Įkraunama...
Įkraunama...

Moters neištikimybė....

QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 16:40)
P:lol: net filmai nepades,tai jau izbandita,sakau gal po gimdimo jam jau negrazi tapau,nes virssvorio yra 20kg g.gif

biggrin.gif

Natalija, tu, kaip supratau, moteriske su sarmu ir spinduliuojanciu seksualumu -negali viso reikalo i rankas paimti ar ka?...negi tave dar mokinti reikia ohmy.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 14, 16:43)
O tai ko tekejai uz dabartinio savo vyro?del jo geros sirdies, ar del beibio?

Gero pisuno tau reikia, va ko.... cool.gif ups...atsiprasau uz atviruma...

As netekejau,mes tik gyvenam,del tam tikru aplinkybiu,gyvenam ir tiek.
Daugiau kaip draugai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 14, 16:45)
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 16:40)
P:lol: net filmai nepades,tai jau izbandita,sakau gal po gimdimo jam jau negrazi tapau,nes virssvorio yra 20kg g.gif

biggrin.gif

Natalija, tu, kaip supratau, moteriske su sarmu ir spinduliuojanciu seksualumu -negali viso reikalo i rankas paimti ar ka?...negi tave dar mokinti reikia ohmy.gif wink.gif

laugh.gif ne tik i rankas imu bet ir i b*** laugh.gif bet nepadeda,tai buna retai biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1089813022[/mergetime]
Gero pisuno tau reikia, va ko....  ups...atsiprasau uz atviruma...

laugh.gif
jei kartu gyveni tai neimanoma,nes kasdienybe uzgoze viska,to labiau jam darbas,darbas,darbas....
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 15:38)
tai kad jauni i mane ziuri,net pasiulimu kisa,sako esu sexuali.Nors ir figura apvaliu formu. biggrin.gif
Man 30m. tad nesu dar sena.O del to issvajotojo,tai man gal pirma reikia suprast,ko pati noriu.Esu isranki. biggrin.gif

Tu teisi, Natalija, pirmiausia reikia suprasti ko nori. O tas ateina su amziumi... Na, bent jau man tas supratimas atejo su 38 - uoju gimtadieniu. Pagaliau supratau kad nesu verge, kad daug ka sugebu ir galiu, tik tada pradejau gyventi tikraja to zodzio prasme. Tada atsiskleidziau kaip moteris, o aplinkiniai ta pastebejo smile.gif Vyras is pradziu niekino, bet kai jam pagaliau daejo kad gali mane prarasti, tai oi kaip pasikeite. Bet kas is to. jei jausmo jokio neliko ne trupinelio. Gaila tik kad tas praregejimas neatejo su 30 - uoju gimtadieniu. Bet viskas savo laiku
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 16:49)

laugh.gif ne tik i rankas imu bet ir i b*** laugh.gif bet nepadeda,tai buna retai biggrin.gif

Nu ir poshla esi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O tas b....., tai cia kas? biggrin.gif

P.S-reiskiasi nemoki imti wink.gif
Atsakyti
wink.gif biggrin.gif nu cia ne uz miegamoju duru dar,tad ir apie tai ir nekalbam.

O imt ir duot as puikiai moku,tik sveikata jo netokia,kad taip tenkint mane. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mazulka @ 2004 07 14, 16:51)
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 15:38)
tai kad jauni i mane ziuri,net pasiulimu kisa,sako esu sexuali.Nors ir figura apvaliu formu. biggrin.gif
Man 30m. tad nesu dar sena.O del to issvajotojo,tai man gal pirma reikia suprast,ko pati noriu.Esu isranki. biggrin.gif

Tu teisi, Natalija, pirmiausia reikia suprasti ko nori. O tas ateina su amziumi... Na, bent jau man tas supratimas atejo su 38 - uoju gimtadieniu. Pagaliau supratau kad nesu verge, kad daug ka sugebu ir galiu, tik tada pradejau gyventi tikraja to zodzio prasme. Tada atsiskleidziau kaip moteris, o aplinkiniai ta pastebejo smile.gif Vyras is pradziu niekino, bet kai jam pagaliau daejo kad gali mane prarasti, tai oi kaip pasikeite. Bet kas is to. jei jausmo jokio neliko ne trupinelio. Gaila tik kad tas praregejimas neatejo su 30 - uoju gimtadieniu. Bet viskas savo laiku

11metu vedibynio gyvenimo turejau su 1vyru.
Du vaikiukai ir galu gale,skirybos.Nes pavargau but tuscia vieta.Stengese man sugrazint,bet su saliga-jei as pasikeisiu pati.
blink.gif tik nesupratau kuriam velniam tureciau keistis?
Jo tevai mane nuolat zemino,nes nesu lietuve,jis tylejo,jam buvo taspats,arba bijojo motinos gnevo kad prestarautu.
Tai va,manau tai tik likimas i geraja puse.Nesikankinu daugiau nei minutes su tokiu zmogum,nes negalejau zlugdit savo gyvenimo ir vaiku.
Atsakyti
Sveikata, nesveikata-cia nepasiteisinimas,sportuot, sportuot ir dar karta sportuot-didinant kruvi pomazu...Tad siulau pradeti jau nuo sio sestadienio... biggrin.gif

P.S-tai kaip supratau siuo metu tavo svorio kategorija kiek didesne-tai va, bus proga ir svori numesti, ir kai kam sveikata pataisyti...
Atsakyti
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 14, 17:03)
Sveikata, nesveikata-cia nepasiteisinimas,sportuot, sportuot ir dar karta sportuot-didinant kruvi pomazu...Tad siulau pradeti jau nuo sio sestadienio... biggrin.gif

P.S-tai kaip supratau siuo metu tavo svorio kategorija kiek didesne-tai va, bus proga ir svori numesti, ir kai kam sveikata pataisyti...

Neviska gyvenime yra taip lengvai isprendziama wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 17:01)
.Stengese man sugrazint,bet su saliga-jei as pasikeisiu pati.

Tai tu turbut irgi "ne auksas"? unsure.gif
O tai maziausias vaikas nuo ko?Ar nuo dabartinio draugo-sugyventinio?...
Atsakyti
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 14, 17:06)
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 17:01)
.Stengese man sugrazint,bet su saliga-jei as pasikeisiu pati.

Tai tu turbut irgi "ne auksas"? unsure.gif
O tai maziausias vaikas nuo ko?Ar nuo dabartinio draugo-sugyventinio?...

nono.gif jau perdaug nori zinot.

biggrin.gif
Atsakyti
nu nu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti