Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(muminukas @ 2009 06 17, 09:55)
na, mes irgi daugiau biškį negu pametinukus planuojame - noriu mažulį bent 8 mėnesius pati maitinti. nors sako, kad kitos ir pastojusios ddar kažkiek maitina.

dėl drabužių - kol kas tai pirmojo viskas antrajam daugmaž tinka, nes daugumą pasilikusi buvau, o abu pavasarį gimę smile.gif

o kokia jūsų mašina? vaikai visą galą užima? Nojus jau be kėdutės sėdi?

Mes visi puikiai telpame, mergaites savo kedutese, o nojus jau didelis biggrin.gif be kedutes, seses priziuri gale tarp ju sededamas, nes kitaip tai bardakas (zvengimai, musimai ir kovos uz buvi biggrin.gif )

Na jei norite ir pasiruose patys tureti dar viena, tai net neabejokite ...... Man buvo labai sunku suvokti kadv turesiu 3-ia ir dar taip greitai. Bet kaip dabar dziaugiuosi, neapsakomai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandele1: 17 birželio 2009 - 10:00
QUOTE(balandele1 @ 2009 06 17, 09:59)

Na jei norite ir pasiruose patys tureti dar viena, tai net neabejokite ......  Man buvo labai sunku suvokti kadv turesiu 3-ia ir dar taip greitai. Bet kaip dabar dziaugiuosi, neapsakomai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip ir pasiruošę unsure.gif tiksliau - už pusmečio būsiu pasiruošusi smile.gif o dar jeigu netyčia mergytė wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, biski radau laiko prisesti prie kompo, daug priraset vos speju skaityti.
Kur raset del darzelio tai cia apie ta gal kur tirkliskese prie zalios parduotuves? g.gif Mano 3 vaikai turi nuo rugsejo eiti i ta darzeli, tiksliau lopseli, nes lapkriti tik bus 2 metukai, tai sake uzeiti rugpjucio menesi, ir bus aisku ar priims, tai va dabar laukt belieka ir neaisku ar dar papulsim verysad.gif
Ten kaskuri klauset kur vyko svente narsieciu, tai vyko pestininku gatvej, vaziuojant vycio kryziaus gatve matosi namas su gelsvais pamatais.
Labai norim vaziuoti i dvynuku, trynuku svente, jai iseis tai tikrai vaz.tik be nakvynes, o ten butina registruotis is anksto? blink.gif
Atsakyti
merginos, o nė viena negyvenate Žvalgų arba Būrio gatvėje? ax.gif

------------------
o į tirkiliškių, prie žalios pardės, savo mažulį jau prieš mėnesį į lopšį užrašiau, o 36-ajame darže užrašiau nuo 3 metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukas35 @ 2009 06 20, 09:05)
Sveikutes, biski radau laiko prisesti prie kompo, daug priraset vos speju skaityti.
Kur raset del darzelio tai cia apie ta gal kur tirkliskese prie zalios parduotuves? g.gif Mano 3 vaikai turi nuo rugsejo eiti i ta darzeli, tiksliau lopseli, nes lapkriti tik bus 2 metukai, tai sake uzeiti rugpjucio menesi, ir bus aisku ar priims, tai va dabar laukt belieka ir neaisku ar dar papulsim  verysad.gif
Ten kaskuri klauset kur vyko svente narsieciu, tai vyko pestininku gatvej, vaziuojant vycio kryziaus gatve matosi namas su gelsvais pamatais.
Labai norim vaziuoti i dvynuku, trynuku svente, jai iseis tai tikrai vaz.tik be nakvynes, o ten butina registruotis is anksto?  blink.gif

Sveika, dvynuku, trynuku svente organizuojama pas mane sodyboje, jau kaimynka tai tikrai gali atvaziuoti nesiregistravusi biggrin.gif ....... Ar temele ju skaitai ? Jau mamytes ten labai ruosiasi, net marskinukus uzsisakyneja biggrin.gif

