Zinau apie savo drauges neistikimybe, na ir kas? Visiskai nesijauciu del to nesmagiai. Cia tik jos reikalas. Manes tai neliecia. Jei jos vyras neduoda tai, ko jai truksta, logiska, kad iesko to kitur. As kazkaip moku nekvarsinti sau galvos kitu seimyninemis problemomis ir visokiu paslapciu zinojimu, ir del to visiskai nenukencia musu kaip seimos draugu santykiai. O del to paistymo apie vertybes - tai galbut buvo visai nepaistymas, o jai taip atrode tuo metu, tuo metu santykiai su vyru gal buvo labai geri. Juk viskas keiciasi. Maziau sukit galvas del kitu tarpusavio santykiu. Geriau apsiziurekit savo "darza".
Sakyčiau, tai yra pačios moters nusiteikimas ir nusistatymas: ar jai visa gyvenimą likti ištikimai tam savo vieninteliam ir nepakartojamam, ar vis tik iškrėsti rizikingą , gal būt netgi romantišką triuką (pabūti neištikimai). O jei jau taip nutiko, kad draugė sužinojo tą paslaptį. Tai geriau pamiršti ir nesunkinti jei sau, nei draugei gyvenimo.
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 07, 09:33)
daznai tai daroma del paprasciausio adrenalino
o jei tai pasidaro per dažnai?
Tada jau gresia skyrybomis (arba su teisėtu vyru, arba su adrenalino priežastimi)
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 07, 09:33)
daznai tai daroma del paprasciausio adrenalino
Kažkip netikiu, kad daroma dėl adrenalino...
Ypatingai jei moteris santuokos pradžioje ilgesnį laiką buvo ištikima, na sakykim kokius 5 metus
Manau, tada moteris tampa neištikima, kai vyro elgesys užmuša moters meilę jam...
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 07, 11:17)
o jei tai pasidaro per dažnai?
O kas yra per daznai? Kas tuos daznius nustate: kada per daznai, o kada normaliai?
Kai tik aš pradėjau dirbti,viena vyr.amžiaus kolegė mums ,jaunoms, kartodavo:"mergaitės,tik nepraleiskit progos..."
Aš ir nepraleidau... Tai buvo "tikra proga"-abipusis susižavėjimas,absoliuti trauka,nuostabi draugystė Tuo metu su vyru viskas buvo gerai,tai negalėčiau pasakyti,kad šeimoje kažko trūko...Dabar aš manau,kad tai buvo kažkokia nuo žmogaus valios nepriklausanti chemija...Jausmas -euforija.Tik su laiku "parėjo "kaltės jausmas...bet ne prieš vyrą,o prieš vaiką
Ta draugystė peraugo į kitą lygmenį-bičiulystę ir tarpusavio pagalbą.
Esu be galo laiminga,kad savo gyvenime taip pasielgiau ir kad tai buvo puikus žmpgus.
Adrenalinas pateisinamas esant "tikrai progai"
Aš ir nepraleidau... Tai buvo "tikra proga"-abipusis susižavėjimas,absoliuti trauka,nuostabi draugystė Tuo metu su vyru viskas buvo gerai,tai negalėčiau pasakyti,kad šeimoje kažko trūko...Dabar aš manau,kad tai buvo kažkokia nuo žmogaus valios nepriklausanti chemija...Jausmas -euforija.Tik su laiku "parėjo "kaltės jausmas...bet ne prieš vyrą,o prieš vaiką
Esu be galo laiminga,kad savo gyvenime taip pasielgiau ir kad tai buvo puikus žmpgus.
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 09, 23:46)
Kai tik aš pradėjau dirbti,viena vyr.amžiaus kolegė mums ,jaunoms, kartodavo:"mergaitės,tik nepraleiskit progos..."
na ir saunuole,as palaikau.Nepraleidai gyvenime to,del ko veliau gailetumeis,kad nepadarei.Saunu!Reikia gyvent taip,kad butu ka prisimint!Musu vyrai pirmai progai pasitaikius irgi taip darytu,net neabejoju del nei vieno.
Nu net nezinau , ka pasakyti Bet vyrams tikrai maziau sirdele sopa, kai isimyli visa siela, bet va kunu tai neatsiduodi Turejau tokia proga bet pagalvojau, o kam? Per daug gerbiu savo vyra, nors kaip ir visose seimose buna visko
Na, o del gyvenimo taip, kad butu ka prisiminti, tai gal dar nesutikau toooookio vyro
Na, o del gyvenimo taip, kad butu ka prisiminti, tai gal dar nesutikau toooookio vyro
Mano nuomonė tokia ir jos niekas nepakeis. Gyvename tik vieną kartą. Visko yra, visko ir reikia. Mes santuokoje jau beveik 10 metų, santykių pagrindas ypač tvirtas, todėl kai truputį nukrypstama, tai tik įneša naujovės į mūsų gyvenimą. Dar kartą noriu pabrėžti, kad su vyru sutariame puikiai, gyvenam ir scenų dėl niekų nekeliam.Tačiau jei tai imtų trugdyti mūsų santuokai, imčiausi priemonių - arba griežtai pareikalaučiau nutraukti tokius santykius, arba skirčiausi.