Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

Tai toleruojama, kol neišaiškėja. Tai yra kol vyras ir žmona nežino, jog partneris eina į kairę, tai viskas gerai, o kai tik sužino tai tragedija. Dažniausiai vyrui atleidžiama, o moteriai - ne. Mačiau darbe ne vieną romaną, visi tyli, nieko nesako, kai žmona ar vyras ateina papietauti. Tiesą sakant ir gerai, kad tyli, nes kiltų skandalas ohmy.gif Gali ir vienas ir kitas nueiti ir nieks nesužinos, jei bus atsargūs, bet moteris turi būti atsargesnė. Nelabai aš toleruoju tokius dalykus ir nenorėčiau sužinoti tooookios naujienos mad.gif Jei pora labai yra konservatyvūs, aišku nedovanos vienas kitam, o yra atvejų, kad abu eina patylomis, net įtaria, bet žiūri pro pirštus. Aš nedovanočiau moteriai jei ji permiegotų su vyro draugu, taip pat niekada nedovanočiau vyrui jei jis permiegotų su mano drauge. O jei tai tik vienkartinis nuotykis su kažkuo???? Nžn, skaudu būtų, bet... Priklausytų nuo situacijos ir atgailos lygio. Tfu,tfu, tfu, kad neprisikalbėčiau g.gif
Atsakyti
As jau minejau kitoje temoje.. bet kokia neistikimybe yra tiesioginis spjuvis partneriui i veida.. (Nebent seimoje praktikuojamas.. vadinamas "shvedishkos sheimos" shablonas.. t.y. partneriai mylisi (abiem pusem zhinant ir sutinkant) su kitais partneriais.. bet cia jau ne neistikimybe.. cia ju "seimos kredo") Tiesiog kartais mes atleidziam.. nes mylim.. Bet dar karta pasikartosiu - visais atviejais(isskyrus virsui pamineta "shvedishka" varianta) neistikimybe yra vieno zmogaus
pazheminimas kitu zmogumi
Atsakyti
QUOTE (Mirabela @ 2004 11 11, 22:37)
O vat mano kaimynas nuo pat pirmos dienos savo panai pasake-galiu viskas atleisti,bet istikimybes netoleruoju.Po metu ji tai pamirso,todel jos daiktai isskrido pro langa ir jis iki siol i jos puse net nepaziuri.

Manau,kad tai priklauso nuo zmogaus ir isikliopinimo lygio g.gif

va cia tai geras:)
na tikrai taip, as pavyzdziui esu girdejusi, tiesiogine to zodzio prasme, kai zmogus buvo kaltinamas, kad issiskyre, net ir matat visus faktus pries jo ex....
ta prasme,kad ir kaip butu ji kalta, visvien jis kaltas ir yra didziausia kiaule, kad issiskyre, juolab ir tai ne jis daves skyrybom...

tuomet vat ir pagalvoji, ar istiesu musu visuomenej, moteris gali daryti vos ne ka nori, o vyrai visvien bus kalti del visko labiau nei kad jos, nors ju kalte akivaizdi.... dry.gif
Atsakyti
Netoleruoju jokios - nei vyro, nei moters. Toks žaidimas turėtų vykti "atviromis kortomis". Negalėčiau vedžioti už nosies, nepakęsčiau vedžiojama...
Atsakyti
as taip pat netoleruoju nei vyru, nei moteru neistikimybės, tai , manau, yra nepateisinama, tik vienas nukrypimas i sona ir viskas baigta. as tikrai negaleciau isduoti saves o tuo labiau mylimo zmogaus
Atsakyti
Kategoriska nesu unsure.gif . Ar pati galeciau? Imanomas dalykas, juolab, kad ateities nenumatau ir nieko avansu neissizadu..
Atsakyti
Vyrai dazniausiai neistikimi buna ne del to, kad truksta sekso, ar meiles, ar seimojei nedarnu. Tas smalsumas ir ju prigimtis ... moterys visgi ant kitokio kurpaliaus sukurptos, jos dazniausiai iesko kaip uzpildyti tustuma, trukuma demesio, meiles, sekso. As nesuprantu neistikimybes is smalsumo, taciau buna taip, kada del kazkokiu priezasciu sutinki kita zmogu, ji isimyli ir kartu su neistikimybe pasuki kitu keliu.
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 11 12, 04:58)
As jau minejau kitoje temoje.. bet kokia neistikimybe yra tiesioginis spjuvis partneriui i veida.. (Nebent seimoje praktikuojamas.. vadinamas "shvedishkos sheimos" shablonas.. t.y. partneriai mylisi (abiem pusem zhinant ir sutinkant) su kitais partneriais.. bet cia jau ne neistikimybe.. cia ju "seimos kredo") Tiesiog kartais mes atleidziam.. nes mylim

Arba mylim.. bet spjaudom vistiek, nes esame silpni
Atsakyti
Neistikimybe nera nei moteru, nei vyru; tiesiog vienas asmuo isduoda kita asmeni. Tik moters neistikimybe visuomet yra baisiau, nes buten ji yra seimos centras ir moraliniu vertybiu saugotoja (kaip pompastiskai tai beskambetu).
Atsakyti
Netoleruoju nei vyro nei moters neistikimybes.
Zinau viena atveji, musu azystamu, vyras dirbdavo pamainom, o jo zmona su kitais diedais trali vali, net su jos vyro bendradarbiais. Vyras apie tai zinojo, o kur nezinos, kai bendradarbiai uz nugaru kalbejo, kiap jo boba "tvarke". Jis su ja pragyveno koki pusmeti (po to kai suzinojo) ir susirado kita moterele, pas kuria ir issikrauste palikes zmona ir du vaikucius. Jis, kiek zinau, jai nieko nesake, tiesiog susirinko daiktus ir isejo. Vat kaip buna. Bet pati kalta ta moterele, as jo vietoj, jau seniai buciau ja palikus. Bet vaiku man ju gaila, turi gyvent su paleistuve motina sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1100519257[/mergetime]
Netoleruoju nei vyro nei moters neistikimybes.
Zinau viena atveji, musu azystamu, vyras dirbdavo pamainom, o jo zmona su kitais diedais trali vali, net su jos vyro bendradarbiais. Vyras apie tai zinojo, o kur nezinos, kai bendradarbiai uz nugaru kalbejo, kiap jo boba "tvarke". Jis su ja pragyveno koki pusmeti (po to kai suzinojo) ir susirado kita moterele, pas kuria ir issikrauste palikes zmona ir du vaikucius. Jis, kiek zinau, jai nieko nesake, tiesiog susirinko daiktus ir isejo. Vat kaip buna. Bet pati kalta ta moterele, as jo vietoj, jau seniai buciau ja palikus. Bet vaiku man ju gaila, turi gyvent su paleistuve motina sad.gif
Atsakyti
as taip pat pasisakau, kad esu pries vyro ar moters neistikimybe.
man tai yra nepriimtinas dalykas.
as taip negaleciau padaryti savo vyrui.
Atsakyti
Rasukas rašo:as taip negaleciau padaryti savo vyrui.

O aš visą laiką sakau: niekada nesakyk niekada Gyvenimas kartais taip pakrypsta, kad net pats žmogus nesusivoki ar tikrai taip gali nutikt
Atsakyti