oi net nesitikejau, kad mano tema bus vel atgaivinta...
na, bet malonu
QUOTE(Monge @ 2005 03 17, 12:04)
Pritariu, kad moteris i kaire eina ieskodama silumos, meiles, saugumo. Netoleruoju neistikymybes del pasismaginimo, "sporto" ir pan. As "nusidejau" su vyru, kuri labai myliu ir su kuriuo but vilties neprarandu nepaisant visko. Nezinau, kaip tureciau jaustis, bet nuosirdziai - visiskai nejauciu kaltes pries vyra, sazine miega... Gal del to, kad myliu ta zmogu. O kalta jauciuosi butent pries ji - kad vis delto esu seimoj...
Nu pagal man tai ėjimas į kairę tik dėl pasismaginimo, malonumo, gyvenimo paįvairinimo. Man čia viskas atvirkščiai. Jei gailiesi, kad šeimoj esi tai skirkis, jei jau su meilužiu radai šilumą meilę ir dar saugumą.
QUOTE(Daivulka @ 2005 03 17, 13:23)
Skirtis visada suspėsi, bet ar reikia? va kur didžiausias klausimas? Aš manau, kad meilužyje ieškočiau to ko neduoda vyras
pala, o tai kaip su duota istikimybes priesaika? tikriausiai daugelis taria garsiai preisaikos zodzius mintyse sakydami sau: "na, prisiekiuas tau, bet tik su kai kuriomis isimtimis, ir jeigu tai kartosisi,tuomet basta-asta lavista baby"
nors pvz, ka daryti vyrui,kai jo moteris eina i kaire pastoviai,kaip sakant laiks nuo, laiko....?vyras siuo atveju neeina,ir stengiasi,gyvena del seimos...
tai gal cia jau moters kokia tai ligos patologija? arba ji yra is savo motinos,tevo ismokusi, kad seimoje reikia tureti ir pasaliniu "draugu", nes kitaip, tai koks gi cia gyvenimas...
QUOTE(Faina @ 2005 03 17, 14:01)
Nu pagal man tai ėjimas į kairę tik dėl pasismaginimo, malonumo, gyvenimo paįvairinimo. Man čia viskas atvirkščiai. Jei gailiesi, kad šeimoj esi tai skirkis, jei jau su meilužiu radai šilumą meilę ir dar saugumą.
Ne taip paprasta issiskirt, kaip atrodo, juolab, kad yra vaikas. O "kaires" kaire nevadinu, tiesiog isimylejau, radau savo zmogu. Net jei ateity ir nebusim kartu, tai vienas nuostabiausiu dalyku mano gyvenime, tad gailetis nieks neprivers
mes, t.y. moterys turim tokia pacia teise nuklysti i sona kaip ir vyrai, tik kad nevisada norisi, tai istikro priklauso, mano nuomone, nuo zmogaus ir nuo situacijos
QUOTE(Monge @ 2005 03 17, 21:51)
Ne taip paprasta issiskirt, kaip atrodo, juolab, kad yra vaikas. O "kaires" kaire nevadinu, tiesiog isimylejau, radau savo zmogu. Net jei ateity ir nebusim kartu, tai vienas nuostabiausiu dalyku mano gyvenime, tad gailetis nieks neprivers
Jei be proto myletum savo vyra, o jis isimyletu kita moteri ir svaigtu, kad seimos neardys, bet rado savo zmogu ir tikrai gailetis jo niekas neprivers, tai tada kitaip kalbetum
Man ir moters, ir vyro neistikimybe tiek pat toleruotina (arba netoleruotina - pagal skoni).
Я считаю так- если женщина чего-то хочет - значит этого хочет бог
Я изменила своему первому мужу, и не от того что хотела теплоты, а от того что допек он меня А потом развелась
QUOTE(Sever59 @ 2005 03 19, 02:24)
Я считаю так- если женщина чего-то хочет - значит этого хочет бог
Я изменила своему первому мужу, и не от того что хотела теплоты, а от того что допек он меня А потом развелась
Pritariu Sever59-jeigu moteris pradėjo kažko ieškoti-vadinasi tam yra priežasčių.
O kaip jūs elgtumėtės, jei būtumėt mačius savo draugės neištikimybę?
Draugė gana uždara, nemėgsta apie savo jausmus pasakot.
Nedrįsau su ja šita tema šnekėt ir kažkaip nesmagiai dėl to savo žinojimo jaučiuos. Anksčiau tiek paistydavo apie šeimos vertybes, tt.
Aišku, jos vyrui tai nė neketinu apie tai užsimint.
Draugė gana uždara, nemėgsta apie savo jausmus pasakot.
Nedrįsau su ja šita tema šnekėt ir kažkaip nesmagiai dėl to savo žinojimo jaučiuos. Anksčiau tiek paistydavo apie šeimos vertybes, tt.
Aišku, jos vyrui tai nė neketinu apie tai užsimint.