O del darzelio tai jug daugiavaikem pirmumo teise, as net nesuku galvos kad nepapulsiu. Tik as i Garliavos uzrasiusi savasias 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandele1: 21 birželio 2009 - 10:30
QUOTE(muminukas @ 2009 06 21, 17:16)
niu, truputį pasirodom ir mes. dar ne viskas pabaigta, bet esmė matosi  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

iš kitos temos save cituoju blush2.gif čia savaitgalį vyresnėliui beveik jau ir pabaigėm jo kambarėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2009 06 21, 11:28)
Sveika, dvynuku, trynuku svente organizuojama pas mane sodyboje, jau kaimynka tai tikrai gali atvaziuoti nesiregistravusi  biggrin.gif ....... Ar temele ju skaitai ? Jau mamytes ten labai ruosiasi, net marskinukus uzsisakyneja  biggrin.gif

O del darzelio tai jug daugiavaikem pirmumo teise, as net nesuku galvos kad nepapulsiu. Tik as i Garliavos uzrasiusi savasias  4u.gif

Kurioj temelej apie ta svente raso, niekaip nerandu?
Del darzelio turetu buti pirmumas, bet direktore didialio sanso nedave, viskas paaiskes sake rugpjuti.
Atsakyti
QUOTE(Editukas35 @ 2009 06 21, 22:07)
Del darzelio turetu buti pirmumas, bet direktore didialio sanso nedave, viskas paaiskes sake rugpjuti.

mastau.gif tai negi vien daugiavaikiai Narsiečiuose mastau.gif pirmumas yra pirmumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 22, 07:59)
mastau.gif tai negi vien daugiavaikiai Narsiečiuose mastau.gif pirmumas yra pirmumas  g.gif

As ta pati pagalvojau. Sake direktore uzsirase 100 vaiku, aplamai is kur tiek narsieciuose vaiku, ne visi narsieciu vaikai eina i ta darzeli, kogero is kitu rajonu daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Editukas35 @ 2009 06 22, 08:24)
As ta pati pagalvojau. Sake direktore uzsirase 100 vaiku, aplamai is kur tiek narsieciuose vaiku, ne visi narsieciu vaikai eina i ta darzeli, kogero is kitu rajonu daugiausia.

į lopšį tiek?
Atsakyti
QUOTE(Editukas35 @ 2009 06 21, 22:07)

Sveika,

nezinau , tiesa sakant, apie koka svente kalbejai, bet as apie SM dvynyku ir daugiau biggrin.gif svente kalbejau. Va cia galima pasiskaityti daugiau apie ta svente http://www.supermama...howtopic=450290

O del darzelio tai sakyciau buti ramiai, jei pristatyti visi reikalaujami dokumentai. Nes i musu darzeli daugiau nei 200 norinciu ir as visiskai rami del to, man net pati direktore paskambino ir paprase prisatyti gim. liud. 3-cio vaiko, nes i darzelius dabar vaikus skirsto svietimo skyrius, o direktorie ar vedeja cia ne prie ko. Pirmumas islieka daugiavaikem, asocialiom ir vienisom. Nemanau, kad i jusu darzeli daugiau nei 100 tokiu ir jus nepatenkate, nes visi tokie ir jus parasete 144-a prasyma i eile biggrin.gif Tas direktores gazdinimas panasus ir kysio reikalavima g.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 06 21, 17:27)
iš kitos temos save cituoju  blush2.gif čia savaitgalį vyresnėliui beveik jau ir pabaigėm jo kambarėlį  ax.gif

Jau kokie baldeliai wub.gif As vis ziurejau .... ziurejau ikea kataloge tas kedes, bet nenusipirkau ..... Kaip jos, ar tvirtos ? Modeli toks rimtas kaip rimtam zurnalo virseliui biggrin.gif
Atsakyti
man tp panašu į kyšio reikalavimą schmoll.gif Edituk, tai jūs tie mūsų trynukai? ax.gif kur laikraštyje rašė? ax.gif

--------------
kėdutės geros, tvirtos, ne kaip maximinės. žinoma, vaikui sėdėti, ne suaugusiam,. nors ir aš buvau prisėdusi ax.gif
Atsakyti