QUOTE (mazulka @ 2004 07 14, 17:46) |
oooo... islikti gyvai po uzmetymo Na ar tai ne seksualu? Noooooriu!!! Ne, sakes, jau nusisneku. Matai Natalija, kas darosi kai bent viena diena negauni |
Nu Mazulka-tu turbut ekstremale ekstrymas-jeeeee.....
Kuo kruciau, imantriau-tuo idomiau
Nu visos nimfomanes-vienykimes
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 14, 16:55) | ||
Nu Mazulka-tu turbut ekstremale ekstrymas-jeeeee..... Kuo kruciau, imantriau-tuo idomiau Nu visos nimfomanes-vienykimes |
niu mergytės, panorau ir aš sužinoti, kaip mano vyriškis reaguotų į mano nuklydimus
Atsakymas gana aiškus:
" Prie rankų ir kojų prikabinčiau didelius akmenis ir įmesčiau į kokį tvenkinį. Tavęs niekas nerastų tol, kol žuvys nenuėstų rankų, tuomet iškiltum į paviršių.
Na jau kaip reikian išsigandau
mergautės, jei dingčiau be žinios, žinosit kur ieškot
nors tų balų Lietuvoje kaip ir nemažai...
Kai susipykstam,pagalvoju,o kodel nenuejus i sona,bet kai susitaikom,atrodo vel viskas ciki.O dar apie vaikus pagalvoju,kazkaip geda nuo ju butu.
O kazkada su vyru isikalbejom,tai sake jei suzinotu,kad ka turiu tai is ketvirto auksto nuleistu(gyvenam 4 a.)
Taip,kad gyvent dar norisi
O kazkada su vyru isikalbejom,tai sake jei suzinotu,kad ka turiu tai is ketvirto auksto nuleistu(gyvenam 4 a.)
Taip,kad gyvent dar norisi
QUOTE (Tekila @ 2004 07 14, 18:34) |
[ Nu visos nimfomanes-vienykimes [/QUOTE] niu mergytės, panorau ir aš sužinoti, kaip mano vyriškis reaguotų į mano nuklydimus Atsakymas gana aiškus: " Prie rankų ir kojų prikabinčiau didelius akmenis ir įmesčiau į kokį tvenkinį. Tavęs niekas nerastų tol, kol žuvys nenuėstų rankų, tuomet iškiltum į paviršių. Na jau kaip reikian išsigandau mergautės, jei dingčiau be žinios, žinosit kur ieškot nors tų balų Lietuvoje kaip ir nemažai... |
Matau ne man vienai taip blogai butu
Maniskis tai nuobodus tipas - jis viso labo tik issiskirtu su manim, be jokiu kankinimu ir zudymu
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 21:54) |
mano ex zadejo mane i siukledeze imest,jei ji paliksiu kaip matot,sedziu cia ir rasau. O iki siuksledezes nenunese |
Tai gal nepanese? O as saviskio tai ne neklausiau. O kam klausinet? Kad itarimas padidetu? As tik kartojau - ne, ne, ne, ne, kai buvau klausiama ar nuklysciau i sona . Aisku ir nebuvau nuklydus kol dar galejau, na, kokius 15 meteliu buvau istikima darbais, bet ne mintimis
QUOTE (mazulka @ 2004 07 15, 09:53) | ||
Tai gal nepanese? O as saviskio tai ne neklausiau. O kam klausinet? Kad itarimas padidetu? As tik kartojau - ne, ne, ne, ne, kai buvau klausiama ar nuklysciau i sona . Aisku ir nebuvau nuklydus kol dar galejau, na, kokius 15 meteliu buvau istikima darbais, bet ne mintimis |
panese,bet jis bailis,jis sveikatos OHO kiek turi,net viena moteri darbe panese kuri svere 125kg.
O as to metu sveriau 60kg Skirtumas yra ?
Tiesiog tas kuris sneka daug,mazai daro.
Zanet,tavo vyras gali daug pridaryt,nesvarbu jei tyli,tai nereiskia ,kad negalvoja.
