Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

Sunku daryt bendras isvadas apie kiekviena seima,del ko ta neistikimybe nutinka.
Kaip ir vyru yra lakstunu,taip ir moteru.Kaip ir sazinyngu moteru yra,taip ir vyru.
Mano ex buvo istikimas man,nes jam sexas aplamai nerupejo jau nuo draugystes laiku.Buvo isaukletas taip.kad sexas jam buvo gedingas dalykas.
Su metais jam atsirado noras vis daugiau ir daugiau,bet juk kompleksotam zmogui visada yra problemu.Jis gal nejo i kaire del to ,kad kompleksavo,sunkiai rysasi jam draugyste.Jis net draugu neturejo,o su moterim buvo grubus visada.
As ejau vien del sexo trukumo ir svelniu zodeliu,gal as esu tikrai lengvabude,bet taip jau yra.

Nezinau,kodel bet aplink manes nuolat sukiojasi vyriskos lites atstovai biggrin.gif
Jie ir dabar yra,nors po gimdimo 20kg g.gif sako kad as kalbu gundanciai laugh.gif nepastebejau.
O pimam mano ex vyrui tai nepatigdavo,nuolat buvo prekaistu del to.Tai ir sakydavo man,jei suzinos tai papjaus ,paskandins ir .t.t laugh.gif
Atsakyti
As tai zinau, kad nors mes dar ir nevede (bet jau tuoj smile.gif)) biggrin.gif ), manishkis niekad man shito neatleistu... unsure.gif
Jis zhuvyte pas mane smile.gif Jei jau zhanijames, tai as 100proc. tikra, kas ir jis tikras....
nuo jo nieko paslept negaliu wub.gif pamato, jei susiraukus, del danties skausmo, tai jei jau valanda busiu susimascius, tai man butu shakes blink.gif blink.gif blink.gif

Shita as zhinau tiksliai... Kas keisciausiai, kaip vyrui, kad dvasines neishtikimybes jis neatleistu... ji tai suzlugdytu...
jis, kiek ash zinau, tai anksciau demesiu nesiskunde, bet...su viena pana buvo isimylejes, beje labai trumpai draugavo, o paskui ishsiskyre... tai du metus vienas buvo... unsure.gif unsure.gif
Tai vat speju, kad na levo jis neis.... Ir shiaip mes bishki pavydus abu... nors anksciau nei vienas toks nebuvom wub.gif Jei jau shokt kas pakviecia, tai cia tik vienam shokiui rolleyes.gif

Bet apie shi reikala as shiek tiek zinau... jei galvojat, kad cia visai naujoke, tipo nieko neishmananti... wink.gif
neskanus tas reikalas.... paskui labai daug problemu gali sau prisikurti sad.gif Niekam nelinkiu... unsure.gif
Shitam reikale visada trys zmones... ir vienu tikrai per daug....
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 07 15, 09:41)
QUOTE (mazulka @ 2004 07 15, 09:36)
QUOTE (zanet @ 2004 07 15, 09:28)

To Natalija: O mano vyrui nera prasmes apie tokius dalykus galvoti.

Oi, brangute, nespjauk tu i tai. Vyrai visi vienodi smile.gif O i sona einitai zinoma tik tada, kai seimoje kaskas negerai, ir tik tada, kai jau nebezadi klijuoti santykiu wink.gif

Baikit, moterys, nejaugi tikit tokiais ju paistalais, kai grasina, jog priris akmenis ir imes i pruda ar ismes is 4 auksto? Jei tai butu tiesa, tai kiek mes jau lavonu turetume Lietuvoj laugh.gif
Jus manes niekaip neitikinsit, kad mano vyras imtu ir galvotu tokias nesamones, ypac, kai tam nera jokio pagrindo.

aš čia dėl tų tvenkinių...Žanet, tikrai netikiu,kad jis taip padarytų(tfu, tfu tfu). Mano vyras tik labai lakios vaizduotės... wink.gif Siabo filmai daro savo.. biggrin.gif
Atsakyti
Zinot paskaicius temos apie vyru ir moteru neistikimybe, tai geriausia iseitis atrodo yra gyventi vienai, tureti leliuka, tureti koki kakali(meiluzi) ir tada bus gerai..Nieko nereix bijoti, del nieko nerimauti, neskaudes sirdies, nekamuos kalusimai ir pavydas unsure.gif
Atsakyti
Klisti mazute,oi kaip klisti....skaudes ir dar kaip...kur tas tavo kakalis ir ka veikia,su ko ir t.t.
Jausmu neuzgnesi,jie vistiek atsiranda...
Atsakyti
Nemanau, tai nereikia isitaisyti to pacio meiluzio visam gyvenimui, tada ir nereix bliauti doh.gif Daug tu vyru yra rolleyes.gif
Nu as cia tik siaip,retoriskai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isimylejus: 19 liepos 2004 - 19:00
g.gif As irgi sutinku kad dvasinis isdavymas daug baisiau nei fizinis. Dar sutinku su tuo kad daugiausia neistikimybiu pasitaiko tada kai seimoje negerai essen.gif fear.gif fear.gif Taip atsitiko ir man . mad.gif mad.gif As sutikau nuostabu vyra wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif Viskas buvo super jis is manes nieko nereikalavo thumbup.gif Jis buvovedes o as istekejusi, jis augino dukra ir as. 2.gif 2.gif Bet jis mane trauke - nerealiai drinks_cheers.gif heart.gif heart.gif Bet po to as jam ilgai neskambinau- pati nezinau kodel. sad.gif sad.gif bet as nuolat apie ji galvoju net naktymis sapnuoju- gal kada ir taip susitiksim wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vat skaiciau tema viena, apie vyro neistikimybe, ir tuomet pagalvojau, o kaip tada su moters neistikimybe?
Sakysim, jeigu ne vyras, o moteris eina "i kaire", kas tuomet?
pasidalinkite savo mintimis zvelgiat i ta pati dalyka tik is kitos puses?smile.gif
Atsakyti
tai labai asmeniskas klausimas, vienas vyras toleruotu, kitas ne. priklauso dar ir nuo to ar pats vyras yra nuejes "na levo" .
Atsakyti
na taip. bet as turejau daugiau galvoje tai jog musu visuomeneje yra tiesiog iprasta, kad jeigu kas eina i kaire, ir jeigu kas nori skirtis, tai tik vyras, arba moteris pasako "basta" kokiam tai nusmurgeliui savo vyrui, su kuriuo ji ir issiskiria.
bet vat ka daryti vyrui kai jo moteris eina i kaire? ar manot kad musu visuomeneje visi tik ploja per peti vyrui pasakiusiam "basta" savo zmonai ir su ja issiskyrusiam del jos neistikimybes.....
Atsakyti
ash asmenishkai netoleruochiau neishtikimybes ish principo - nei vyro, nei moters. ir pati nesugebechiau buti neishtikima savo vyrui - nemoku meluoti. nemoku, viskas man ant kaktos parashyta laugh.gif
Atsakyti
Man teko susidurti su keliais atvejais.
Viena mano pazystama pana taip durino,kad net aklas butu suprates, o jis arba kvailas arba jam taip gerai buvo.Ji taip ir butu issisukusi,jei nebutu nuo to kito pastojusi laugh.gif

O vat mano kaimynas nuo pat pirmos dienos savo panai pasake-galiu viskas atleisti,bet istikimybes netoleruoju.Po metu ji tai pamirso,todel jos daiktai isskrido pro langa ir jis iki siol i jos puse net nepaziuri.

Manau,kad tai priklauso nuo zmogaus ir isikliopinimo lygio g.gif
Atsakyti