Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

Aš tai irgi manau, kad geram vyrui įstatyti ragus tiesiog neįmanoma. Yra visokių atvejų, bet aš kalbu už save.
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 06 08, 15:37)
Jauciu nieko nesupratot, bet bent jau as isliejau savo jausmus 

Viską mes supratom...nors...jei nelaimi loterijoj,perki kitą bilietą...
Atsakyti
Kaip jums šitas straipsnis? Moterų neištikimybės priežastis? Čia bandoma įteigti, jog moterys tiesiog linkusios būti neištikimos, ypač per ovuliucija. Ir kas 9 vaikas yra ne nuo teisėto vyro (čia UK tyrimas buvo darytas), tačiau dauguma moterų to net neįtaria, nes jos pamiršo, kad miegojo su kitu vyru bigsmile.gif
Neištekėjusi aš, bet gal ir man kada per ovuliuciją buvo protas užtemęs, permiegojau su kuo nors ir to neprisimenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 06 08, 15:37)
Kai pas vyra apie seksa suvokimas labai ribotas. Kai jis temoka tik Kyšt Myžt ir viskas... Kai visos kalbos ir prasymai pabandyti kazka naujo, pailginti seansa ar paziureti koki filma baigiasi nekalto eriuko zvilgsniu ( mazdaug ko tu cia dabar nori ? ). Kai pasiulymas apsilankyti sexshope baigiasi pasukiojimu prie smilkiniu.
Tai anksciau ar veliau atsiras trecias, del kurio moteris pames galva...
Tik labai daug kas priklauso nuo auklejimo, vertybiu ir dar daug ko ...ar moteris zengs zingsni i sona ar tik tyliai isgyvens tai savyje ir liks istikima seimai. Atrodo sirdis plysta pusiau... bet... ir tau gyventi reikia.
O galu gale negali zinoti kaip su su tuo treciu. Gal nuo vilko ant meskos uzsisoksi...
O jei dar seimoje pasitaiko smurto....

Zodziu ...
buti ar nebuti ...

Jauciu nieko nesupratot, bet bent jau as isliejau savo jausmus  unsure.gif

patikėk, tikrai supratau, ką norėjai pasakyti, netgi labai, nes ir pati taip pradedu galvoti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 10, 01:37)
Kaip jums šitas straipsnis? Moterų neištikimybės priežastis? Čia bandoma įteigti, jog moterys tiesiog linkusios būti neištikimos, ypač per ovuliucija. Ir kas 9 vaikas yra ne nuo teisėto vyro (čia UK tyrimas buvo darytas), tačiau dauguma moterų to net neįtaria, nes jos pamiršo, kad miegojo su kitu vyru  bigsmile.gif
Neištekėjusi aš, bet gal ir man kada per ovuliuciją buvo protas užtemęs, permiegojau su kuo nors ir to neprisimenu  lotuliukas.gif

Che che, straipsniukas dovanėlė smile.gif
Bėganti, čia tik ištekėjusios pusės atminties netenka mirksiukas.gif laugh.gif Reiks eit DNR tyrimus vaikams padaryt, gal tikrai vaikai ne mano? cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 06 10, 22:32)
Che che, straipsniukas dovanėlė smile.gif
Bėganti, čia tik ištekėjusios pusės atminties netenka 

Tai nereiškia, kad jos neteko atmintis. Tai reiškia, kad moterys visiškai nesureikšmina atsitiktinių lytinių santykių ir laiko juos nesvarbiais. Kaip ir vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 11, 09:39)
Tai nereiškia, kad jos neteko atmintis. Tai reiškia, kad moterys visiškai nesureikšmina atsitiktinių lytinių santykių ir laiko juos nesvarbiais. Kaip ir vyrai.

Arba nereik gert iki sąmonės netekimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 15:41)
Aš tai irgi manau, kad geram vyrui įstatyti ragus tiesiog neįmanoma. Yra visokių atvejų, bet aš kalbu už save.

drinks_cheers.gif Teisingai, GERAS vyras ragus įstato tau lotuliukas.gif
Atsakyti
Va čia tai gerai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, o man neatsidaro"moterų neištikimybės priežastis"? Kaži kodėl?
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 02 09, 16:48)
Sveiki, o man neatsidaro"moterų neištikimybės priežastis"? Kaži kodėl?

Ugi todėl, kad kočėlo nelygūs galai...
Atsakyti
Kuklus klastų kekšynas koketuoja.
Atsakyti