Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 21:30)
Nu gerai. Viskas pagal tave. Meilėje gyvenat gyvenat, gyvenat gyvenat, mylitės mylitės , op ir tau prostata kojas užverčia , ar kas panašaus -avarija, ar kas... ir tu- impotentas.  doh.gif
Tai su meile jau py....c, a ne? Nu, jau viskas? Nu vistiek, rankytės tai rankytės,o normalaus įrankio kaip ir nėr. Nu - ne taip, kaip buvo-taip jau nepatenkini , tai......? bigsmile.gif  Gyvent neįmanoma? Nereikia? Visus metus, dešimtmečius iki to- braukt raudonu tušinuku?

Seksas yra cool.  bigsmile.gif
Seksas yra fantastika. bigsmile.gif
Nu,bet užmuškit mane, mačiau jau gyvenimo nemažai- nėra ir negali jis būti GYVENIMO ESME  schmoll.gif

O kas tamstai sakė, kad seksas yra nepajudinamas postamentas, be kurio neįmanoma gyvent DRAUGE? Reikšdamas mintį, aš reagavau į vienos pasisakytojos nuostatą. Ir nesiplėsdamas. Tačiau argumentuot nelaimės pasekmėmis yras nekorektiška. Tokio konteksto nebuvo. Tokiomis aplinkybėmis ir diskusija kita, ir argumentai - taipogi. Aukojimosi aplinkybės yra ypatingos, ir tik nereikia suplakt visko į vieną. 4u.gif

O gyvenimo esmė, nelabai jos ir yra. Gyvybiškumas nuosavas tik. Ir baisulinis instinktas palikt savo kopiją. Visa kita - miglota ir apgaulinga erezija, iliuzija, nors ir labai pastebima. Pasidairyk į nebylią gamtą, kokia ten esmė, a? Užaugt ir suėst, arba būt suėstam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_tik_as: 23 vasario 2009 - 21:13
A vot ir neabsoliutink. Sakei, kad tau nesuvokiama, kaip vyras , nepatenkinantis moters , gali būti mylimas..
Gali. Ir net labai. Tokiais atvejais aš ir neištikimybę pateisinu, bet meilė- ji niekur nedingsta.
Ir tai- ne jokia auka. schmoll.gif
Tas žmogus nebepakelia tavęs iki debesų, bet tu myli viską, kas tave vežė iki to- jo akis, lūpas , balsą, šypseną, jo sielą. Meilė niekada nedingsta, jei ji YRA.
Nekaži kokia iš manęs romantikė, pragmatiška , šiaip, aš ir gyvenimo nesyk apipešiota, padebesiais neskraidau. Bet tikiu jausmu, kuris pasitaiko pakankamai retai ir yra nuolat painiojamas su lytiniu potraukiu, ar rožiniu drugelių pilve periodu.

mirksiukas.gif Tai va, pasakiau. blush2.gif

Hmm, kad prasmės nėra ,tai seniai jau susivokiau, gyvenam, kad gyvent, prišiukšlint žemę ir nusibaigt , bet hedonizmas man taip pat svetimas. Per daug man tai OLIALIA mergaitėm kvepia.
Suteikt džiaugsmo kitam- jau geriau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 23 vasario 2009 - 21:17
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 22:11)
A vot ir neabsoliutink. Sakei, kad tau nesuvokiama, kaip vyras , nepatenkinantis moters , gali būti mylimas..
Gali.  Ir net labai. Tokiais atvejais aš ir neištikimybę pateisinu, bet meilė- ji niekur nedingsta. Tas žmogus nebepakelia tavęs iki debesų, bet tu myli  viską, kas tave vežė iki to- jo akis, lūpas , balsą, šypseną, jo sielą. Meilė niekada nedingsta, jei ji YRA.
Nekaži kokia iš manęs romantikė, pragmatiška , šiaip, aš ir gyvenimo nesyk apipešiota, padebesiais neskraidau. Bet tikiu jausmu, kuris  pasitaiko pakankamai retai ir yra nuolat painiojamas su lytiniu potraukiu, ar rožiniu drugelių pilve periodu.
mirksiukas.gif Tai va, pasakiau. blush2.gif

Kaip vyras - mylimas nebus. Ir nebandyk veidmainiaut. Bus mylimas kaip vaikų tėtis, kaip tėviškės prisiminimai, gerbtinas už praeities "darbelius", nuopelnus, kaip šeimos galva, bet ne kaip vyras. NENADO.
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 22:16)
Kaip vyras - mylimas nebus. Ir nebandyk veidmainiaut. Bus mylimas kaip vaikų tėtis, kaip tėviškės prisiminimai, gerbtinas už praeities "darbelius", nuopelnus, kaip šeimos galva, bet ne kaip vyras. NENADO.

