mintys . Tik niekaip negaliu išsiaiškinti , kaip pavadinti tai , ką žmogus "nuveikia" ne su teisėtu sutuoktiniu(-e) ar mylimuoju (-ąja)...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 15, 16:30)
Tik niekaip negaliu išsiaiškinti , kaip pavadinti tai , ką žmogus "nuveikia" ne su teisėtu sutuoktiniu(-e) ar mylimuoju (-ąja)...

Jūs apie seksą kalbat? Kam tos kabutės? Jūs raustate, kai tenka sakyti žodį seksas? Tuomet vadinkite tai lytiniais santykiais.
Išsiaiškinom?
Atsakyti