QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 21:30)
Nu gerai. Viskas pagal tave. Meilėje gyvenat gyvenat, gyvenat gyvenat, mylitės mylitės , op ir tau prostata kojas užverčia , ar kas panašaus -avarija, ar kas... ir tu- impotentas.
Tai su meile jau py....c, a ne? Nu, jau viskas? Nu vistiek, rankytės tai rankytės,o normalaus įrankio kaip ir nėr. Nu - ne taip, kaip buvo-taip jau nepatenkini , tai......? Gyvent neįmanoma? Nereikia? Visus metus, dešimtmečius iki to- braukt raudonu tušinuku?
Seksas yra cool.
Seksas yra fantastika.
Nu,bet užmuškit mane, mačiau jau gyvenimo nemažai- nėra ir negali jis būti GYVENIMO ESME
Tai su meile jau py....c, a ne? Nu, jau viskas? Nu vistiek, rankytės tai rankytės,o normalaus įrankio kaip ir nėr. Nu - ne taip, kaip buvo-taip jau nepatenkini , tai......? Gyvent neįmanoma? Nereikia? Visus metus, dešimtmečius iki to- braukt raudonu tušinuku?
Seksas yra cool.
Seksas yra fantastika.
Nu,bet užmuškit mane, mačiau jau gyvenimo nemažai- nėra ir negali jis būti GYVENIMO ESME
O kas tamstai sakė, kad seksas yra nepajudinamas postamentas, be kurio neįmanoma gyvent DRAUGE? Reikšdamas mintį, aš reagavau į vienos pasisakytojos nuostatą. Ir nesiplėsdamas. Tačiau argumentuot nelaimės pasekmėmis yras nekorektiška. Tokio konteksto nebuvo. Tokiomis aplinkybėmis ir diskusija kita, ir argumentai - taipogi. Aukojimosi aplinkybės yra ypatingos, ir tik nereikia suplakt visko į vieną.
O gyvenimo esmė, nelabai jos ir yra. Gyvybiškumas nuosavas tik. Ir baisulinis instinktas palikt savo kopiją. Visa kita - miglota ir apgaulinga erezija, iliuzija, nors ir labai pastebima. Pasidairyk į nebylią gamtą, kokia ten esmė, a? Užaugt ir suėst, arba būt suėstam...