Bus. Kaip mylimas žmogus. Gal ir nulėksiu kokį sykį į kokią pakrūmę netyčia,aštresnių pojūčių pasiilgus, bet pažiūrėk- kiek suka į kairę su sveikais ir mylimais vyrais? Ir sako, kad myli.

P.S. nesiginčyk, aš geriau žinau brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 23 vasario 2009 - 21:23
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 22:11)
bet hedonizmas man taip pat svetimas. Per daug man tai OLIALIA mergaitėm kvepia.
Suteikt džiaugsmo kitam- jau geriau.

Ar tikra esi, kad hedonizmas tau yra svetimas? Gerai supranti ką išreiškei? A? bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, gyvenimas su tikslu patirti jame kuo dauhgiau malonumo ir laikant tai gyvenimo prasme man svetimas smile.gif .
Mano siekiamybės kiek kitokios.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 23 vasario 2009 - 21:30
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 22:20)
P.S. nesiginčyk, aš geriau žinau brunette.gif

Nesiginčysiu, nes tikrai žinau, kad geriau negali žinot... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 22:28)
Taip, gyvenimas su tikslu patirti jame kuo dauhgiau malonumo ir laikant tai gyvenimo prasme  man svetimas smile.gif .

Tai neteisinga hedonizmo interpretacija. Taip ir galvojau... bigsmile.gif
Atsakyti
Kodėl neteisinga? Tai filosofija apie malonumą, kaip siekiamybę, kaip gyvenimo variklį ir prasmę.
Nu gali tu man tūkstantį kitokių apibrėžimų pateikt, bet tai tas pats ...., tik kitoj saujoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 23, 22:31)
Kodėl neteisinga? Tai filosofija apie malonumą, kaip siekiamybę, kaip gyvenimo variklį ir prasmę.
Nu gali tu man tūkstantį kitokių apibrėžimų pateikt, bet tai tas pats ...., tik kitoj saujoj biggrin.gif

biggrin.gif tai dar kartą pakartok, kas tau svetimas, hedoizmas - filosofija nagrinėjanti malonumą, ir asmeninės malonumo motyvacijos kriterijus... Sakau, kad interpretuoji nytudy tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 19:27)
Vyras moters naptenkina, o ji vis tiek jį myli? Kažkaip nesuvokiama.

nu jau nesuvokiama.ko cia nesuvokt...aplink milijonai temu kuriose beveik visose vyrai kazkuom moteru nepatenkina..ir vistiek pagrindinis argumentas likti su jais ar bandyti paciai didvyriskai saugoti santykius-meile doh.gif nu meile...nu ziurekit,vyras nedirba,sedi namuose isvertes puza,ateina moteriske cia paverkia pora postu,paskui nahrien pasiuncia visas patarejas ji mesti biggrin.gif ir pradeda ginti vyruka wub.gif taspats su alkoholiku zmonomis/draugemis..ka jie jas patenkina manot??? laaabai jauciu cool.gif bet va..MYLI..MEILE... ir ka tu nori ta daryk..a ka jau kalbet jei vyras angelas,a tik nesugeba lovoje rodyti klasiu biggrin.gif nu tai cia minimaliausia problema daugumai...bent pradziai..aisku paskui viskas dasieda iki tiek,kad ir meta ir palieka ir ta pacia meile seile uzmirsta....bet sutinku tik su vienu..tam reikia laiko..ir aisku partnerio "pagalbos" cool.gif

viskas cia suvokiama ir aisku...dauguma gyvena vedami jausmu,o ne patys priekyje eina, is paskos vesdamiesi juos..tas ir suklaidina dazniausiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 19:27)
Vyras moters naptenkina, o ji vis tiek jį myli? Kažkaip nesuvokiama. Sutinku, kad meilei išblėst reikia laiko. Tačiau ji išblės garantuotai dėl tokios priežasties. Ir toliau gyvent vienoje lovoje? Nežinaaaaau.

Nieko panasaus. Kiek vyru-impotentu yra, ir jie vistiek mylimi. Moterys nedaznai asocijuoja meile su tarpukoju.. Kiek tokiu, kurios gyvena su vienu, bet myli kita. Desimtmeciais...
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 09:46)
Ne to norėjote paklausti? O paklausėte? Va, kai klausimai atspindės norus, tai ir atsakymų adekvačių sulauksit, gerbiamoji.
Neištikimybės metu stengiamasi "nesukontaktuoti" su sperma(įprastinis lytinis aktas).Dažniausiai sperma surenkama į tokią vienkartinio panaudojimo talpą , vadinamą prezervatyvu.Jūsų paaiškinimas apie kažkokią tai "spermos įvairovę" atkrenta.
Atsakyti