Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

[QUOTE]11metu vedibynio gyvenimo turejau su 1vyru.
Du vaikiukai ir galu gale,skirybos.Nes pavargau but tuscia vieta.Stengese man sugrazint,bet su saliga-jei as pasikeisiu pati.
tik nesupratau kuriam velniam tureciau keistis?
Jo tevai mane nuolat zemino,nes nesu lietuve,jis tylejo,jam buvo taspats,arba bijojo motinos gnevo kad prestarautu.
Tai va,manau tai tik likimas i geraja puse.Nesikankinu daugiau nei minutes su tokiu zmogum,nes negalejau zlugdit savo gyvenimo ir vaiku.

Saunuolele! Visada pavydejau tokioms, kurios moka pastovet uz save. Teisybe, kam keistis? Lai JIE keiciasi. Bet kam tau antras vyras? Kam gyvent kartu. Ar nebutu uzteke tokio, kuris butu salia, bet negyventu kartu? Na, tipo meiluzis?
Na cia mano tokia nuomone. Nenoreciau antro vyro, teiseto. NE UZ KA!!!
Atsakyti
Lietuvoje esu viena kaip pirstas,todel situacija man diktoja saligas. cool.gif

Jis man neteisetas,jis zino,kad ilgai nebus taip kaip yra.

p.s.nukripom nuo temos paneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 14, 17:12)
nu nu clap.gif clap.gif clap.gif

vacation4.gif

tikra lape esi

mane vadindavo taip ,kai buvau jauna panecka. biggrin.gif Nes zvilgsnis gudrus laugh.gif
Atsakyti
Na tai kaip ten vyrai susitaike su musu neistikimybe? A? biggrin.gif
Ogi niekaip clap.gif . Nes net lape nesuode apie tai! Oi gudrios mes moteros esam, oi gudrios. O jei koks itarimas ir kilo, tai nutaisom angelo akutes, blakstienom tik klapt, klapt rolleyes.gif - Ka tu, brangusis, kaip tu galejai taip pagalvot... O dusioj devil.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (mazulka @ 2004 07 14, 17:29)
Na tai kaip ten vyrai susitaike su musu neistikimybe? A? biggrin.gif
Ogi niekaip clap.gif . Nes net lape nesuode apie tai! Oi gudrios mes moteros esam, oi gudrios. O jei koks itarimas ir kilo, tai nutaisom angelo akutes, blakstienom tik klapt, klapt rolleyes.gif - Ka tu, brangusis, kaip tu galejai taip pagalvot... O dusioj devil.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif nail.gif
Atsakyti
Ne vien seksas zmones suveda ir jungia smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 14, 16:38)
Ne vien seksas zmones suveda ir jungia smile.gif

Kaip tai ne vien seksas? g.gif O kas tada? As manau kad tik seksas, seksas ir tik jis! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (mazulka @ 2004 07 14, 16:41)
Kaip tai ne vien seksas? g.gif O kas tada? As manau kad tik seksas, seksas ir tik jis! biggrin.gif biggrin.gif

Na, man tai tik vienas is daugelio dalyku smile.gif Yra dar supratingumas, pagarba, demesys etc...
Atsakyti
QUOTE (mazulka @ 2004 07 14, 17:41)

laugh.gif nepasotinama dar viena biggrin.gif
atsargiau,uzmes tave akminim cia biggrin.gif

as jau uzmetita,vos gyva likau laugh.gif
Atsakyti
Vyrai jau tokie padarai jie vienaip sako kitaip elgiasi.
Mano brangiausias man pasake, kad jei busiu jam neistikima tai jam nera svarbu, svarbiausia, kad pas ji sugrisiu, o jei nesugrisiu tai pats pabandys susigrazinti.
Taciau kai paklausiau kaip pats elgtusi suzinojes apie mano klystkelius atreze, kad tada ir jam butu keliai i kaire atviri. Va tau ir vyru atlaidumas, burnot gal ir neburnoja, bet kerstingi gi jie padarai.

Man patiko kazkur girdeta fraze apie neistikimybe " Kai "tai" ivyksta, kazkas tuomet nutruksta ir to jau pataisyti negali" Visada yra sunku pirma karta nukrypti, bet dar sunkiau sugrazinti i tas vietas ir apsimesti kad nieko nebuvo. Kiekvienas musu gyvenimo poelgis pasuka gyvenimo upe tam tikra vaga, taigi pries susivyliodama angel_sadangel.gif soninemis pagundomis visada pagalvoju, o ka as prarasiu. ... vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FasolkosMama: 14 liepos 2004 - 16:46
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 16:43)
laugh.gif nepasotinama dar viena biggrin.gif
atsargiau,uzmes tave akminim cia biggrin.gif

as jau uzmetita,vos gyva likau laugh.gif

oooo... islikti gyvai po uzmetymo thumbup.gif Na ar tai ne seksualu? Noooooriu!!! Ne, sakes, jau nusisneku. Matai Natalija, kas darosi kai bent viena diena negauni wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ph34r.gif as jau geriau patylesiu apie tai kiek negaunu.
Jau susitvardziau su ta problema,nekreipiu demesio ir neprekaistauju jam.
Atsakyti