Negrazu ta isdaviste,bet jei tusce sieloje ir norisi meiles,norisi tos ugnes vel pajusti,kai kurios moterys ryztasi tam zyngsniui(nes yra lengviau),o kai kurios bando lipdit is naujo su savo vyru.(taip sunkiau)
QUOTE (Natalija @ 2004 07 15, 09:11) | ||||
panese,bet jis bailis,jis sveikatos OHO kiek turi,net viena moteri darbe panese kuri svere 125kg. O as to metu sveriau 60kg Skirtumas yra ? Tiesiog tas kuris sneka daug,mazai daro. Zanet,tavo vyras gali daug pridaryt,nesvarbu jei tyli,tai nereiskia ,kad negalvoja. Negrazu ta isdaviste,bet jei tusce sieloje ir norisi meiles,norisi tos ugnes vel pajusti,kai kurios moterys ryztasi tam zyngsniui(nes yra lengviau),o kai kurios bando lipdit is naujo su savo vyru.(taip sunkiau) |
O as va ka tik straipsni apie moteru neistikimybe paskaiciau. Ten raso, kad moterys ryztasi neistikimybei, kai seimoje joms kazko truksta: demesio, meiles, aistros. Taciau tai nera problemos sprendimas, nes po to santykius seimoje paprastai buna daug sunkiau atstatyti, nei tai butu bandoma daryti dar iki to fakto. Bet kokiu atveju, jei pora turi draugiskus, siltus santykius, jei kalbasi apie savo problemas ir stengiasi jas spresti, santuoka issaugoma ir joje buna istikimybe.
To Natalija: O mano vyrui nera prasmes apie tokius dalykus galvoti.
QUOTE (zanet @ 2004 07 15, 09:28) |
To Natalija: O mano vyrui nera prasmes apie tokius dalykus galvoti. |
Oi, brangute, nespjauk tu i tai. Vyrai visi vienodi O i sona einitai zinoma tik tada, kai seimoje kaskas negerai, ir tik tada, kai jau nebezadi klijuoti santykiu
Papildyta @ [mergetime]1089877105[/mergetime]
Toms, kurioms seimoje jau ne kas, siulau paskaityti knyga "Pagaliau per keturiasdesimt" Liuks knygele, kai skaiciau, atrode kad ji parasyta kaip tik man. Man ji labai padejo apsispresti ir iki siol nesigailiu, kad palikau vyra, kad ejau i kaire ir pan.
QUOTE (mazulka @ 2004 07 15, 09:36) | ||
Oi, brangute, nespjauk tu i tai. Vyrai visi vienodi O i sona einitai zinoma tik tada, kai seimoje kaskas negerai, ir tik tada, kai jau nebezadi klijuoti santykiu |
Baikit, moterys, nejaugi tikit tokiais ju paistalais, kai grasina, jog priris akmenis ir imes i pruda ar ismes is 4 auksto? Jei tai butu tiesa, tai kiek mes jau lavonu turetume Lietuvoj
Jus manes niekaip neitikinsit, kad mano vyras imtu ir galvotu tokias nesamones, ypac, kai tam nera jokio pagrindo.
QUOTE (zanet @ 2004 07 15, 09:41) | ||||
Baikit, moterys, nejaugi tikit tokiais ju paistalais, kai grasina, jog priris akmenis ir imes i pruda ar ismes is 4 auksto? Jei tai butu tiesa, tai kiek mes jau lavonu turetume Lietuvoj Jus manes niekaip neitikinsit, kad mano vyras imtu ir galvotu tokias nesamones, ypac, kai tam nera jokio pagrindo. |
Sorry, as ne taip supratau, pamaniau kad tu apie neistikimybe O kas liecia smurtavima, tai jie tik taip sneka, kad ismestu, isvarytu ar pan. O siaip tai bailiai yra. Na ka jie mums moteriskems gali padaryti? Ogi nieko, jie be musu niekas! Tik pabandyk parodyt kad vyrui esi abejinga, tai pamatysi kaip nersis is kailio, kad tik nepaliktum jo. Reikia moket but stipriai.