[quote=grafienė,2005 04 23, 14:20]
Mano nuomonė tokia ir jos niekas nepakeis.
Nuomonė labai keičiasi su metais ir įgyta patirtim.
Mes savo mažame pasaulėlyje svarstom gerai tai ar blogai,o jei paklaustume savo bobučių,močiučių ir pro-pro-probobučių ar seniau buvo kitaip?
O gerai pagalvojus,tai tas "žalčio gundymas Adomo ir Ievos laikais" gali turėti ir tokią prasmę...
Ar neteko pastebėti,kad literatūroje,kine,žymių žmonių biografijose viskas yra dažniausiai pateisinama,o kai kada net išaukštinama?
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 23, 20:17)
Ar neteko pastebėti,kad literatūroje,kine,žymių žmonių biografijose viskas yra dažniausiai pateisinama,o kai kada net išaukštinama?
o kaipgi, juk kai jauti dideli kaltes jausma, tai nenoredamas jo pripazinti, labia stengiesi ji uzglaistyti ivairiausiais pateisinimais, ar pasiteisinimais, prieeinant netgi iki isaukstinimo....bet visa tai tik muilo burbulas, nes tiesa niekur nedingsta, tik ja pripazinus, gali pradeti su jau taikytis. tada ji isnyksta...
pritariu, man atrodo, rasmos issakytai minciai, jog moteris neatsibunda viena diena su mintimi kad isandien paliks vyra. Mintis apie palikima, daznai gludi netgi pazioje santykiu pradzioje( nustatomos kazkokios tai taisykles,kurias kitas zmogus sulauzes, bus nubaustas, tai yra paliktas, arba draugaujama su partneriu turint minty-jog kada tai gyvenime sutiktas bus dar geresnis ir viskuom kuom -esnis ir t.t.)tik niekas jos aiskiai neivardina nei sau, o juolab nei kitiems.
QUOTE(grafienė @ 2005 04 23, 12:20)
Mano nuomonė tokia ir jos niekas nepakeis. Gyvename tik vieną kartą. Visko yra, visko ir reikia. Mes santuokoje jau beveik 10 metų, santykių pagrindas ypač tvirtas, todėl kai truputį nukrypstama, tai tik įneša naujovės į mūsų gyvenimą. Dar kartą noriu pabrėžti, kad su vyru sutariame puikiai, gyvenam ir scenų dėl niekų nekeliam.Tačiau jei tai imtų trugdyti mūsų santuokai, imčiausi priemonių - arba griežtai pareikalaučiau nutraukti tokius santykius, arba skirčiausi.
Tai pačiai save pateisint lengviau, o kaip dėl vyro - ar nesopa širdelė, kai žinai, kad jo glėbyje būna kitos, ir ne tik glėbyje???
QUOTE(grafienė @ 2005 04 23, 13:20)
Mano nuomonė tokia ir jos niekas nepakeis. Gyvename tik vieną kartą. Visko yra, visko ir reikia. Mes santuokoje jau beveik 10 metų, santykių pagrindas ypač tvirtas, todėl kai truputį nukrypstama, tai tik įneša naujovės į mūsų gyvenimą. Dar kartą noriu pabrėžti, kad su vyru sutariame puikiai, gyvenam ir scenų dėl niekų nekeliam.Tačiau jei tai imtų trugdyti mūsų santuokai, imčiausi priemonių - arba griežtai pareikalaučiau nutraukti tokius santykius, arba skirčiausi.
"Ypač" tvirtas pagrindas suyra taip pat kaip ir labai silpnas. Tik skausmo būna daugiau...
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 25, 07:53)
Tai pačiai save pateisint lengviau, o kaip dėl vyro - ar nesopa širdelė, kai žinai, kad jo glėbyje būna kitos, ir ne tik glėbyje???
Tikrai, kaip tada galima ramiai miegot
[quote=mjk,2005 04 24, 17:45]
o kaipgi, juk kai jauti dideli kaltes jausma, tai nenoredamas jo pripazinti, labia stengiesi ji uzglaistyti ivairiausiais pateisinimais, ar pasiteisinimais, prieeinant netgi iki isaukstinimo....bet visa tai tik muilo burbulas, nes tiesa niekur nedingsta, tik ja pripazinus, gali pradeti su jau taikytis. tada ji isnyksta...
Nu visai manęs nesupratai,aš tik norėjau pasakyti,kad man pačiai atrodo keista,jog tokie dalykai yra "išaukštinami"(na pvz. "Daktaras Živago","Našlė vieneriems metams",...,...),bet jau rašydama sugalvojau-tai labiau pritraukia skaitytoją,žiūrovą ir taip toliau,nes ramus ,tobulas gyvenimas "be veiksmo ir intrigos" neįdomus.
Nu visai manęs nesupratai,aš tik norėjau pasakyti,kad man pačiai atrodo keista,jog tokie dalykai yra "išaukštinami"(na pvz. "Daktaras Živago","Našlė vieneriems metams",...,...),bet jau rašydama sugalvojau-tai labiau pritraukia skaitytoją,žiūrovą ir taip toliau,nes ramus ,tobulas gyvenimas "be veiksmo ir intrigos" neįdomus.
QUOTE(sigitulka @ 2005 04 26, 11:04)
Tikrai, kaip tada galima ramiai miegot
Ne visi žmonės yra tokie jautrūs,kad negalėtų ramiai miegot (gal tik dėl to jų šeimoje yra harmonija?)
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 27, 13:29)
sorry
taciau juk daugelis ir nori to tobulo gyvenimo,tik aisku, ta tobuluma supranta savaip, TIK niekas negali paneigti, kad kiekvieno asmens tobulame gyvenime yra savoka-ramybe.
o lipimas kitiems ant galvu( cia kaip pavyzdys)-viena is intrigu sritis, manau greiciau i kapus nuvaro, nei kad i ramu ir tobula gyvenima....
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 27, 13:34)
Ne visi žmonės yra tokie jautrūs,kad negalėtų ramiai miegot (gal tik dėl to jų šeimoje yra harmonija?)
nežinau.
Bet man atrodo, kad meilę tokiu atveju kažkaip ne į temą šnekėt. O gal aš neteisi
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 28, 13:27)
nežinau.
Bet man atrodo, kad meilę tokiu atveju kažkaip ne į temą šnekėt. O gal aš neteisi
Žinoma,kad teisi,apie meilę čia ir nekalbam.Juk tema parašyta "moters neištikimybė".Apie meilę reiktų paieškoti kitose temose.
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 30, 10:56)
Žinoma,kad teisi,apie meilę čia ir nekalbam.Juk tema parašyta "moters neištikimybė".Apie meilę reiktų paieškoti kitose temose.
Prakitshkai pritariu, bet su vienu patikslinimu: niekas dar nera ivardines kas yra "meile". Tas senas anekdotas , kad ja ishgalvojo vyrai, kad nereiktu moket uzh sexa - geriausiai iliustruoja, kad meile kaip o toks savarankishkas jausmas praktishkai neegzistuoja.